0 oy
173 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (755 puan) tarafından

Kızlar 1 buçuk yaşında kızım var maşallah yerinde durmuyor koltuklardan altlar masalarin üstüne çıkar en sonunda baktım baş edemeycem bağırmak kızmak kesinlikle yapmam baktım o bana uyacağına ben ona uyum ona zararlı olan ne varsa çıkardım salondan odaya attım depo gibi yerde halı oyuncakları kaldı şimdi oynasın dursun yer minderlerim vardı onlarıda koydum içim rahatladı. Ne zormuş ya korku korku önlem en iyisi şimdi keyif  kahvesi icebilirim kızımda mutlu bende:))

5 Cevaplar

+1 oy
(14,268 puan) tarafından

1 sene sonra rahatlarsın canım kızım 2.5 yaşında şimdi masa üzerine çıkmıyor artık  :)

(755 puan) tarafından
3 yaşına gelene kadar eşya filan kullanmam artık babası ile de karar verdim kendini bilene kadar
(14,268 puan) tarafından
Az eşya çok huzur zaten hem temizlik açısından hem cocuk güvenliği acisindan
-Reklam-
0 oy
(5,127 puan) tarafından
Orta sehpayi bile kaldırmadim :) öyle çok yaramaz bebek değildi Allah var bana hiç zorluk çıkarmadı yavrum eşimin halası sakın hiç birşeyi kaldırma alışsın dedi bende kaldırmadim şimdi 3 yaşında hiç birşeyin üstüne çıkmaz ziplamaz oyuncaklarıni sehpanin üstüne dizip oynamayı çok sever 
(755 puan) tarafından
Maşallah annesi ne güzel işte bizim öyle olmayınca önlemler almak zorunda kalıyoruz
0 oy
tarafından
Valla sorma benim oglan da 2 bucuk yasinda ilk evlendigimde cok guzel dosemistim evimi cocuk olduktan sonra peket acik olsun soguk olmasin yok koltugun arkasina girmesin carpar yok masaya cikmasin duser aman sunun durasi sivri aman bunun burasinda kucuk parca var yutar diye dusune dusune konsol temek masasi gumsluk hepsini duvara ittim gumuslugu yers cevirdim tv unutesini duvara monte ettim ortada 4 m² 2 hali sigiyo koltuklarla halilara ortu gecirdim cocuga genis oyun alani olmus oldu ama boyle de hic hosuma gitmiyo gecen kondu geldi sunu nuye suraya koydun olmamis bunu niye buraya koydun olmamis soylendi canımı sikti gitti 
(755 puan) tarafından
Artık nasıl görünür takintisini açtım canı yanmaktansa dedim bırak böyle kalsın
tarafından
Brnde oyle dusunerek yaptim hepsini de iste insanlara anlat snlatabilirsen
(755 puan) tarafından
Artık insanları cidden umursamıyorum benim evim kendi düşüncem boşver en iyisini yapıyoruz biz
0 oy
tarafından
3-4 senedir ıvır zıvır süs püs bı şey yok bombos salonum hem temizlik kolay hem de çocuklarla sıkıntı olmuyor
(755 puan) tarafından
Aynen öyle düşünüyorum bende rahat olsunlarda tek
0 oy
(13,265 puan) tarafından

Oğlum 4.5 yaşında olacak hala şurdan şuraya atlıyor masaya çıkıp yere atlıyor ve koltuğun üst tarafında geziyor perdeye tutunup maymun gibi. Hiçbişey kaldırmadım 2 taneler. Hatta daha bebekken ya unitesınr çıkar üst tarafı açardı. 

image

(13,265 puan) tarafından
U tekliden çiftliye atlar sğreklı ordanda diğerine. Hiç otrmaz

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 182 göst.
+1 oy
5 cevap 139 göst.
+2 oy
10 cevap 172 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 34. (394 puan) tarafından soruldu
+2 oy