Daha 15yaşında ve bana göre baya zeki çalışkan bir kız. Herkes gibi bazen derslerinde hata oluyor ama aileme göre bu hatalar dünyanın sonunu getirecek öğretmenler bile bu hataları basit zamanla düzelecek diye yorumluyor ama gelgör canım ailem kız kardeşimi yerin dibine sokuyor dünyanın en berbat evladıymış gibi davranıyor. Zamanında bende böyle baskılara maruz kaldım ama kardeşim benim gibi değil malesef hala küçük bir kız çocuğu gibi anneme ne kadar anlatmaya çalışsam da fayda vermiyor.. İyi davrandığı zamanlarda oluyor mesela bir sınavdan yüksek aldığında
30sorudan 18doğru çıkıyor sanki dünyanın sonu ağlayarak beni arıyor benim yanımda kalsın diyiyorum olmaz senin yanında ders çalışmaz diyor
Babana söyleyecem seni dövsün diyor.. Komik fıkra gibi ama babamız asla bize el kaldırmadı ki, babam yüzünden annemde o çok istediği eylemi bizim üstümüzde denemedi ama hala içinde ukte kalmış sanırım. Gerçekten bu kadının piskolojik sorunları yok mu? Ne kadar sağlıklı? Kardeşim her ağladığında beni arıyor ama ben onun yaşında ağladığımda hiçkimseyi arayamıyordum çünki yoktu o günler aklıma geldikce ve kardeşimi hatırladıkca daha da kötü oluyorum ama elimden hiçbirşey gelmiyor