0 oy
74 göst.
Diğer kategorisinde (707 puan) tarafından
Kızlar 2 aylık kız bebeğim var pişik kremi sürüyorum özel bölgesine ama eriyinde arasına kaçıyor orada birikip kalıyor orayı ekstra temizlemem gerekiyor mu sonrasında yoksa kendiliğinden temizler mi vücudu durduk yere mikrop kapsın istemiyorum siz nasıl yapıyorsunuz 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım kendi temizlenicegini sanmıyorum ama açıkcasi bir bilgimde yok yikasan gitmezmi acaba ya inşallah bilen çıkar 
-Reklam-
0 oy
(336 puan) tarafından
Pişik önleyici kullan tenizlemeye ugrasma kremi kalınca,  önden arkata sil at peçeteye, arkadan öne silme.
0 oy
(1,183 puan) tarafından
Hafifçe aralayıp silebilirsiniz önden arkaya doğru. Birikince doğal florası bozulur ve enfeksiyon olabilir kakayla birleşince. O kismoda temizlemeniz gerekiyor ama nazikçe yapin. Hiç ayırmadan temizlik yapıyorsanız vajinal yapışıklıklar yani içinde açık mavi-beyaz yapışkan birikinti olabiliyor o kısmı da temizlemek gerek
0 oy
(967 puan) tarafından
Her alt değiştirmede orayı tekrar temizleyip, yine krem sürüyordum. Önden arkaya doğru temizleyin sadece, enfeksiyon riski azalır. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 326 göst.
23 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Umber (2,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 252 göst.
22 Mart 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Tubikdeyinlutfen (1,550 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 452 göst.
17 Ocak 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 525 göst.

411,217 soru

12,377,807 cevap

42,971 kullanıcı

Kategoriler

...