0 oy
546 göst.
Diğer kategorisinde (989 puan) tarafından
Sorum baslikta...yani benm param senin paran yapiyormusunuz

38 Cevaplar

+3 oy
(2,724 puan) tarafından
Ben Çalışmıyorum eşim bazen benim param diyor çok zoruma gidiyor ama ben o lafın altında kalır mıyım tabikide asla, anasından emdiği sütü burnundan getiriyorum
(6 puan) tarafından
Nereye başvuru yapılıyor
(3,894 puan) tarafından
Vallahi bilmiyorum eşin yarın gelsin sorarım ama sanırsam genel olarak sicile bakılarak bu belirleniyor
(2,724 puan) tarafından
Öyle birşey mi varmış ilk defa sizden duyuyorum
(3,894 puan) tarafından
Valla bende duyduğumda şaşırdım ama bu bildiğim kadarıyla sadece memurlarda geçerli ama emin değilim araştırın bence yalan yanlış olmasın Allah muhafaza
(1,970 puan) tarafından
Pki benm eşim normal bir işçi sigortalıdır ben yapsam çıkar mı
-Reklam-
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Maaşım yok esımden para alıyorum benım param oluyor ama onda kalan bızım paramız :D benım param benım param, kocamın parası yıne benım param asjsjsjsjsjsjsjsj
(989 puan) tarafından
:D ne guzel bi arkdsm geldi aklima kocasinin karti ondaydi maas yatnca maasim yatti diyodu
(1,062 puan) tarafından
Sjsjsjsjsjsjsj ben maaşı almadım  teklıf ettı esımde herseyı hesapla et bana göre degıl ben yerım :D o mıktarı versın kâfi geçim onda :)
(676 puan) tarafından
Aynı ben maşin yattımi aşkoo der yattı maaşım herif derim kart bende benim telde de hesabı var
0 oy
(4,381 puan) tarafından
Çalıştigim zamanlarda  ben kirayı oderdim o da faturalar mutfak masrafıni filan karşılardı. 
0 oy
(5,623 puan) tarafından

Asla aramızda para lafı olmaz ben zaten ev hanımıyım öyle annemdir babamdır para verse eşimde olmadığını bilsem direk ona veririm eşimde asla parasız bırakmaz hata bana sen bana para vermiştin der fazlasını geri verir 

Trendyol hesapımda eşimin kartı kayıtlı ne istesem direk ordan hallediyorum tabi canım şunu alacağım haberin olsun derim oda haber ver ne istersen al der biliyor benim sınırımı aşmayacağımı 
0 oy
(448 puan) tarafından
Çalışırken ortaktı. Şimdi de kredi kartı bende genelde onu kullanıyorum nakitim azaldıkça da verir
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Benim param yok ama onunkini ortak harcıyoruz jdjdj
0 oy
(790 puan) tarafından

Your money’s my money’s 

My money’s my money’s 

Hesabı yapıyoruz :D 

0 oy
(31 puan) tarafından
Çalışırken ben paramı biriktiriyordum hepimiz adına tabi .kıyafet falan alacaksam ya da markete gireceksem kendi paramla giriyordum.
0 oy
(1,142 puan) tarafından
Yok hayır yapmiyoruz canım ortak gelişigüzel kullanıyoruz. ikimizin de karti olmasina rağmen benim karttan o harcama yapar onun karttan ben, o kadar takilmiyoruz sonuçta gelen parayı zaten birlik ödedigimiz için. Zaten ben onun fuzuli harcama yapmayacağını bilirim aldığını ettiğini bilirim o da benim bilir Allah'a şükür böyle bir girişimimiz hiç olmadı 
0 oy
(5,777 puan) tarafından
Bn çalışırken maaşımı Birikim yapardım eşimden gecirnirdim. Şimdi çalışmıyorum yine ondan geçiriyorum 
(8,335 puan) tarafından
Vayy en iyisi senmişsin ☺☺
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Kendi işi zaten 

Gerektiği kadar veriyor bana 
0 oy
(3,123 puan) tarafından
Yıllarca çalıştım maaş kartımı kendi isteğim ile eşime verdim ben ondan param bittikçe alırdım aramızda hiç senin benim olayı olmadı ev ve araba aldık onları ödüyoruz hesabını bilir şimdi evdeyim bebek olunca işi bıraktım ama yine sağolsun ne istesem alır parasız bırakmaz beni 
0 oy
(676 puan) tarafından
Eşimin parası hep benim ben çalışmıyorm hatta eşimin cebine bir miktar veriyorm oda benim param diyorum 
0 oy
(4,297 puan) tarafından

Asla butun parayı ortaya koyar hesabımızı yapariz kalani bana verir gider gelir benden ister veya koyduğum yerden alır 

(2,741 puan) tarafından
Aynı biz ❤️
(4,297 puan) tarafından
Oyle olması gerekiyor ki cnm arada kızar al senin paran derim yoo benim olsa bende duruyor olurdu der ♥️♥️ buda benim hoşuma gider
0 oy
(6,941 puan) tarafından
Maaşımı kocamdan alıyorum o benim kalan ortak paramız ☺️
0 oy
(812 puan) tarafından
6 yıldır çalışıyorum hep benimdi elini surmezdi . 11 aydır araba alacağız ve aldık diye ful ona veriyorum .. 4 bin kendime alıyorum ama yinede eve harcıyorum ..  maaşında asgari ucret
0 oy
(1,213 puan) tarafından
Eşimin maaşı benim param olur ben çalışmiyorum eşim her ay ne kadar alsa çoğunu bana gönderir  geri sadece sigara parasını bırakir 
(1,213 puan) tarafından
Misal bu ay bana 25 bin verdi şehir dışında calisyor mutfak masrafı filan hariç sadece sigara parasını yanına alır bende o parayla altın alıp kenara atacam
0 oy
(789 puan) tarafından
çalışmıyorum kirada evimiz var onun kirasına elini sürmez eşim ben kendimin ve çocuklarımın her türlü ihtiyacını ordan karşılarım hatta eşimede arada ordan harcarım nakitte verdileri olur  eşimden hayatta benim param kelimesini çalışsaydım bende ona demezdim
0 oy
(469 puan) tarafından
Çalışmıyorum esimin verdigi paralar oluyor bende (Benim param benim param senin paran da benim param diyorum benim lafım bu eşimde hep guler sorun yok yani aramizda 
0 oy
tarafından
Kocamın parasını kim yiyecek biz eşler yicez başkasına düşmez 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 344 göst.
23 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 828 göst.
25 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde Annesının balı (659 puan) tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 925 göst.
12 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gltn brn (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,386 göst.
24 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eylul & Erva (3,068 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,685 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...