0 oy
546 göst.
Diğer kategorisinde (989 puan) tarafından
Sorum baslikta...yani benm param senin paran yapiyormusunuz

38 Cevaplar

0 oy
(330 puan) tarafından
Hayir yapmıyoruz yapılmasını da doğru bulmuyorum benim kartların hepsi ondadır bi eksik olursa söylerim alır yada kartı bana verir nakitte ne olur nolmaz yanimda sürekli blundururum zaten 200 300  onun haricinde evin reisi beyni kocamdir oda bana danışmadan hareket etmez zaten 
-Reklam-
0 oy
(1,694 puan) tarafından

Ben çalışsaydim kesin yapardım :D benim param benim param onun parası ikimizin parası 

(989 puan) tarafından
Ben onu yaptigim icin bana kiziyor
0 oy
(1,178 puan) tarafından
Çalışmıyorum hesabıma atıyor sonra ister yada borc veririm benim param odur kendisindeki ikimizin sonucta kimse keyfi sefa için harcama yapmıyor kafasına Göre önemli olan bu 
0 oy
(5,402 puan) tarafından

Benim param benim param onun parasi da benim param :D

0 oy
(1,333 puan) tarafından
Şuan çalışmıyorum ama çalışırken de şuan da asla senin paran benim param diye bişey yoktu bizim paramız var genelde çünkü evliyiz yani aynı yatağa girdiğim adamla birde para mı ayırıcam
(989 puan) tarafından
Bizim sorunumuz şu ben calismiyordum evdeydim hep ise grmek istiyorum dedim ama esim calismani istemiyorum diyodu calistrtmam diyodu en sonnda ikna ettim ise grdm huyuda degisti bana karsi işim cunku agir ve vardiyeliydi birde cocuk var 4 yasnda zordu bnm icin sonra esim yok kirayi odeyelm yok para at blnem ne bu sefer ben delledim eee noldu calismami istemiyodun ben calismasaydm nolcakti yani ben ona kziiyorum ha haksizmym
(1,333 puan) tarafından
Tabiki de haksız değilsin yani çalışmanı istemiyorum diye kudurup çalışınca değişmek ne demek acaba benim eşim asla bana karışmaz o konuda şuan kızıma kendim bakmak istiyorum ve kararıma saygılı ama kızım 3 yaşına gelince çalışacağım ve buna da asla karşı çıkmaz çünkü ben asla kendim için aldığım kararlara karıştırmam
(989 puan) tarafından
Ben ise girdigim donemdede esim dukkan acti kendine onada hak veriyorum ama ben girmesem napcakti yani yok istemiyom istemiyom eee noldu para gelince tatlimi geldi bana guvendi iste suan sozlesmem bitti evdeym ama baska is ariyorum biliyor hc sesetmiyor
(1,333 puan) tarafından
Para tatlı gelmiştir tabiki yani yükü azaldı e sen çalışıp bir iki eksik alıyorsun işine gelmese laf yapardı
0 oy
(748 puan) tarafından
Ben çalışmıyorum dolayısıyla maaşım yok ama eşim hiçbir zaman demedi benim param hep der bizim paramiz :) 
0 oy
(17,886 puan) tarafından
Biz yapıyoruz ama tatlı bir şakalaşma şeklinde ikimizde çalıştığımız için sorun olmuyor. Çalışmıyor olsam ve eşim para lafı yapsa zoruma giderdi ama şimdi iki tarafta sorun etmiyor 
0 oy
(14 puan) tarafından
Eşimin iyi bı maaşı var bende evde kendim biseyler yapıp satıyorum ama ikimizde bı kere o kelimeyi kullanmadık bende varsa ben veririm eşimde varsa eşim verir..
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Post sahibi çalışan kadınlara soru sormuş ev hanımlarınin hepsi cvp vermiş bizim diye :))
(989 puan) tarafından
Gercekten ben anlamadim hic calisan yokmu :) ne guzel keske dururmumuz iyi olsada bende cslismasam cocukla zor ama artk durumuda olanda calisiyor yetmiyor ki
(9,916 puan) tarafından
Komik geldi bana bu durum çalışmayan sorulmamış ki çalışmayan herkes sana cvp vermiş haahaaa
0 oy
(830 puan) tarafından
Ben çalışmıyorum ama çocuğum için evde bakım aylığı alıyorum mesela onun tüm maaşı borçları kiraya falan gider daha sonra bendekini kullanırız yani biz de senin paran benim param diye bir şey yok o para ortaktır.
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Ev hanımıyım eşim memur her ay 3 yada 4 bin harcligimi verir onla kuaföre ve kendime bi kaç parça etek penye alırım bı yere giderken üstüm az düzgün olsun diye bazen hiç kendime almam cicuklara alırım ...oyuncak kazak yelek filan..
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Eşim çalışıyor. Paramız der hep asla param lafı geçmedi. Hatta hesapları da ben yaparım 
0 oy
(44 puan) tarafından
Çalışırken ortak hallediyorduk. Kira faturalar giderler vs. Kalanı birikim yapar ve yer içerdik. Şimdi ben çalışmıyorum maaş yine ortak :) Yarısını bana atar yarısı kendisinden kalır 
0 oy
(991 puan) tarafından
Gelen maaşı bir hesapta toplarız herşeyi oradan öderiz hiç senin benim yapmayız bende olunca ona gönderirim onda olunca bana gönderir ayrı ayrı ne kadar para harcıyoruz bilmeyiz hiç.
0 oy
tarafından
Benim kocam cimri:))) 

Şaka tabikide cimri kere cimri o 
0 oy
(8,335 puan) tarafından

Yarı yarıya paylaşıyoruz genelde, mutfak ve pazar ihtiyaçlarını ben gördüğüm için parayı direk hesabıma atar yeteceği kadar sağolsun. :)

0 oy
tarafından

Benim param , benim param. 

Eşimin parası , bizim paramiz. :D

0 oy
(3,894 puan) tarafından
Şu anlık çalışmıyorum Allah'ın izniyle bebem büyüdükten iki üç yıl sonra nasip ederse o zaman ama şuan eşimin maaşı benimde param demek oluyor hatta kendisi her ay hem nakit verir hemde hesabıma atar 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 344 göst.
23 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 828 göst.
25 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde Annesının balı (659 puan) tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 925 göst.
12 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gltn brn (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,386 göst.
24 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eylul & Erva (3,068 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,685 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...