+1 oy
364 göst.
Diğer kategorisinde (2,254 puan) tarafından

İçimdeki öfkeyle baş edemiyorum...

Allah dışında herkese öfkeliyim öfkem dinmiyor.
Kalbim bir cam gibi kırılgan, 
İnsanlar beni hasta ediyor... 

20 Cevaplar

+3 oy
(701 puan) tarafından
Abdest al canim icindeki öfkeyi dindirir
(2,254 puan) tarafından
İyi geleceğine eminim.. Rabbimizden başka kimsemiz yok.
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ağlamadan geçmiyor malesef illaki ağlayacam ki o zaman biraz rahatliyorum Rabbım gönlüne ferahlık versin inşallah 
(2,254 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim inşAllah...
0 oy
tarafından

O zaman bizede ofkelisin ofkeli olduğun birinden nasıl akıl alacan:D

(2,254 puan) tarafından
Burdakilerle bir sorunum yok canım..
0 oy
(4,394 puan) tarafından
Eskiden lavaboda bardak kiriyordum iyi geliyordu şimdi çocuklar var yapamıyorum. Çok ofkelendigimde müzik dinliyorum.
(3,203 puan) tarafından
Bardak kırmaktan müziğe yumuşak bir geçiş olmuş :))
(2,254 puan) tarafından
Bunu bende yapıyordum... Çocuktan sonra sadece ağlıyorum.. Şuan muzik dinliyorum.. Aynıymışız seninle..
(4,394 puan) tarafından
Ne yapayım psikolojileri bozulmasın diye :) ama ben baya yüksek ses açıyorum bir de roman havası filan açıyorum oynarken öfkem geçiyor :)
(3,203 puan) tarafından
Haha en iyisi insanın neşesi geliyor gerçekten
(2,254 puan) tarafından
Oynamayı başaramam senin başarıyor olabilmen güzel. Bende  genelde slowed Reverb parçalarla işi çözüyorum antidepresanlarım..
(4,394 puan) tarafından
Onlar daha da melankolige sürüklüyor canım eskiden yapardım kendimi uzerdim şimdi öfkemi atiyorum
(2,254 puan) tarafından
Sakinleştiriyorlar ya. Yabancı olunca :)
0 oy
(7,533 puan) tarafından

İyi ve güzel şeyler düşünüyorum çok ofkelendigimde

(2,254 puan) tarafından
Bu benim için mümkün olmuyor. İçimdeki duyguları sonuna kadar yaşıyan bir tipim.
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Ağla hemde bol bol ağla çok iyi gelecek o olmadı abdest al namaza otur orada insan istemsizce ağlıyor oda iyi gelir Rabbım yüreğini hafifletsin
(2,254 puan) tarafından
Gözlerim ağlamaktan patlayacak... Ağlamaktan nefret etmeye başladım.
(2,210 puan) tarafından
O zmn hiç yapmadığın yada çok istediğin birseyi yap ne bileyim tek başına disarda yürü yada sevdiğin insanlar ile dışarı çık sana ne iyi gelir onu yap
(2,254 puan) tarafından
Bugün  bunları yaptım.. Birazda olsa rahatlattı..
0 oy
(2,606 puan) tarafından
Müzik açıyorum, söylenip temizlik yapıyorum. Ben söylenmeye başlayınca eşim bile sessiz moda geçer. Ama o hırsla güzel temizlik yapıyorum o ayrı
(3,203 puan) tarafından
Yoksa temizlik yapmak için bir sebep mi buluyorsun. Bende çok hırslı temizlik yaparım aa neden acaba şuanda düşündüm :))
(2,254 puan) tarafından
Evi toplayacağımız yerde içimizi toplasak daha iyi olurdu... Öfke bana bunuda yaptırıyor.
0 oy
(3,203 puan) tarafından
Önceden gençken çok duygusaldım dizi izlesem gerçek gibi etkilenip ağlardım. Genelde ağlıyordum sıkılınca falan. Ama bebeğim vefat ettikten sonra o anda ağlayamadım şok oldum sanırım. Sonradan ara ara ağladım ama sanırım içim katıldı artık kolay kolay ağlayamıyorum. Yada o olaydan daha ciddi ağlayacağım bir şey yok çok şükür.. 

Rabbim imtihanınızı kolay eylesin canım 
(2,254 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Çok üzgünüm, Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın... Bir çocuğum var tahmin edebiliyorum acısını.. İnşAllah...
(3,203 puan) tarafından
Amin amin. Allah sağlıklı uzun ömürler versin hepsine
(2,254 puan) tarafından
İnşAllah..
0 oy
(726 puan) tarafından
Ben aglamayali 2 sene oldu aglayamiyorum :)
(2,254 puan) tarafından
Bunu nasıl başardın anlatsana :)
(726 puan) tarafından
Elimde değil aglayamiyorum, bazen ağlamak istesem de aglayamiyorum. Bana geçmiyor o duygu ya. Cenazelerde bile bir damla gözyaşı yok bende. Kötü bir şey.  Eskiden rahatlardim ağladıkça . Şimdi sinirimi atamiyorum
(2,254 puan) tarafından
Kötü bir durum evet..
0 oy
(11,875 puan) tarafından
İmkanın varsa yürüyüş yap.
(2,254 puan) tarafından
Yapıyorum ve sadece geçici
0 oy
(1,922 puan) tarafından
Ben aglamamak için zor duruyorum gecen aynısı oldu gece uyurken nasıl agladımsa eşim korkmuş uyandıramadı birde
(2,254 puan) tarafından
Demekki ağlaman lazımdı..
(1,922 puan) tarafından
Evet bazen öyle bir anda geliyorken kendimi tutuyorum ama sonra daha kötü oluyor
(2,254 puan) tarafından
Bunu başarabiliyorsan ne mutlu sana.. Ama sonuçları kötü oluyor diyorsun.
(1,922 puan) tarafından
Hemde nasıl eşim de kızdı tutma kendini dün anladı kendimi tuttuğumu ailevi bi mesele vardı eve dönerken agla dedi gece sonra kötü oluyorsun diye içine ata ata insan ne hale gelir yapma tuttma ister agla ister konus o an yap senden değerli degil kimse
(2,254 puan) tarafından
Duygular olduğu sürece insanız ama öfkem beni yiyip bitiriyor...
0 oy
(1,705 puan) tarafından

Bende icim kuruyana kadar ağliyorum. Her seyin farkindayim.  Beynen cogu seyi kabullendim ama duygularimla başa cikamoyorum. 

Keske şuni aşabilmenin bi yolu olsa
(2,254 puan) tarafından
Aşabilsek dünya bizim olurdu galiba.
(1,705 puan) tarafından
Aglamamak icin hayatimizdan bizi aglatanlari cikarmamiz lazim.
Ama sorun ben beni aglatanlar beni hayatindan cikardi diye agliyorum  . Tam delilik hali
(2,254 puan) tarafından
Ay keşke beni hayatlarından çıkarsalar..
0 oy
(10,517 puan) tarafından
Ben hemen ağlayan biri değilim eşim bile çok nadir görmüştür ağladığımı çok öfjelendiğimde kendimi temizliğe veriyorum ama içimde volkanlar patlıyor 
(2,254 puan) tarafından
Temizlik yapar ve ağlarım... Dün yatak odasında çamaşır katlarken ****** gibi ağladım. Bazı şeyler fazla geliyor artık..
0 oy
tarafından
Eşim dışında biri ofkelendirse beni aglamiuorum .ama aglasam iyi cunki günlerce bdynimde dolaniyor 
(2,254 puan) tarafından
Benim hem beynimde hemde gözümde dolanıyor..
0 oy
(251 puan) tarafından

Aç cennet mahallesi izle yada sevimli hayalet casper falan

Müzik falan sarmıyor öfke anında bir şeyler izleyerek kafanı değiştirebilirsin

Tabii abdest alıp namaz kılmak en doğrusu 
Orada ağla içini dök.gerisi Rabbime bırak 
Rabbim cümlemize gönül ferahlığı versin 
(2,254 puan) tarafından
Zaten Allah hep benimle sürekli diyalog halindeyim ağlarkende şikayet ediyorum... Ama inşAllah ona daha çok yakınlaşırım... İstemeden birşeylerin yapılmasının bir hükmü olmadığını düşünüyorum.. sırf görev olduğu için yapılmamalı içten gelmesi gerekiyor inşAllah o nasip olur ki çıkarım huzuruna ben böyle düşünüyorum..
0 oy
(20,488 puan) tarafından
Ağlamadan atamam sinirimi ama lafımı söylerim asla kimse üzülmesin diye uğraşamam ben üzüldüysem onlarda üzülsüb
(2,254 puan) tarafından
Öyle ama.. Bu olmuyor... Susmak zorunda kalıyosun bazen. Ve sonra herkese bir öfke duyuyorum.
0 oy
(511 puan) tarafından
Ben ağalayınca açulıyorum biraz
(2,254 puan) tarafından
Benide açıyor ama ağlamak istemiyorum artık..
0 oy
(3,348 puan) tarafından
Ağlayınca anca geçiyor. Zaten çok duygusalim canım. Ya da kendi kendime söyleniyorum
(2,254 puan) tarafından
Bende duygusalım ... malesef...
0 oy
(1,335 puan) tarafından
Önceden ofkelendigim zaman sağa sola saldirirdim. Elimi duvarlara vurup incitirdim ama zamanla bu huyumu terkettim. Şimdi ofkelenince şarkı mirildanirim ya da temizlik yaparım.
(2,254 puan) tarafından
Hepimiz nerden nereye olmuşuz :)
0 oy
(236 puan) tarafından
Çok dolunca agliyorum ben genelde iyi geliyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 397 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde Elif. Zehra (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 323 göst.
24 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Citipiti (3,983 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 785 göst.
19 Aralık 2018 Aile & Aşk kategorisinde Fısdığım❤ (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 222 göst.
20 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,458 puan) tarafından soruldu

408,634 soru

12,279,462 cevap

37,844 kullanıcı

Kategoriler

...