0 oy
361 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10 puan) tarafından
Kızlar ben bu eşimi anlayamadım gitti bir günden güne hadi gel seni şuraya götiriyim demez ama konu annesi yada arkadaşları oldu mu koşa koşa girmek istiyor ben çözemiyorum neden böyle sevmiyor mu beni acaba ?

8 Cevaplar

0 oy
(4,406 puan) tarafından
Bunu eşine sor bence net bir cevap alana kadar sormaya devam et. Üzücü bir durum
(10 puan) tarafından
Hemde hiç :D
(4,406 puan) tarafından
Ben buyum kızım var joker kelime :)
(10 puan) tarafından
En klasiklerinden:D
(4,406 puan) tarafından
Bizimki çok sinirlenince söyler onu :D
(10 puan) tarafından
Ayy o en gıcığı ya nefret ederim :D
-Reklam-
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Al karsına ve sor açıkça yanı ne kadar saçma insan karısıyla gezmek istemez mı herkesle gitmese hanı gezmeyi sevmiyor dıyecegım ama oda degıl
(10 puan) tarafından
Ya değil gezmeyi seviyo ama benimle sevmiyo gibime geliyo bana daha bugün mesela dünya kahve günüymüş seninle kahve içeriz demiyo da iş arkadaşıyla içmeyi planlıyo
(1,070 puan) tarafından
Ohaaa artık ya ee sen demıyor musun o anda ben ne güne duruyorum burda dıyr
(10 puan) tarafından
Tabiki diyorum seni sinir etmek için söyledim diyo napıcam bununla bilmiyorum
(1,070 puan) tarafından
Enterasan ben olsam acık acık sorarım konustururum geçiştirmesine izin vermem
0 oy
(1,618 puan) tarafından
Valla ben olsam benimle gitmiyorsa kimseyle gidemez diye kapıyı kilitler anahtarı saklar adam akıllı bir cevap almadan bırakmam ne demek anasıyla arkadaşıyla koşa koşa gidecek ama benimle bir yere gitmek istemeyecek öyleyse kimseye gidemez kusura bakmasın 
0 oy
(1,359 puan) tarafından
Benim eşimde öyle adam gezmeyi sevmiyor. Arkadaşının dükkanı var oturduğumuz yerde bı oraya gdiiyor. Bide annesigile gidiyoruz. Ben de saldım kendim cikiyorum kızımla heryere. Hiç takamicaaaam gelmek isteyen buyursun :))
0 oy
(963 puan) tarafından
Canım küçük çocuğun varmı benim eşimde mesela arkadaşlarıyla giderdi ben ona söylüyordum evlisin evin başka bu saaten sonra arkadaşların ikinci plan olacak diye ilk benimle gideceksin diye eşimde diyordu küçük çocuk var araba olmadan bı yere gidip gezemeyiz beni metro otobüs tutar araba da daha rahat ediyorum o açıdan öyle öyle diye diye eşim alıştı ayda bir araba ayarlar bizi götürür yemeğe yada iki hafta da bir ayarlar kahvaltiya götürür dün maaş günüydü mesela dedi yarın gidelim ben yok dedim istemedim 
0 oy
(912 puan) tarafından
Seninle biseyler yapmak istemiyrsa geçmiş olsun.bnmki de öyleydi çocuklar olunca onlarla da gezmk istemiyor.sorumluluk almak istemiyor da olabilir.can sıkıcı her haliyle.omur nasıl geçecek bunla.bazi erkekler sadece şeyi yüzünden evleniyor bazıları hayat arkadaşı ariyor
0 oy
tarafından
Kendisine sorun belki hiç beklemediğiniz bir sebep vardır ya da başka bir konu
0 oy
(296 puan) tarafından
Abim de eltimi artık hiç çıkarmıyor çünkü eltim çok dengesizdir lafını sözünü bilmez her yerde herkesin içinde karşısında kim olursa olsun ezmeye çalışır herkesin yanında abime hakaret eder kızardı baktı boyle olmuyor abim artık beraber markete bile gitmiyor kendine çeki düzen verene kadar da tek başına evlilik yaşasın görsün diyor. Yani karakterinde biraz sıkıntı varsa ondan olabilir, seni ya da tarzını güzel bulmuyor yanına yakıştıramıyor olabilir, tam aksine aşırı güzel bulup herşeyden herkesten kıskanıyor olabilir ama genelde en büyük sebep odun oldukları içindir. Kafasına yonta yonta sokacaksin evli bir erkek olduğunu öyle tek tabanca gezemeyeceğini 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 246 göst.
0 oy
9 cevap 435 göst.
0 oy
13 cevap 277 göst.
0 oy
1 cevap 15 göst.
15 Ocak 2025 Moda kategorisinde Ftm1907 (555 puan) tarafından soruldu

409,903 soru

12,323,831 cevap