0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (234 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Devlet hastanesinde ultrason kağıdı vermiyorlar. Sonuçlar e nabız da görünüyor diyorlar ama ben baktım resim yok sadece döküman bilgisi var ve ordada bebeğin kaç gram olduğunu bulamadım. Yardımcı olur musunuz e nabızda bebeğin kilosu yazıyor mu doktor söylemiştir ama ben aklımda tutmamışım

10 Cevaplar

0 oy
(234 puan) tarafından

En İyi Cevap

Rapor yazıyor ama bende bu şekilde çıkıyor. Kilosu hangisi acaba

image

(336 puan) tarafından
1210 olan kilosu galiba
(31 puan) tarafından
Kaç haftalıksiniz 1210
(11,367 puan) tarafından
1210 kg
(234 puan) tarafından
28 haftalık. Çok teşekkür ederim kızlar.. Doktor söyledi mi ben mi hatırlayamadım bilmiyorum ama çok merak ediyordum.
-Reklam-
+1 oy
(688 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Soramadın mi kaç kilo diye? 
(234 puan) tarafından
Yok soramadım
0 oy
(336 puan) tarafından
Usg çıkmaz e nabizda
(5,751 puan) tarafından
Allah Allah neyin USG si olabilir bak altta attım resim.
(336 puan) tarafından
Usg görüntüsü çıkmaz diyorum sen yazı atıyorsunuz.  Sadece bebek usg si yok kalça var kol var gogus var batın var bunların hep usg çekilir sadece bebek için değil. :/
(11,367 puan) tarafından
Yazı görüntü ne fark eder. Zaten arkadaş kiloyu öğrenmek için usg görüntüsü istiyor. Böyle yazıyorsa ne ala. Amaç zaten kiloyu öğrenmek
(234 puan) tarafından
Bende foto ekledim bakar mısınız hangisi kilosu
(336 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Emin misiniz yazan yorumundan sonra görüntüleme çıkmaz diye yazmışım okumadan konuşmasınz keşke ve de arkadaş ne zaman baksam görüntüsü çıkar demiş o yüzden neden yazıyı attığıni sordum okursanız anlarsınız.
0 oy
(397 puan) tarafından
Çıkmaz diye biliyorum 
0 oy
(4,296 puan) tarafından

E nabizda yok diye biliyorum 

0 oy
(3,927 puan) tarafından
Radyolojik görüntünlerim diye bir bölüm var oraya bakın normalde orada emar ve çekilen filmler var USG varmidir bilmiyorum 
(234 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Senin için baktım ama yok mr röntgen sonuclari çıkar bebeğin USG sonucu çıkmaz doktora sorsan söyler kilosunu yeni gebeysen kiloya takılma sonradan doktor zatn az olsada söyler bebek zayıf diye
(234 puan) tarafından
7 aylık hamileyim. Haftasıyla uyumlu dedi. Eve geldiğimde kilosunu sormadın mı ddediler, o yüzden aklıma takıldı
(1,970 puan) tarafından
Korkma eğer düşük olsa doktor soylerdi benm biraz azdı hatta yediklerine dikkat et faln demisti
Bir sonraki kotrolde sorarsin
0 oy
(5,751 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Doktor raporuna yazdıysa görünür. Mesela benim 27+5 de 1250 kg diye yazılmış. Demekki senin yazılmamış.
0 oy
(5,751 puan) tarafından

image

Bak doktor eğer böyle rapor tuttu ise çıkıyor.
(234 puan) tarafından
Bir bakayım canım teşekkür ederim
0 oy
önce (2,201 puan) tarafından

Sana fotoğraf atabileceğim tek burayı buldum :D Bu normali, giderek koyulaştı gebelikte. Alttaki de gebelikteki hali ama fotoğraflarda rengin döndüğü pek belli olmuyordu. Beni yakından tanıyanlar görenler anlıyordu baya :)

önce (234 puan) tarafından
Teşekkür ederim merakımı giderdiğin için :) çok Maşallah ç gözlerin çookk güzeeell
önce (2,201 puan) tarafından
Ben de teşekkür ederim iltifatın için, Allah vergisi bir gözüm var öyle endamlı boylu poslu bir kadın değilim :D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 110 göst.
29 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Realisthanim (2,544 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 108 göst.
0 oy
3 cevap 119 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 125 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Rtyww (1,502 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,562 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler