0 oy
636 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (36 puan) tarafından
Eşim tiktok kullaniyodu ama sadece video falan izlemek için dün gördüm içime dert oldu karşıma çıktı tiktokta tanıyor olabileceğiniz kişiler diye girdim baktım fotoğraf falan atmış videolu fotoğraf larda var amacın neydi dedim senin var benim niye yok dedi benim tiktok hesabimda ben yemek videoları paylaşıyorum kendi çapımda kendimi mi gösteriyorum dedim elin gözüküyo dedi ayyy sinirden nasıl gülüyorum sen kendini böyle mi kandırıyosun dedim sesini çıkarmadı takipçilerine baktım yani oyle pek bişey görünmüyo beni sinir edecek ama içime dert oldu kurt düştü içime ne yalan söylim bilmiyorum hanımlar napıyım sizce boş mu versem 

17 Cevaplar

+11 oy
(1,859 puan) tarafından
Tik tok yuva yıkar bu kadar söylüyorum 
(1,421 puan) tarafından
Ve nice yuvalar da yikmasina rağmen insanların hala akillanmamasi...
-Reklam-
+3 oy
(10,100 puan) tarafından
Ben olsam silerdim hesabını ne ben ne eşim kullanmadık bugüne kdr nasıl kullanılır ikimizde bilmeyiz. Ve anlaşma yaptık sen indrsen bende indirecem diye ikimizde nefret ettiğimiz için indirmiyoruz
(36 puan) tarafından
Bizde de öyleydi ama o benden gizli indirmişti hatta telefonda sirf ben gormiyim diye gizlemişti bile ben sildim o tekrar indirmiş işte dün de gördüm ki fotoğraf paylaşmış
+2 oy
(6,140 puan) tarafından

kendi de elini cekip atsin madem:) cok sacma biyandan da hakli tiktok sanal kerhan. e seninde onunda olmasin bence. intgramda pylas yemeklerini en azindan tiktoktan daha elit kesim kullaniyor bence

(36 puan) tarafından
Instagram da yaptım ama pek izleyen olmadı canım bende oraya başvurdum yoksa asla kullanmam hayır ben açtım içerik üretiyorum onun amacı ne anlamadım
+1 oy
tarafından
Sende sil oda silsin
(36 puan) tarafından
İçerik uretmesem asla işim olmaz
(1,243 puan) tarafından
Bir kitlen varmı kazanç elde ediyor musun vazgcmiıyorsunki eşin silmesini istiyorsan sende vazgeç
+1 oy
(1,003 puan) tarafından
Kesinlikle kullanmayacağım ve eşime de kullandırmayacagim bir uygulama. Bildiğiniz p*rno sitesi. Sizin varsa esinizinde olabilir bu da normal bence. İkinizde silin kullanmayin. Yuva yıkar başa bela sarar bir uygulama öldüğünü düşünüyorum. Eşimde bende Instagram vs kullanırız ama tıktok çok ayrı bir kafa
0 oy
(2,928 puan) tarafından
Neden içine kurt düştü yani kocanın yanlış şeyler yapacağınımı düşünüyorsun 
(36 puan) tarafından
Kendi fotoğraflarını atması sanki bekar miş gibi imaji veriyo öyle görünüyor bakınca o yüzden
0 oy
(3,574 puan) tarafından
Bende dün post açmıştım 

Eşimin tiktoku yok ama arkadasi eşimin videosunu çekip paylasmis 

Valla ahim mi tuttu ne 

Dün tartistik baya çıldırttı beni 

Tinlamadi akşam 9 da uyudu ağladım üzüldüm Allah'a havale ettim 

Çünkü bana verdiği sözü tutmadı 

Arkadaşı paylaşınca silsin dedim oralı olmadı 

Bugün başına gelmeyen kalmamis eve geldi beddua mi ettin diyor 

Bugün başıma gelmeyen kalmadı diyor 
(518 puan) tarafından
Ahin tutmuştur başına ne geldi kız valla sinir ediyorlar bu eşler hayır anlamıyorum ne var ki bu sosyal medya da ya aileden daha mı önemli sankii
(3,574 puan) tarafından
Bizi kaybedince anlarlar ama iş işten geçer

Eşim galerici ya adama araba satmış iki dakka sonra sattığı araba bozulmuş adamla tartismis
Arabalarının ikisinin tekeri patlamış durdu yere diyor
Bi de geleceği zaman işçiler varmış arabanin tekerine ugrasiyorlarmisti
Durun bende bakiyim demiş elini arabanin bi parçası var o kesmiş
Parmakları kopuyormustu ellerinin üstü kan geldi eve

Kendi de farketti de ah mi ettin bana dedi
Bende bi göz ağlarken bi göz gülmez dedim
Ben senin istemedigin rahatsız olduğun hiç biseyi yapmadım yapmıyorum dedim
Beni ağlatarak uyuttun Allah'a sigindim dedim
(518 puan) tarafından
Anladım cnm Ahh ahh bu sosyal medya her türlü pis..lik. var icinde.
(3,574 puan) tarafından
Rab'bim evimizi yuvamizi korusun
0 oy
tarafından
Anam seninki yine TikTok açmış benim eşim şirkette çalışıyor şirketten biri video çekmiş Maraş’ta ebrar sitesi yapılıyor ya orda çalışıyor ebrar sitesininde paylaşımı çok oluyor bu aralar neyse bi baktım eşim karşımda beton dökerken adam makinayla birlikte çekmiş atmış rast gele bi şaşırdım ki eşime ekran görüntüsü attım sen tiktokta ne geziyon seni gördüm diye adam sormadı bile bana rast gele atmış dedi 
0 oy
(2,604 puan) tarafından
Esimde bende cocuklarda tik tok kullanmioyoruz hicte acmadik dogruda bulmuyorm.bugun resim paylasan ilerde dahada ileri gider.sen ne bakmak istersen bak onune hep farkli seyler cikiyor ve gercekten hic ama hoc yuklenmemesj gereken bi uygulama.esimjn telinde gorsem direk o teli bi tarafina sokardim.keske ylkede yasaklansa diye cok dua ediyorum.
0 oy
(4,801 puan) tarafından
Sence gerek var mı ikinizin de kullanmasına yuva yıkan yerde para kazanmam ben yinede sen bilirsin 
0 oy
(373 puan) tarafından
Ya tık tok iyi değil bir kere indirdim hep açık saçık kadınlar  mahrem şeyler çok sinirlendim geri kaldırdım asla bir daha indirmedim eşin takip etmese bile ne izlerse en çok sürekli akışına o çıkar inşallah evinizin huzuru bozulmaz bu tik tok insanları ne hale getirdi Rabbim korusun 
0 oy
(1,542 puan) tarafından
Hayatımda gördüğüm en tehlikeli yerlerden biri anlaşın ikinizde aynı anda kapatın hayatınızdan çıkarın huzurunuz bozulacağına varsın olmasın
0 oy
(1,089 puan) tarafından
Tıktoğu ne anlamda kullandığı önemli. Benim eşimin de var kendini çekip atmaz. Sadece film kesitleri falan vardır. İzlediği şeyleri hep takip ederim. Sen de takip et ara ara csnım
0 oy
(252 puan) tarafından
Benimde var ama User adıyla eşimin hiç işi olmaz bende sadece izliyorum asla vidyo atmıyorum oğlumla komik suratlı videolar çekiyoruz ama taslakta kaliyo paylaşmıyorum 
0 oy
(44 puan) tarafından
Tiktok açılalı yıllar oldu bir kere bile indirmek aklıma gelmemiştir. ikimiz de kullanmayız. Ve bence en saçma uygulama. Bir o kadar da tehlikeli. O açıldığından beri gençlerimizi tanıyamaz olduk. Instagram dahil hiç birini kullanmıyorum dilerim bir an önce de hepsi kapanır. 
0 oy
(119 puan) tarafından
Kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz da hesap açıyorsunuz bu vasat kanalda bilmiyorum ki. İkinizde kapatırsiniz umarım 
0 oy
(540 puan) tarafından
Tiktok'ta antik kuntik şeyler oluyor ama biraz kişiye de bağlı mesela siz yemek olarak içerik üretmişsiniz ve sizin karşınızda genellikle bununla alakalı videolar çıkıyordur ya da daha çok hangi konuda bitti izliyorsanız onunla alakalı konular ve canlı yayınlar çıkıyordur ya ikiniz de kapatın ya da kullanacaksa evli olduğunu belli etsin hesabını gizlesin öyle şeyler yapsın bir Orta noktayı bulmaya çalışın ya da size şifrenisini versin hani nereye girip çıktığını bilesiniz

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,834 göst.
12 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 2,435 göst.
21 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Acemi anne36 (1,336 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 672 göst.
0 oy
14 cevap 484 göst.
25 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esra2121 (489 puan) tarafından soruldu

410,340 soru

12,340,413 cevap

39,628 kullanıcı

Kategoriler

...