+1 oy
270 göst.
Diğer kategorisinde (2,261 puan) tarafından

gece gece benim herif asermiş , normalde dikkat ederim bu saatte yemem ama yaparken canım acayip çekti, tartinin üstüne çıktım 49.200 Muş, dedim yee gitsinn bee :)) sizler napiyonuz niye uyumadiniz kız 

image

7 Cevaplar

0 oy
(314 puan) tarafından
Afiyet olsun canm kilomuz noktası virgülüne kdr aynıymış 
(2,261 puan) tarafından
aa ne güzel canım, ben bu kiloya gelene kadar neler çektim:)) o yüzden elimden geldiğince dikkat etmeyi çalışıyorum
(314 puan) tarafından
Yanlış okumuşum cnm kilonu ben 79 kiloyum
-Reklam-
0 oy
(1,846 puan) tarafından
Afiyet olsun canım eşim mesaiden geldi birazdan uyuyacam bende ama buyugun uykusu var uyumuyor bir kaç günde huysuz bugün hastaneye götürecektik eşim mesaiye kaldı diye gidmeedik yarın gidecez bakalım huysuzlugu neden oluyor
(1,846 puan) tarafından
Çok sağol canım 4 buçuk yadinda ama konusmuyor o yüzden anlamıyorum neresi agiriyor derdini anlatmaya çalışıyor birşeyler soylemeye çalışıyor ama ben anlamiyorum
(2,261 puan) tarafından
ayy yazık:(( inşallah kötü birşeyi yoktur canım ateşi falan var mı acaba
(6,661 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım neden konuşmuyor basit bir gecikmemi yoksa sağlık sorunu mu
(1,846 puan) tarafından
Çok sağol canım bugün götürdük idrar enfeksiyonu varmış ateşi falan olmadı benim kızım özel cocukk dogdugundan beri böbrekleri enfeksiyon kapar hep sonda testi yapmayı bekliyoruz bizde ona göre artık sonda yapacaz randevu alıp gidecem nefrolijiye ilaçları kullanıp temiz çıkarsa urodinamiye gidecez test için hayırlısı olsun artik
(1,846 puan) tarafından
Yok canım küçükken anne diyordu konuşuyordu azda olsa sonra telefon illeti yüzünden bu hale geldi ayakları hep alciliydi haftanın 6 günü fizik tedavi görüyordu durmuyordu telefon veriyordum cubku sürekli ya hastanelerdeydik ya kurumda sonra telefon yüzünden böyle oldu telefonu kestik şimdi kardeşi doğduktan sonra birşeyler anlatmaya çalışıyor ama anlamiyorum halen bazen işaretle gösteriyor istediği şeyleri herşeyi yapıyor anlıyor ama konuşmuyor ben hatta zekasinda sorun var dedim ama gitgide benim bile yapmayacağım yapboz oyunlarını yapınca orda anladım herşeyin normal olduğunu hocalarımız çok akıllı herşeyi anlıyor biliyor zamanla konuşması da olacak dedi zamana bıraktık
0 oy
(7,947 puan) tarafından
Duyanda çok kilolusun sanacak tartıya gerek yokmuş ye gitsin :D
(2,261 puan) tarafından
diyetten sonra psikolojim bozuldu sanki ya rahat rahat yiyemiyorum hshsh hep yemek öncesi sonrası tartıya çıkıyorum
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Afiyet bal şeker olsun kilon iyi valla ye gitsin ne olcak 
(2,261 puan) tarafından
valla öyle yaptım canım teşekkür ederim
(1,333 puan) tarafından
Rica ederim bende kilo alma taktiği sorayım kilo alamıyorum kız
(2,261 puan) tarafından
kız ne güzel işte keşke bende böyle olsam , valla taktiği maktığı yook bacım mutfağa in yanından geçsem kilo aliyom:))
(1,333 puan) tarafından
Yok be zayıflık da kötü bişey valla 17 yaşında gözükmekten yoruldum khkhkhbk
(2,261 puan) tarafından
hshhshz o kilo ile alakalı değil kız yüzün öyle gösteriyor demekki ,ki bende öyle kime 28 yaşındayım desem şaşırıyor daha küçük gösteriyorsun diyee:)) bence bu iyi bir şey
(2,261 puan) tarafından
kaç kilosun bu arada
(1,333 puan) tarafından
42 kiloydum en son bir yaşında kızım var ve biraz kilo almam gerekiyor çökmüşsün hiç anne gibi gözükmüyorsun denmesinden yıldım
(2,261 puan) tarafından
amaan sen insanlara ne bakiyon ağzı olan konuşur ben 49 kiloyum banada diyorlar zayıflık yakışmamış diye:)) senin iştahın mı yok canım yoksa normal yiyip mı alamiyorsun
(1,333 puan) tarafından
Normal yiyip alamıyorum hamileyken 65 i ilk defa gördüm 50 üstüne asla çıkamıyordum bekarken evlendikten sonra da 45 üstü göremedim maalesef :((
0 oy
tarafından
50 kilonun altinda neye dikkat ediyon bacim ye gitsin ayol bende 44te sabit kaldim canim ne isterse istedigim saatte yiyorum suan bi tabak da makarna olsa hic hayir demezdim aciktim popkek yiyorum mesela 
tarafından
Benimde boyum kisa 155 44 kilo ama bence zayifim ya 50 kilo olmak isterdim ben tombik seviyorum :)
(2,261 puan) tarafından
ozaman sabah akşam önüne gelen yiyecen bacım iştahım yok deme:))
tarafından
Yok gulum yok sabahtan canim istemez yemeklerini erken yaparim ama cocuk icin sobra ne yedircem diye sasiyorum evin isi cocugu doyur kaldir kostur derken taa oglenden sonra 2 de cocuk uyuyo o zaman az bisey yiyorum karnimi doyurmadan cunku 4te esimle yemek yemek icin orda da biraz yiyince tamamdir 9 gibi bi daha miden kazinir yemek kaldiysa onu yerim kalmadiysa cikolata kek hazir ne varsa onu yer yatarim imkanim olsa beslenmeyi hayatimdan cikaririrm
(2,261 puan) tarafından
ayy kız geçen ne güzel hamur işi yapmışsın otur de yesene ne güzel ahhhh sizin yerinizde olsam:))
tarafından
Onlari cocukla esime yapiyorum ya kiyamiyorum kendim yemeye :)
0 oy
(3,068 puan) tarafından
Şuan bu menüyü 2 bebeyle gömdük 
(2,261 puan) tarafından
ohh afiyet olsun canım
(3,068 puan) tarafından
Sağol canım sizede afiyet olsun
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Kilolu değilsin kız amannn ye gitsin afiyet olsun  

Bende çocuğu uyuttum eşimi beklerken uyuyayim dedim ama buraya bir bakayım dedim öylece kaldım gidemiyorum 
(2,261 puan) tarafından
bende böyle gece buraya gezip sabah kızım uyaninca onun pişmanlığını yaşıyorum:))
(2,322 puan) tarafından
Aynen öyle

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 636 göst.
9 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Meleksone (2,424 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 320 göst.
23 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Meryemserap (965 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 652 göst.
23 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Meryemserap (965 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,473 göst.

408,335 soru

12,267,544 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler