+1 oy
242 göst.
önce Aile kategorisinde (79 puan) tarafından
Kızlar yatak odası her zaman arkada banyoya yakın yerde mi olmalı benim hemen girişteki oda güzel güneş görüyor biri oturma odası öbürü kullanılmıyor balkonlu oda hemen girişte oraya yatak odasını alsam saçma olur mu yoksa arkada mi kalmalı arka boğucu ve ışıksız 

11 Cevaplar

+1 oy
önce (3,858 puan) tarafından

Bana göre banyoya yakın arkada olması daha iyi çokta güneş almasi benim için önemli değil çünkü akşam dan yatmaya gidiliyor birtek 

önce (79 puan) tarafından
Aynen ayak altı olunca coluk çocukta zırt pırt girer misafir çocuğu arkada olması mantıklı dimi
Aynn öyle cnm çünkü yatak odası benim kırmızı çizgim kendi annemin bile mecbur kalmadıkça girmesini istemem orası bizim ozelimiz
Haklısın balım öyle yaparım bende teşekkür ederim
Rica ederim cnm rabbim güzel uykular versin
Amin canım cümlemize ♥️
-Reklam-
0 oy
önce (347 puan) tarafından
Misafirinin sıklığına göre ayarla bence 
Misafirim çok olmuyor ama gelenlerde saçma derse moralim bozulur
önce (347 puan) tarafından
Arka taraf olsun o zaman canim
Aynen öyle yapcam galiba canım teşekkür ederim
0 oy
önce (5,368 puan) tarafından
Kendin nasıl istiyorsan oyle yapmani öneririm kendi rahatina bak
Kafama takarım birileri saçma derse ya
0 oy
önce (51 puan) tarafından
Evim hala inşaat halı ama yatak odami arka tarafa aldım banyoya da yakın duruyor zaten ön tarafta oturma odam mutfak ve çocuk odası olacak 
Bende öyle yapicam galiba
0 oy
önce (2,816 puan) tarafından
Bizim evde zaten mecbur yatak odası koydukları yerde olmuş çünkü birisi küçük oda (çocuk odası). Dış kapıya en yakın yatak odası. Oturma odası ve salonda zaten büyük cam var o yüzden onlarda belli. Yani çokta önemli değil bence kim ne dicek sen kafana göre takıl 
Hmm anladım canım teşekkür ederim:)
0 oy
önce (11,535 puan) tarafından
arka tarafta olmalı bana göre ama benim ev azıcık ters :) salon en sonda, ona yakın mutfak var:) evin girişinde banyo ve yatak odası :) 
0 oy
önce (2,925 puan) tarafından
Komşumun girişte kapıyı açınca direk yatak odası görünüyor bence hiç hoş değil
0 oy
önce (1,382 puan) tarafından
Benim evde kapıdan girince görülen ilk oda yatak odası mecburen yatak odası giyinme bölümü ve banyosu var. Koridoru dönünce en uzak salon ve mutfak kalıyor bize göre sıkıntı yok. Dışarıdan gelenlerin bazısı fark edebiliyor ama evin içinde kullanırken bir önemi yok yönünün 
0 oy
önce (1,850 puan) tarafından
Bizim yaptigimiz ev şuan yatak odası arkada banyoya yakın gelen gidenin yok eş ailesi gelir ama yinede kapı girişinde olmasın sonuçta görülüyor kapı açılıyor arkada olsa kapı aciksada kimse içini görmez 
0 oy
önce (13,353 puan) tarafından
Açıkçası ben kullanım alanına göre yerlesirim kimin dediği de önemli değil banyoya yakın olsun arkada olsun virt zırt takılmam yani yatak odası da yatmadan yatmaya da girsen insanın bi içi açılıyor yani
0 oy
önce (1,652 puan) tarafından
Benim yatak odam çok kötü konumda oturma odasının yanında giriş kapısı ile karşı karşıya banyonun yanındaki odayı yapacaktım oranın parke yok soğuk olur diye giyinme odası yaptım:/ arka tarafta olmasını tercih ederim 
Benimde arka taraf daha soğuk o yüzden de böyle kararsız kaldım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 27 göst.
0 oy
4 cevap 149 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde My Rose (447 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 259 göst.

405,555 soru

12,151,226 cevap