+1 oy
143 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (427 puan) tarafından
Ya bazen oluyorku böyle öp öp öp doyamıyorum yanaklarını ellerini ısırıyorum canını yakmadan tabi her yerini ısırasım geliyor yengem var kızlarımız yaşıt oraya gidiyoruz ara sıra ya da onlae bize gelir cocuklar oynarken ben 5 dk bir bakmaya gidiyorum sürekli izliyorum onları istemeden oluyor her gitmeme çocuğumu öpüyorum ediyorum yengem diyorki aşırı korumacisin hani sürekli bakmana gerek yok artık büyüdüler dışarı falan asla kimseye bırakamıyorum annem hariç geçenlerde yengem parka götürmek istedi evde benimde işim vardı mesala gondermedim çok üstüne düşüyorsun falan dio abartiyormuyumki gece nefesini falan kontrol ediyorum 4 yasinda kizim salsammiki biraz yoksa normalmi bu yengem çünkü normal değil abartıyorsun okula falan gideceği zaman napcan dio bana valla cidsen bilmiyorum.

7 Cevaplar

0 oy
(12,006 puan) tarafından
Aha bende öyleyim.tam anlattigin gibi .bana da aynısını diyorlar.vallahi salmiyorum ve paşam.gecen sene memlekete gideceğim iki dk arabaya birşey koymaya gittim 10 dk ya yola çıkacağız.bir geldim oğlum katılarak ağlıyor.ne oldu .ayakkabiliga kafasını vurdu.siz neredeydiniz ? İcerideydik. E al buyur.bakmamissiniz
(427 puan) tarafından
Her şey anlık oluyor korkularımız bu yüzden yok ya kim ne derse desin ben aynı devam bacım
(12,006 puan) tarafından
Yok boşver .devir onların devri değil bacim
-Reklam-
0 oy
(1,993 puan) tarafından
Acaba sen ben olabilir misin gece kalkıyorum kulağımı dayıyorum nefes alıyor mu diye simdi bile odasının peteği bozuk yanımda bakıyorum öpmemek için zor duruyorum bende bırakamam kimse kusura bakmasın bu zamanda kimseye emanet edilmez çocuk
(427 puan) tarafından
Yalnız olmadığımı bilmek güzel :D
(1,993 puan) tarafından
Eşim dalga geçiyor benle tek sensin böyle diye
0 oy
(1,175 puan) tarafından
Salman ne derse desinler benim gözümün önünde olmasa çatlar olurum birakcam iki insan biri halası biri babası babasinsda bile aklım.kalir halasinda kalmaz 
0 oy
(958 puan) tarafından
Canım bende öyleyim bı yere gidelim ya yanimda kalacak yada sürekli kontrol ederim gözüm üstünde kalır bişey olur diye korkuyorum çünkü çocuktur anlamaz çıkar düşer mazallah dışarı çıksam kaynanam der bana bırak hava soğuk götürürüm yine yanıma bana da bu konuda diyorlar çok üstüne düşüyorsun gerek yok bu kadarına diye ama herkesin kendi çocuğu gözünde farklıdır benimde kızım 3 yaşında hiç salmam mesela geçen hafta yemeğe gittik eşimle kayinlarimla beraber oyun alanı vardı çocuklar için herkes masa da oturmuş yemek yiyor eşim en son dedi gel ye naiyosun filan çıkmaz burda kalir bak bütün çocuklar tek bende olmaz sen ye gel bekle sonra ben gideyim dedim eşimde dedi gel bak kamera var izleniyor içerde bende gittim tam karşı da izledim napıyor neediyor o şekilde yemeğe başladım yoksa hayatta birakamam
0 oy
(81 puan) tarafından
Aynısını iki çocuğum da yaşıyorum çok pinpirikliyimdir ama onlara yansıtmadan yaparım
0 oy
(873 puan) tarafından
Bende senin gibiyim ayaklarına taş değer değecek diye içimiz gidiyor aslında yaptığımız yanlis ama analik işte 
0 oy
(10,621 puan) tarafından
Maalesef bende öyleyim 2 çocuğuma ve adım cikmjs kardeşlerim hep dalga geciyo benle 

İlgili sorular

+4 oy
16 cevap 565 göst.
0 oy
14 cevap 555 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ANKARA0606 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 356 göst.
27 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,574 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,146 göst.
18 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde ~Mucize ~ (260 puan) tarafından soruldu