0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (1,122 puan) tarafından

İyi geceler kızlar ne yapıyorsunuz.? Birşey sorcam geece gece Şimdi benim kız 5 Haziran'da doğdu aya bakılırsa evet 7 aylığa  girmiş annemde aynısını diyor 6 bitti bugün yarın 7 aylık bende diyom 6"ya giryo uygulamaya göre yarın tam 6 aylık yani bide doktorların hesabi da öyle geçen gitim 5 buçuk aylık dediler ablam"da aynı şekil diyor 5 Haziran 5 temiz 1 ay hesaplanıyor yani 6 aylık hani annelerin hesabı öyle mi hesaplanıyor 15  15 mi hesaplanıyor 1 aylık dr.oyle ne zaman gitsem benim hesapla aynı gece gece matematiksel oldu biraz:):):)siz hesabı nasıl neye göre yapıyorsunuz :D;);)

9 Cevaplar

0 oy
(1,998 puan) tarafından
Bebeğiniz tam 6 aylık :)
(1,122 puan) tarafından
Bak bende öyle diyorum çünkü 7 ayliksa ee bu bebek çok geriden o zman geliyor dedim eşime az önce harketelri falan herşeyi 6 aylık olrak yapılan şeyler
önce (1,998 puan) tarafından
doldurduğu ayı söyleyeceksin canım
-Reklam-
0 oy
(2,826 puan) tarafından
5 haziran 5 temmuz arası 1ay

Temmuz

Ağustos 

Eylül 

Ekim

Kasım 

Aralık

6aylık şuanda 
(1,122 puan) tarafından
BaK çünkü 7 se Dr nasıl öyle hesap yapıyor aşısı nie ayına göre ilerliyor sağol cnm
0 oy
(860 puan) tarafından
Şuan tam 6 aylık doktorlar da öyle hesaplıyor olması gereken de o zaten benim kızım ekim 9 doğumlu aralığın 9 unda tam 14 aylık olucak mesela ay hesabı öyledir 
(1,122 puan) tarafından
Teşekürler cnm eşimde dün annemle ısrarla öyle diyince normalde eşimde diyordu evet 6 bu arlar bahs edince annemelrin falan hesap 7 aylık eşime diyom o zmn bizm 7 se çok geri kalmış oda diyor bizim  kız biz geç oturmaya falan başladık :)(
(860 puan) tarafından
Yok canım öyle şey olur mu biz mesela 23 yaşıncı doğum günümüzü kutlayınca ertesi günü 24 mü oluyoruz çocuklardaki ay hesaplaması da öyle oluyor
0 oy
(590 puan) tarafından
Benimki Mayıs 18 doğumlu canım yani 6.5 aylık seninkide tam 6 aylık 
(1,122 puan) tarafından
Teşekür cnm.ayen bugün tam 6 li rahtladim yorumalrdan sonra dediğim doğruymuş
0 oy
(338 puan) tarafından
Aşısına göre hesapla 6 ay asisi olunca 6 aylik
(1,122 puan) tarafından
Evet bak asisida var 12" sinde yani bak aşıya görede gidyor untmuşum aşıyı eşime de dün annemle aynı kafada giti dedim o zmn 7 ayliksa bizm kız çok geri kalmış ayına göre yok diyor bazı geç oturturduk kizz:))))
0 oy
(4,066 puan) tarafından
Bebeğin tam 6 aylik benim kızım da 25 haziranda doğdu 6 ayı o zaman bitecek 
(4,066 puan) tarafından
İlk 3 ay kilosu 800 1000 800 gr olarak devam etti 4.5 aylıkken  sadece 200 gr almisti yani 6 kiloydu doktor 4 aylik bebek için 6 kg gayet iyi dedi ama ben o kadar az kilo almasına takıldım yarin yine kontrolü var kilo alımı aynı şekilde devam ettiyse çocuk doktoruna goturcem
(1,122 puan) tarafından
Gayet iymiş cnm benimki daha yeni o kiloya gelmemişti en son gittiğimizde bence sadce anne sütüyse sağlığı iyse çok takılmayın dönem dönem alıp veriyorlar benmki 2 3 ayliken kiloluydu harket ettickçe zayifliyo
(4,066 puan) tarafından
Evet sadece anne sütü aliyo hep anne sütüydü ama işte aklıma çok takıldı o kadar düşüş olması
(1,122 puan) tarafından
Şuan kaç aylık yani anne  sütü iymiş tabi yanizda siz daha iyi gizlemlersiniz ne kadar zayıf yine tedirginseniz götürün bi
(4,066 puan) tarafından
Yok görünüşte zayıf değil bana kalırsa kiloda aliyo ona şaşırdım zaten kucağıma aldığımda ağırlığını hissediyorum ama nasıl 200 gr almis o beni şaşırttı su an 5 ay 10 günlük
0 oy
(1,700 puan) tarafından

Matematik der ki; her zaman biten yaş söylenir içinde olduğun yaş değil. Ben de 20 Nisan 1990 doğumluyum. 19 Nisan 2025'e kadar 34 yaşındayım :D

Bu tarz hesapların sana göresi bana göresi yok. Matematiğe göresi var. 

(1,122 puan) tarafından
Ahjjj çok iyi :))mesle benimde 1994 annem der yok ben hepinizin yaşını satine kadar biliyorum 1993 kimlikde 94 tabi ben halen kendimi 20li yaşlarda görüyorum:))))))kimlikde nie öyle olmuş bilmiyom annem bizi Birak tandmadgimiz akrbalarin yaş hesabini yapar saşiryoruz matematiksel de yiyoruz yarisamiyoruz onla
0 oy
(123 puan) tarafından
6 aylık sen beni dinle :)
(1,122 puan) tarafından
Sağol canısı benimde anlatmak istediğim :))
0 oy
(17,103 puan) tarafından
Anneanneler babaanneler nedense gireceği yasa veya aya göre söylüyorlar benim oğlum 2021 Aralık doğumlu önümüzdeki hafta doğum gününü kutlayacağız kayınvalidem burda olsa tuttururdu pastaya dört yazın diye. Kutlarken de 3 mü 4 mü muhabbeti olur kesin 
(1,122 puan) tarafından
Ayy ewet evet öyle oluyor o muhabbet çok oluyur benim Allh'dan kaynam benle değil biz ne desek oda öyle diyor şimdilik geçen aramış komşusu yaninda kaç aylık diyor 7 mi 4 mü dedi kaynana yok dedim 5 buçuk

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 96 göst.
26 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kimenebenden (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 164 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kimenebenden (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 56 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Nur29 (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 101 göst.