0 oy
55 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (59 puan) tarafından
Kızlar göz çevrem ve alnımda kırışıklık oluşmaya başladı ve ben bu durumdan çok rahatsızım..kırışıklık kremi, serum vs kullanan var mı tavsiye edeceğiniz bir marka? 

2 Cevaplar

0 oy
(1,580 puan) tarafından
Yüz yogası iyi geliyor gibi , kremler tek başına etkili değil kesinlikle hatta çogusu yalan vaadler içeriyor, en iyisi botoks oda yan etkileri var 
(59 puan) tarafından
Bi dünya krem var serum vs var hepsi de aynı şeyler yazıyor ne kadar etkili tartışılır tabi.. Botoks korkutucu geliyor bana nedense..
(1,580 puan) tarafından
Aşırı yapılırsa korkutucu ama böyle iki kaş arasını alnı pürüzsüz yapıyor ya o cok  iyi oluyor ama damara sinire gelme durumu varmış sanırım o yuzden riske girmem bende
-Reklam-
0 oy
(4,867 puan) tarafından
Rutinim şu şekilde benim sabah kalkarım yüzümü temizlerim sonrasında L'Oreal in gündüz kremini kullanırım sonrasında c vitamini serum sürüyorum öğlene doğru güneş kremini sürerim akşam yatmadan yüzüme peeling yaparım sonrasında gece kremini sürer c vitamini serum sürerim TV izlerken falan yüz masaj aleti ile yüzüme masaj yaparım şimdi bir roll aldım iğneli haftada bir gün c vitamini serum ile onu yapıyorum 
(59 puan) tarafından
Helal olsun valla tebrik ediyorum maşallah size.. Ne güzel bir rutininiz var.. İnşaallah bende bir rutin oluşturacağım cildim için..
(4,867 puan) tarafından
Evdeyken hiç aksatmam ama yazın tatile gittiğimde veya köye falan o zaman aksata biliyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 94 göst.
29 Ocak 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Taze_anneee1 (326 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 76 göst.
29 Ocak 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Taze_anneee1 (326 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
0 oy
0 cevap 29 göst.
7 Haziran 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde 491012 (2 puan) tarafından soruldu

410,006 soru

12,327,371 cevap

39,131 kullanıcı

Kategoriler

...