0 oy
625 göst.
Diğer kategorisinde (2,092 puan) tarafından
Bizim sınıfımızda bı cadı var . Çok tatlı çınarı da çok seviyo anlaştığı da bı arkadaşı ama bu kız 2 gün önce çınara Allah seni kahretsin lafını öğretmiş. Sen nerden duydun dediğimde arkadaşım .... çınar sinirlenince Allah seni kahretsin denir sende öyle söyle demiş. Ne dediysek ne yaptıysak olmadı 2 gündür koca sulaleye beddua ediyor çocuk. Bunu da geçtim 

Çınar a sarışın olduğu için sarı diyomus benim saf yavrum da gelmiş niye beni sarıya boyadın ben sarı olmucam kara olcam diye ağlıyor . Yani ben bu durumu öğretmenine mi söylesem yoksa kendi kendime cocuk bunlar gelir geçer mi desem bilemedim

18 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Şuan gözüme çok tatlı göründü ya sarı değil kara olucam ben diyor:)) 

Çınarcım sen karalara fazla bağlanma bence: D

Kaç yaşındalar ki? Malesef küçükken benimde başıma bu tarz olay geldi komşu kızı "Kafana x kadar taş düşsün" öğretti bende babaaneme "Kafana babam kadar taş düşsün" demiştim.. 
(2,092 puan) tarafından
4 yaşındalar ama fırtına gibiler
tarafından
O zaman Allah bana şimdiden sabır versin 1senem kalmış:)
(2,092 puan) tarafından
Ay 4 yaş bana çok zor geldi benim oğlum melek gibi bı çocuktu ne 2 yaş sendromunu anladık ne başka biseyini nasıl ki 4 oldu amaniiiinn
tarafından
Lütfen korkutmayın çünki benim kızım şimdiden böyleyse 4yşında tüm sülalaeyi parmağında oynatır
-Reklam-
+1 oy
(11,370 puan) tarafından
Bela okuması tabiki doğru değil. Aileden öyle görmüş demekki. Öğretmenle görüş ailesini uyarsınlar
(2,092 puan) tarafından
Bende ailesinden geldiğini düşünüyorum açıkçası
(11,370 puan) tarafından
Duymasa nerden bilecek çocuk.  Çocuğun yanında biraz daha ılımlı konuşmaları gerekir
(11,370 puan) tarafından
Dün akşam eşimle tartıştık. Benden bişey istedi bende kalk kendin al kolun mu koptu dedim. Kızım onu duymuş bugün oyuncaklarını topla dediğimde bana aynısını dedi ://
(2,092 puan) tarafından
Kayıt cihazı gibi ne duysalar kaydediyolar
+1 oy
(1,783 puan) tarafından
Eğitim Ailede başlar kanaatindeyim... Yetişme tarzı.....çok önemli kinamiyorum düzeltilebilir rol model olarak bizleri alıyorlar Allah dirayet sabır versin anne babalara çocuk yetiştirmekde zor 
+1 oy
(262 puan) tarafından
Gerek yok öğretmene söylemeye. Ama grup falan var ise güzel dille annesıne söyle
(2,092 puan) tarafından
Yok grubumuz yani annesine de ben tarafından yansisin istemiyorum
(262 puan) tarafından
Benzerını yaşadık küfürlü konuşmaya başladı kızım gruptan aldım numarayı güzel dille anlattım kadın da onayladı sokakta çocuklardan öğrendi diye. O gün bugündür başka küfür öğrenmedik şükür :⁠-⁠)
(262 puan) tarafından
Öğretmenlere kıyamıyorum zaten çocuklarla uğraşıyorlar yoruluyor lar böyle şeyler için rahatsız etmek istemem benim fikrim tabi kım ne yapmak isterse yapar
+1 oy
(1,276 puan) tarafından
Beddua ıcın konusabılırsınız canım belkı öğretmen aıle ile görüşür

Benım oğlum da geçen gün parkta çocuklar kavga edıyordu ordan Allah belanı versn duymuş şerefsz duymuş O da onları söylüyor nasıl unutturucm bilmiyorum 
(2,092 puan) tarafından
Bunlar kötü kelimeler kullanmamız lazım konuşması yaptık nafile hiç üstüne düşmedik nafile nasi yerlestiyse kafasina bişey düşürüyor yere Allah seni kahretsin diye başlıyor
(1,276 puan) tarafından
Bızımkı de aynı canım ya çocuklar çok zekiler duydukları seyı hemen unutmuyorlar maalesef anlatılanı hemen kavrıyorlar aslında ama bıraz sabır gerektiriyo bı ara da küfür ogrenmıstı çok şükür onu unuttu
+1 oy
(2,325 puan) tarafından
Bence öğretmenine söyleyin öğreten çocuk için de iyi olur ya ona göre bişey yapar öğretmeni 
+1 oy
(3,938 puan) tarafından
Sarışina birşey diyemiyorum, ama öğretmene yine de söyleyin en azından çocuklara insanların dış görünüşü ile dalga geçilmemesini felan anlatır. Beddua kısmı malesef çocuk aileden ögrenmistir öğretmen aileyi uyarabilir. 
(2,092 puan) tarafından
Dalga geçmek için söylediğini düşünmüyorum bu yüzden kararsız kaldım aslında sınıfta 2 çınar var biri sarı biri esmer ayırt etmek için söylüyor olabilir
(1,276 puan) tarafından
Canım inan sadece aıleden öğrenilmiyor bızımkı parkta çocuklardan duydu hemen nasıl beynıne ısledı bilmiyorum
(3,938 puan) tarafından
Hmm olabilir canım.
(3,938 puan) tarafından
Evet malesef dışarı da çok kötü örnek
(1,276 puan) tarafından
Hemde baya kötü örnek bızım gıttıgımız parka lıselıler geldı kızla erkek afedersınız opusuyormus oğlum görmüş anne dudağından öptü dıye bana söylüyor hanı ayıptı dıyor ne dıyecegımı bılemedım aldım hemen cıktık
(3,938 puan) tarafından
Ben kavga ederdim :))) parka gitmek istemiyorum valla sinir olup geliyorum gençler bir tarafta, çocuklar diğer tarafta hem ağızları pis hemde vahişler, anneler sadece doğurmus dışarda ne yaparlarsa yapsınlar mantığı var. Ben parkı geçtim mahallem bile fena küfürler havada uçuyorlar çıkıp kızıyorum beni görünce küfür etmiyorlar :))
(1,276 puan) tarafından
Artık normal geliyor galıba kımse ses etmıyor geçen gün 5 6 yaşında bır çocuk hem kaydıraktan kayıyor hem küfür edıyor  Şişttt dedım annesı bana baktı konuşsa cevap verecektim sadece baktı sonra aldı çocuğunu gıttı
(3,938 puan) tarafından
Seninki yine iyi biz parka gittik çocuk kaydırak yanında işedi altına işese birşey demem çocuk bildiğin çıkardı kilotu işedi annesi hic oralı olmadı saydirdim aldım çocuğumu gittim
+1 oy
(9,921 puan) tarafından
Ay benim oğlumda 5 yaşında okulda ogrenmjs Allah senin belanı versin asla aslaaa kıyamam çocuklarıma bunu desem yada baskasinada demedim esimede demem geçen bana kızdı anne Allah senin belanı versin dedi tövbe dedim şaşırdım bende ogrenecem hangi arkadaşından ogrenmis
(2,092 puan) tarafından
Hemen kapiyolar herşeyi hadi evde olduğu dönem de bı şekil dikkat ettik biz ogretmedik dışarıda kapıp geliyorlar hemen
+1 oy
(59 puan) tarafından

Ah canım yeni başlamışsıniz yolun basindasin henüz ben neler neler gördüm (bu arada neler neler gördüm diyirumda kızım henüz 6 yaşında birinci sınıfa gidiyor).her akşam eve geldiğinde saatlerce yok melek bana şöyle dedi yok biri bana yüzünü eksitti bir tanesi beni düşürdü bir tanesi evden ruj getirmiş onu da kızıma hediye etmiş güya.ogretmeni yerini değiştirmis çocuk erkek ee sınıftakiler siz sevgili oldunuz diyormuş ayyy ay ne zor ya daha neler neler dün gelmiş anne melek yine bana birşey dedi sonra amaaan Melek meselesine girmeyelim boşver dedi gerçekten bir mesele yani:D

(2,092 puan) tarafından
Hemen özgüveni yerle bir oluyor ben böyle komplekli bı insan görmedim. Babası bı yere giderken güzel giyinsin vay efendim babam çok yakışıklı ben niye değilim şöyle böyle illallah ettim valla
(59 puan) tarafından
Benim küçük kız öyle neymiş ben düğüne gitmişim topuklu ayakkabıları mi çok kiskanmis
+1 oy
(11,836 puan) tarafından
Yok be canım buyutme boşver.cocuk bunlar.kufur ogretmemis.ha keşke ogrenmeseydi ama çocuklar okula başlayınca ah neler öğreniyor bir bilsen.ben şok geçirmiştim kızım 1. Sınıfa başlayınca.anne orp. Ne demek demişti.ben şok geçirdim.
+1 oy
(3,137 puan) tarafından
Aman benim oğlumun adıda çınar bizde sarı saçlı mavi gözlüyüz
0 oy
(17,914 puan) tarafından
Yani bela okumakla alakalı kısmı söyleyebilirsiniz öğretmen ortadan konuşarak üstü kapalı uyarır kötü söz beddua iyi değildir falan filan diye 

Sarı olmaya yorum yapamadım ama çok datlu :) 
(2,092 puan) tarafından
Konuşurken laf arasına sıkıştırsam mi ki böyle böyle de demiş ama güldük geçtik gibisinden
0 oy
(689 puan) tarafından
Çocuklar malesef iyiy de kötüyü de duyacaklar okul zamanında. Öğretmene söyleyecek bı durum göremedim ta iki yine siz bilirsiniz.biz uyarınız yapacağız onlar ayırt etmeye başladığında kendileri de anlayacaktır saç meselesi çok komik ya :D
0 oy
(128 puan) tarafından
Ay kıyamam benim oglan da sap sarı  şimdiden diyorlar sari diye okulda ne olacak bilmiyorum benimki bide takıyor çok fazla biri bisey dese eyvah daga üzülür durur
0 oy
(4,375 puan) tarafından
Velisiyle görüş bence ilk etapta 
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Bence bildirme boşver öğretmen ne yapsın ailesi ne yapsın ağzı alışmış bı kere 
0 oy
(746 puan) tarafından
Söyle bence canım davranış olarak oturabilir çoçuğunda bide önünü kesme ben daha neler öğretir kim bilir oğlun sevdiği için onu taklit ediyor belliki bu durumun önünü kes derim en azından öğretmen veliyle konuşur onlarda dikkat ederler çocuğun yanında konuşmaya sonuçta o çocukta ne bilsin duyduğu için söylüyor sadece 
(746 puan) tarafından
Önünü kes yazacaktım klavye düzeltmiş
0 oy
(724 puan) tarafından
Ya bu çocuklar felaket benim oğlumda 4 yaşında herşeyi anlıyor söylüyor eşim bazen dalga geçerek dilin uzamış diyor oğlumda bana aynısını söyledi sus anne yine dilin uzamış ddi ben şok ve eşim buna gülüyor gülmesi bitince çocuğa ayıp oğlum diyor geçen sokağa çıkardım çocuklardan küfür etmeyi öğrenmiş:( 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 120 göst.
0 oy
15 cevap 405 göst.
0 oy
12 cevap 300 göst.
0 oy
2 cevap 206 göst.
17 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,836 puan) tarafından soruldu

408,435 soru

12,271,362 cevap