0 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben 5 senelik evliyim ilk sene iyiydik kaynanamla sonra her şeye karışmaya başladı ikinci çocuğum olana kadar çok sık giderdim yine de kaynanam safradan ameliyat oldu hafif bir ameliyat ama neyse ben çıktım gittim sabah arabaşı çorbası yapayım dedim anne tavuk nerde çorba yapayım diye sordum bana dediği şey sen dur ablan (görümcem) gelince o yapar dedi bende yaparım biliyorum  anne güzel yaparım dedim yok yok sen dur riske atma malzemeyi dedi biraz üzüldüm bazı yemekleri yapmayı bilmiyorum ama bi gönlüm kırıldı ya ben onun için bişey yapmak istedim yaptığı kötülüklere rağmen ama böyle demesi beni biraz üzdü hani çok takan bir insan değilim ama bunu hala daha düşünüyorum neden öyle dedi diye 

10 Cevaplar

0 oy
(1,236 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Daha iyi boşver iyi siz bilirsiniz de evet kırıcı ama benimki gibi öğretmeye çalışmıyor en azından hem söz ederler hemde herseyi benm yapmamı isterler eline sağlık demezler üstelik gurbetteym ayda yılda bir giderim elime bakar kendimi geri çektim 
-Reklam-
+3 oy
(1,070 puan) tarafından
Gün gelıp senden ısterse kızın yapar anne de geç üzülecek ne var hem aklın varsa bir işi bıldıgını bellı etme yoksa çok güzel kullanırlar boşveeeeer :D 
+1 oy
(12,991 puan) tarafından
boşver. üzülmeye değmez, bir daha karışmazsın benzer şey olursa misafir gibi git gel
+1 oy
(703 puan) tarafından
Kırılmasın canim belki sevdikleri gibi yapamiyosundue olabilir herkesin yapma şekli agzinin tadı zevki farklidir. Biz bunlara saygı duymak zorundayız. Kendi evleri kendi istedikleri gibi yapmak istemeleri çok normal. Fazla takılma herkes bildiğini yapsın.
tarafından
Ya normal zamanda olsa dediğin doğru canım ama ameliyat olmuş gelmiş eve sonra da millete işte kızım yaptı kızım etti diyor benim yanımda bile diyor bunu sanki hiç bir şey yapmıyormuşum gibi konuşuyor
(703 puan) tarafından
O zaman mesafe koyacaksın canim.
+1 oy
(4,463 puan) tarafından
Ben bilmediğim bi memlekete gelin geldim yöresel yemekleri kaynanam bana da yaptırmaz :D alınmamda kadın haklı yani yıllardır yemeği bilenle yeni bilen aynı yapacak değil. Evime geldiğinde benim yaptığım arabaşını yer ama kendi evinde ya kendi yapar ya görümcem 
tarafından
Ama işine temizliğine gelince bu ev senin evin demeyi biliyor canım ben sadece onun için bişey yapmak istedim yöresel olarak genç kızlığımden beri yaptığım yemek kendi kaç yaşında ama benim yaptığım gibi yapamaz bunu kendi bacıları bile söyledi bir kere bunu sen mi yaptın kaynanandan mı öğrendin dediler hayır hep yapardım dedim maşallah çok güzel olmuş biz bişe böyle yapamıyoruz dediler inan en güzelini yapmıyorumdur tabi ama gğxdl yaptığım bi yemek
0 oy
(4,406 puan) tarafından
Benimde kaynanam çok iyidir hoştur ama ben de ilk evlendigim yıllarda çok fazla yemek yapmazdim. Bir kere un çorbası yapmıştım hasta diye bakkala gidip geldim ki çorbayı dökmüş o günden beridir asla evinde yemek yapmjyorum. Ne olursa olsun bazı şeyler unutulmuyor.
0 oy
(10 puan) tarafından
Kesinlikle böyle insanlarla araba mesafe koymanı öneririm bırak yapma teklif dahi etme rahatına bak gitsin yoksa harap olan sen oluyorsun her seferinde
0 oy
(240 puan) tarafından
Canım sende bundan sonra yapma yemek işini geç otur misafir gibi kalk şu yemeği yap derse de ziyan olmasın şimdi malzemeler anne ablam gelsin yapsın de bazen iyilik yaramıyor insanlara 
tarafından
Yapmıyorum valla ondan beri canım zaten yemeğe falan de gitmiyorum da
0 oy
tarafından

Amannnnn kızzz daha iyi ya hiç kafana takma otur aşağı senden iyisi olmaz :)

0 oy
(1,560 puan) tarafından
Hiiç üzülmeye değmez elini hiçbişeye sürme emin ol yapamayınca mesafe koyunca değerli oluyorsun

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 392 göst.
0 oy
5 cevap 90 göst.
+3 oy
21 cevap 1,029 göst.
0 oy
2 cevap 78 göst.

409,604 soru

12,313,658 cevap

38,782 kullanıcı