+2 oy
492 göst.
önce Aile kategorisinde (1,410 puan) tarafından
Biliyorsunz meme kanseriym kızlar. Ameliyat olacagm. GUN jcinde Pet çekimi vardi. Onun sonucuna göre Ameliyat tarihi alacagm. KIZIMIN bana 1 Gün yaklaşması yasak. Eşimle kaynanam da kaliyor .. Bende annemle evDE kaliyorm. Annem nerde demis eşime. Oda hastanede yarın gelecek demiş. tamm demiş ağlamamış. Artk Oda alıştı gitmeme. 2.5 yaşında kızım . RABBIM onunla sağlık mutlu bir ömür gecirmeyi nasip etsin. Çok özledim şimdiden onu. ALLAHIM hiç bir evladı annesz birakmasn...

21 Cevaplar

+1 oy
önce (716 puan) tarafından
tam namaza gidecektim ki bu postu gördüm canım benim.bu gece duamdaa hep sen olacaksın emin ol bütün dualarımda olacaksın hamileyim bide Rabbim inşallah dualarımi kabul eder Rabbim sana çok şifa versin kuzuna yavruna kavuşsen iyi olursan oda iyi olacak güzel kardeşim inşallah bu ayrılıklarınız yerini güzel mutlu kavuşmalara bırakır 
önce (1,410 puan) tarafından
Rabbim bin kere razı olsun canım benim. Hiç tanımadığın birinin  dualarinda olmak çok güzel ❤️
önce (716 puan) tarafından
birbirimiz için ettiğim dua en hasıl olan dualardandır canım  ❤güzel haberlerini alacağımız günü tez zamanda yaşarız inşallah
-Reklam-
0 oy
önce (6,613 puan) tarafından
Rabbim bir daha ayrılık göstermesin size inşallah tüm güzel özel anlarında evladının yanında olmayı nasip etsin sağlıkla afiyetle 
0 oy
önce (2,335 puan) tarafından
Gözlerim doldu ve istemsizce aktı gözyaşlarım yazdıklarınızı okurken. Allah'ım şifa versin, kızınıza bağışlasın sizi inşallah. 
0 oy
önce (898 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun sıkmayın canınızı bundan sonra her anınız inşallah birlikte geçecek bunu düşünün 
İnşallah canım Allah razı olsun
0 oy
önce (609 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah bı daha ayırmasın sizi yavrunla, çok geçmiş olsun bu hastalıkla baş etme gücü versin Allah'ım.
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
önce (1,991 puan) tarafından
Rabbim sana şifa versin çocuğuna bağışlasın seni...
Aminn cümlemizi inşallah
0 oy
önce (20,275 puan) tarafından
Senin kızında senin gibi güçlü demekki ♥️♥️♥️ Allahım şifa nasip etsin cuma günü yüzü suyu hürmetine bu sınavdanda alnının akıyla çıkmayı nasip etsin nolur hep güzeli düşün asla negatif yok sen mükemmel bi detaysın ve kısa bi süre sonra hiç ayrılmayacaksınız dualarım seninle güzellik ♥️
Rabbim bin kere razı olsun.. sizde benm dualarım da olacaksnz
önce (20,275 puan) tarafından
Güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz çiçek kadın ♥️
0 oy
önce (51 puan) tarafından

Rabb'im şafi ismiyle sifa versin sana o melegine bağışlasın seni inşallah :'(

0 oy
önce (1,059 puan) tarafından
Benimde 2.5 yaşında kızım var cok duygulandım okurken. Allah kısa zamanda şifa versin sana yavruna kavustursun. 
0 oy
önce (10,814 puan) tarafından
Amon amin amin ecmain canim dualarimdasin Rabbim guc kuvvet versin tez zamanda sifa versin InsaAllah bi ara iyiye gidiyo gibi biseyler diyodun 
İyiye gidiyorm çok şükür canim
önce (10,814 puan) tarafından
Ah cok sukur
0 oy
önce (2,821 puan) tarafından
Rabbim seni tez zamanda bu hastalıktan kurtarsın inşallah evladına bağışlasın evladınla ailenle mutlu uzun sağlıklı ömür nasip etsin canm 
0 oy
önce (9,488 puan) tarafından
Amin cnm bu son ayriliginiz olsun İnşaAllah birdaha hiç ayrılmayın Rabbim şifa versin inşaAllah 
0 oy
önce (80 puan) tarafından
Canım Rabbım şifa versin Sadaka ver inşallah tez zamanda iyileşir evladına güzel mutlu günleriniz olur 
0 oy
önce (1,710 puan) tarafından
Rabbim kolaylastirsin cnm. Ayrilik böyle ayrilik olsun bosver moralini yuksek tut sen. Sorulariyla seni yoracagi cok zamanin olacak daha:)
0 oy
önce (142 puan) tarafından
Rabbim mübarek gün hürmetine şifa versin canım
0 oy
önce (402 puan) tarafından
Tez zamanda sağlığınıza kavuşur, bir daha da ayrı kalmak zorunda kalmazsınız inşallah. Allah sağlık şifa versin, bu günleri unutturacak güzel günler nasip etsin. 
0 oy
önce (347 puan) tarafından
Amin amin su cuma gününün yüzü suyu hürmetine RABBİM hayırlı şifalar versin İNŞAALLAH şana evladına kavuştursun 
0 oy
önce (151 puan) tarafından

Rabbım şafi ismiyle şifa versin inşallah rabbim bi an önce evladına kavuştursun seni inşallh <3

0 oy
önce (1,850 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun inşallah güzel sonuçlarla çıkıp kızına kavuşursun
0 oy
önce (303 puan) tarafından
Canım Allah ailene Çocuğuna sevenlerine bağışlasın seni.. mübarek cuma günü dua ettim Allah yardımcın olsun tez zamanda sağlığına kavuşursn inşalllah

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 680 göst.
11 Haziran 2024 Aile kategorisinde Birhilall (1,410 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 355 göst.
14 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Gencanne12 (1,353 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 201 göst.
13 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Genc_anne (3,003 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 531 göst.