Bu kadın sözde akrabamız detay vermek istemiyorum güvendiğim saydığım sevdiğim beni çok sevdiğine inandığım biri 10 senelik bağımız var yeri geldi en zor zamanında yanında oldum maddi manevi yeri geldi dert ortağı oldum yeri geldi herseyim oldun dedi o derece aile bağımız zaten vardı gelip giderdik
Takii bana söylediği yalanları yakalayana kadar ben maddi yanında olduğum zamanlar çok ihtiyacı var zor durumda diye oldum o meğerse bankadaki parasından faiz bile alıyormuş liseden beri sözde bana bir kahvaltı ısmarlayacaktı parasını bile benden istedi çalıştığı halde , hatalarını görüp uyardığım zaman ben kötü oldum ailem gidip gelirdi sırf eşi istemiyor diye bağını kesti sonra babam büyük ameliyat geçirdi bir geçmiş olsun diye aramadı hepsi bu bir kaç hafta içinde oldu ve beni asıl üzen bu kadar değer verdiğim bu kadar beni sevgisine sayısına inandıran kişinin meğerse gözü paramdaymıs yani maddiyat olarak aslında aynıyız ama benim eşim biraz daha kısıtlamaz hesap sormaz benden 3. 5 alıp beni kullanmak sırf beni kullanmak için diğer akrabalarımız hakkında kötü konuşmak ben bunların hepsini anladım ve yüzüne vurdum binbir yalan attı ve en son sıkışınca bana hakaret edip ileri geri konuşup beni kötüledi tartıştık ve tamamen sildim ne ölüsüne ne ölüme gel dedim
Diyeceğim siz siz olun asla kimseye güvenmeyin sevmeyin saymayın çok kırıldım çok üzüldüm halâ inanamıyorum