0 oy
314 göst.
Diğer kategorisinde (1,025 puan) tarafından
tarafından kapalı
Benim bir ay kadardır afedersiniz makatta kaşıntı çok var travazol krem kullandım geçer vs dedim ama yok geçmiyor kremi birakinca yine aynı doktora gitmeye karar verdim ama hangi doktora gitcem bilmiyorum çokta utaniyorum doktor orayı muane ediyor mu açık açık sorduğum için kusura bakmayın lütfen 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

0 oy
(13,007 puan) tarafından
gece ağzında salya var mı? kakana bir bak kurt falan olabilir 
(1,025 puan) tarafından
Yok kuzum sadece kaşıntı var içte bişey yok dista
(711 puan) tarafından
Cildiyeye randevu alcaksın 2 aydır aynı sorun bendede var ben önce dahiliyeye aldım dahiliye makat kaşıntıya cildiye bakıyor deyip postaladı beni başından
-Reklam-
0 oy
(3,434 puan) tarafından
Kadın doğuma git bayan doktora git mantar varsa zaten kremle geçmez bide ağızdan mantarla ilgili haplar var onlardan içmen lazım
(1,025 puan) tarafından
Kadın doğum bakar mı ki buna
(11,469 puan) tarafından
Kadın doğum bakmaz oraya
(3,434 puan) tarafından
Canım ben yanlış okumuşum vajina da sandım
(3,434 puan) tarafından
Travazol  mantar için oraya iyi gelmez büyük ihtimalle kıl kurdu vardır aile hekimi ilaç yazar andazol yada kontil tablet al
0 oy
(1,434 puan) tarafından
Büyük ihtimal catlak vardır ve o kremler iyi gelemz bahar ve acıdan uzak kac
(1,025 puan) tarafından
Yok canım içerde bişey yok sadece dışardan kaşıntı var
(1,434 puan) tarafından
Catlak kenarlarda oluyor kuzum ben yaşadım ah ah neller çektim sonra kendiliğinden gitti
(1,434 puan) tarafından
Gebelik yoksa krem tavsiye edeyim sana
(1,025 puan) tarafından
Yok canım gebelik
(35 puan) tarafından
Emziriyorum ilaç adı alabilir miyim :)
(3,082 puan) tarafından
Ayyy canım benmki çatlak var hemoroid bile çatlaktan iyiymiş tuvalet korkulu rüyam olmuş benim seninkisi nasıl geçti krem kullaniyorm sarı kantaron yağı kullanıyorum ama  bos
(35 puan) tarafından
Bende de var magnezyum kullanıyorum tuvalete gitmek için ama azıcık zorlansam ağrı ve kaşıntı oluyo
(1,434 puan) tarafından
İşteyim eve gidince atayimm
(1,434 puan) tarafından
M-furo kızlar ama hamile olan asla kullanamaz oraya temizleyin kurulayın sürün ben bununla kurtuldum
(35 puan) tarafından
Krem falan sanırım bı öyle mi emzirince bişe olmaz değil mi
(1,434 puan) tarafından
Valla emziren hiç bilmiom bak netten bi istersen
(35 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(11,469 puan) tarafından
E nabız dan neyim var kısmına tıklarsan hangi bölüme gitmen gerektiği hakkında yönlendirir
0 oy
(1,692 puan) tarafından
Kaşıntı geceleri artıyorsa bağırsak kurdu olabilir çünkü geceleri makata gelip yumurtalarını bırakıyorlar ama öyle bir durum olsa evdekilere de bulasmis olurdu 1 ayda sadece kasintiysa yara vs yoksa açıp bakacaklarini sanmiyorum ama sen yine de tuvalette iyice bak kurt vs var mı diye ona göre anlatırsın doktora
0 oy
(1,894 puan) tarafından
Genel cerahiye gidmeniz gerekir makatinizda fiskür olmuş olabilir  gaytanizi yaparken tahriş olmuş yada çatlak olmuş olabilir..nereden biliyorsunuz derseniz sürekli genel cerrahide basur hastasıyım. İnan kicimin üstüne oturamiyorum.insaniz herşey olabilir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 203 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde sevci (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 255 göst.
6 gün önce Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (618 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 194 göst.
0 oy
12 cevap 513 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ozgegzem (570 puan) tarafından soruldu

409,647 soru

12,315,247 cevap

38,809 kullanıcı

Kategoriler

...