0 oy
204 göst.
önce Diğer kategorisinde (80 puan) tarafından
Kızlar 9 ay hamileydim düşük riskinden dolayı ilişki girmiyordum  doğum yaptım kırkım çıktı o iş oldu aşırı ve aşırı derecede yanmam var ne ypabilrim resmen ağlıyorum o sırada niye böyle ne ypamam lazım tekrar dan kusura bakmayın biyke bise sordum için 

3 Cevaplar

0 oy
önce (13,019 puan) tarafından
doktora gideceksin enfeksiyon ya da mantar var büyük ihtimalle 
-Reklam-
0 oy
önce (397 puan) tarafından
Enfeksiyon belirtisi olabilir .Bol su için sıkışınca tuvalete gidin ve tekrar bi anda bol su için  iyice sıkışıp tuvalete gidin . Rahatlarsiniz. Obolgeye sirke surebilirsiniz ince tabaka halinde hamileyken çok yapardım. Hekimim önermişti.  Bide hergun aynı zamanda bi yemek k. Sirke yutun bol suyla . Geçer 1 haftaya . 

Yanma disardaysa da kuru kalmış olabilir zedelenmistir perine.  Kanamis olabilir hafif silik.  Buda Enfeksiyona dönebilir yukarıdaki yolu izleyin hem ağızdan hem bölgeye uygulayın bol su için sıkışıp iyice oturun tuvalete geçer inşallah. 

Geçene dek yakinlasmayin yoksa bile Enfeksiyon olur herturlu . 

Geçmiş olsun 
Sirke içmek içeriyi sterilize edecektir. Dıştan da sürerseniz tam hijyen ortamı sağlarsınız.  Eşinizle konuşun yaklaşmasın 1 hafta yada kanama oldu diye yalan atın ara kanama oluyor ya dogum sonrasi o olmuş diyin adetliyken de yaklaşmaz oyuzden bunu kullanın duzelirsiniz
önce (80 puan) tarafından
İnsallh bacım deniycem Allh razı olsun tuvalte gidemiyorum yanmadan
Ozaman enfeksiyon canım sen dediğimi rahatlayacak kadar yap esinde seni ara kanama yaşıyorsun sansin.  1 hafta yaraşmaz hormonal de geç dogum sonras8 oluyor de
Mecbur öyle yapcam insalh sizin dediğinizlede geçer
önce (64 puan) tarafından
Bnce en iyisi sağlık ocağına gitmek ya o benim de başıma geldi mantar ve idrar yolu enfeksiyonu olmuştum cidden çok acıyordu hem içerden hem dıştan yanıyordu dıştan da yara olmuştu kesik gibi kesinlikle sağlık ocağına gidin bir krem verir 2 günde geçer
0 oy
önce (740 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım bu kadınların çektiği nedir herşey bize eziyet doğursun eziyet adet olursun eziyet ilişki yaşarsın eziyet 
Vala hiç sorma cok zor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 655 göst.
14 Kasım 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sertuğ (354 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 694 göst.
0 oy
19 cevap 945 göst.
29 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,084 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 302 göst.

409,695 soru

12,316,049 cevap

38,830 kullanıcı

Kategoriler

...