0 oy
531 göst.
Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından

Bu kadın sözde akrabamız detay vermek istemiyorum güvendiğim saydığım sevdiğim beni çok sevdiğine inandığım biri 10 senelik bağımız var yeri geldi en zor zamanında yanında oldum maddi manevi yeri geldi dert ortağı oldum yeri geldi herseyim oldun dedi o derece aile bağımız zaten vardı gelip giderdik  

Takii bana söylediği yalanları yakalayana kadar ben maddi yanında olduğum zamanlar çok ihtiyacı var zor durumda diye oldum o meğerse bankadaki parasından faiz bile alıyormuş liseden beri sözde bana bir kahvaltı ısmarlayacaktı parasını bile benden istedi çalıştığı halde , hatalarını görüp uyardığım zaman ben kötü oldum ailem gidip gelirdi sırf eşi istemiyor diye bağını kesti sonra babam büyük ameliyat geçirdi bir geçmiş olsun diye aramadı hepsi bu bir kaç hafta içinde oldu ve beni asıl üzen bu kadar değer verdiğim bu kadar beni sevgisine sayısına inandıran kişinin meğerse gözü paramdaymıs yani maddiyat olarak aslında aynıyız ama benim eşim biraz daha kısıtlamaz hesap sormaz benden 3. 5 alıp beni kullanmak sırf beni kullanmak için diğer akrabalarımız hakkında kötü konuşmak ben bunların hepsini anladım ve yüzüne vurdum binbir yalan attı ve en son sıkışınca bana hakaret edip ileri geri konuşup beni kötüledi tartıştık ve tamamen sildim ne ölüsüne ne ölüme gel dedim 

Diyeceğim siz siz olun asla kimseye güvenmeyin sevmeyin saymayın çok kırıldım çok üzüldüm halâ inanamıyorum

12 Cevaplar

+2 oy
(5,566 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Akrabalık o kadar zor bir şey ki,

Bu nedenle Allah akraba ziyaretine sevap veriyor :) alıntı. 

Bu sözü çok seviyorum. 

tarafından
Sebepsizce gülümsedim:)
Ne kadar dogru
(20,085 puan) tarafından
Kahkaha attim
(2,655 puan) tarafından
Güzel allahım işini çok iyi biliyor :))))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Akrabadan en büyük kazığı yemiş biri olarak akrabaya bitimi bile vermem.
(7,444 puan) tarafından
Ulan esma
tarafından
Vermem kanka yalanmi yagmurlu havada bir damla su bile vermem
(7,444 puan) tarafından
Sen niye bana yazmiyon la
(7,444 puan) tarafından
Ben akraba değilim :))
tarafından
Attinmi mesaj sjsj benim.mesajlar arviste sjsj
(58 puan) tarafından
Bundan sonra ölse mezarına gitmem o derece. Bu kadar iyi niyet suistimal edilmez
0 oy
(1,395 puan) tarafından
Akraba akbabadır canım 
0 oy
(20,616 puan) tarafından
Ben zaten kimseye gereğinden fazla değer vermem
0 oy
(5,081 puan) tarafından
Akraba akreptir derler bende sadece bir merhaba merhaba bitti
0 oy
tarafından
Ben akraba konusunda şanslı değilimdir ve hala da sevmiyorum sizde boşverin değmezler çünki

(iyiler hariç) 
0 oy
(3,513 puan) tarafından
Ne demiş ibrahim tatlıses akrabanın akrabaya yaptığını akrep bile yapmaz neden böyle dedim bilmiyorum ama çok doğru ilişkini kes başının gözünün sadakası olsun de bırak Allaha o para ondan çıkar elbet
(58 puan) tarafından
Haklısın canım da 10 yıl can ciğer ol sonra gelsin sana böyle yapsın hakkım haram olsun kat ve kat çıksın inşallah
0 oy
(1,957 puan) tarafından
Bu bitimi vermem mevzusuna katılmıyorum bu akşam çok kullanılan bir argo  oldu.Ama onun yerine en çok okuyanmı Gezenmi ? Dersen ... En çok kazık yiyen bilir derim ..✓
0 oy
(20,085 puan) tarafından
Ben kimseye güvenme sözüne inanmıyorum. Güvendiğim arkadaşlarım var. Ama hayatta alma verme dengesi diye bişey var. O dengede ilerlemeli herşey. Bir insan hep alıyorsa hoc vermiyorsa orda bir sorun vardır ya da yakında olacaktır 
0 oy
tarafından
Akraba akreptir canm.  Ben de yedim o kaziktan merak etme. 
0 oy
(963 puan) tarafından
Canım benimde vardı bir tane maddi olarak yardım etmedim ama manevi olarak ettim abisi babası bile evine kabul etmiyordu ben ediyordum ilgileniyordum yapıyordum dertlesiyordu benimle hatta demişti ailem bile bana böyle yapmadı sonrasında ailesinden uzak bir yerde ev tutup kendi yaşamak istedi sadece onu uyarmak amaçlı iyligini istediğim için konuştum şöyle böyle yapma diye bana dediği laf senn kimsin bana karışıyorsun ben annemi dinlememisim seni mi dinlicem filan dedim bu satten sonra ismini bile duymak istemem yani o derece iylik.edince astarini istiyorlar 
0 oy
(1,655 puan) tarafından
Yani akraba arkadaş bunlar asla gerçek değiller daha bir hafta önce bir arkadaşımın diğer bir arkadaşıma yaptığı şeyi gördükten sonra kimseye güven olmayacağının anladım o yüzden kimseye inanmayın çünkü insanlar sizi kullanabildiği sürece yanınızdadır menfaati bitince kötü olan siz olursunuz 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 80 göst.
0 oy
16 cevap 1,137 göst.
19 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,412 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 533 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 840 göst.
17 Eylül 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,009 soru

12,369,286 cevap

42,260 kullanıcı

Kategoriler

...