0 oy
60 göst.
Diğer kategorisinde (5,961 puan) tarafından
15 günlük olduk bugün gttik kilo boy bide genel kontrol ypildu ısıtme yerine gönderildi oda baktı dedi bı sorun yok ama kuvezde kaldigu için Edirne hastanesine randevu alın ordada test yplylr falan göz kontrolü için randevu alyorsunuz dedi kalça çıkığı içinde 15 güne randevu alacaksınız dedi anlamadım.bnde hangi bölüme alacağım ? Hastane randevu vermiyormu niye 

6 Cevaplar

0 oy
(4,091 puan) tarafından
Çocuk hastalıkları ve sağlığı diye bi bölüm var ona alacaksın. Genelde 1.5 aylıkken bakılıyor daha erken bakmazlar ama gittiğinde ultrason için gğn verirler
(5,961 puan) tarafından
Oyizdenmi şuan erken dedi 1 ay kontörlunde bakyoruz randevu alacaksn dedi smdi çocuk doktiruna randevu alırsak drek kalça cikikligi için bakacakmi
(4,091 puan) tarafından
Normalde bakıyorlar sizin oradanç doktorun sistemi nasıldır bilmiyorum ama
-Reklam-
0 oy
(336 puan) tarafından
Kalça cikikligi için cocuk doktoruna randevu alıyorsun o seni ultrason istemi yapıp ultrason çektiriyor. 

Göz içinde göz polikliniği randevu almak gerek
(5,961 puan) tarafından
E.nabizdan bebeğin adı çıkmıyor.blmyorum ebeveyn onayı gerkyor 182 mi aramam lazım  ya randevu da yoksa
(336 puan) tarafından
Kimliği çıkmadı mı kimliği çıkmadı mı? E nabizdan alamazsin zaten mhrs den alacaksın randevuyu yetkili olduklarım kısmında bebek diye çıkar çıkmaz ise kendi adına alabilirsin
(5,961 puan) tarafından
Bizim var km'lik geldi herhalde e nabizdan esimin onayı istyor galiba
(336 puan) tarafından
Sen kendi e nabzdan onay versende olur
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Bana 40. Güne ortopedi ve travmatoloji bölümüne randevu al dediler.. Aldım ben de 
(5,961 puan) tarafından
Bna çocuk doktoru randevu al dedi ama hangi bolume demedi
0 oy
(4,350 puan) tarafından
Geçmiş olsun canim. Yeni lohusasin ve evladinin durumu seni daha da daraltmistir. Benim de kizimda kordon dolanmasi olmustu bin tane doktor gezmistik. Hepsinde yari ölü gibiydim. Hepsi gececek nolur cok kafana takma. Daha minicik o ve bebekler sandığımızdan daha güçlü. Bol bol bebeginin yuzune bak tenini op kokusunu icine cek canim. 
(5,961 puan) tarafından
Allah' razı olsun gerçekten çok skldım bir hfta kuvezde kaldık eşim işte bugün abimle gttik maddi durumunuz fazla.yok.ev kira taksiyle gdiip geldik 700 800 her gttgmzde veryoz bu sefer yine gel dyor göz için ayrı gel dyor kendi kontorum içinde gdecem bisiru sknti yani
0 oy
(684 puan) tarafından
Kalça çıkıkligi için 2.ay ve sonrasında gidiyorsun erken henüz. Çocuk doktoruna gidiyorsun yönlendiriyor 
(5,961 puan) tarafından
1 ay kontörle gelince randevu alacaksın hem kontrol hemde kalça çıkığı için dedi tam anlamadım ama göz içinde 3 aya kadar süresi var dedi oda randevu dedi
0 oy
(724 puan) tarafından
6 haftalıkken falan bakılıyor çocuk doktorunuz bakacak o yönlendiriyor sizi uktrasona. Göz için normal göz doktorundan randevu alacaksınız eğer erken doğum ise rop yapılir onun içinde rop yapam hastanelerden randevu almalısınız 
(5,961 puan) tarafından
Erken doğum degl göz için bizlik bişey degl göz doktiruna randevu Alaçan dedin bide kalça cikici için 15 gün snra bir ayı dolacak ya ozman gel oda randevu Alaçan dedi
(724 puan) tarafından
Erken doğum değilse normal göz doktoruna gideceksiniz. Kalça çıkığı için ayrı randevu vermiyorlar çocuk doktoru gönderiyor çektirip geliyorsun. Devlette bazen başka güne verebiliyorlar

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 130 göst.
0 oy
1 cevap 25 göst.
0 oy
8 cevap 150 göst.
29 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azkaban (2,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 100 göst.

408,338 soru

12,267,561 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler

...