+1 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde (286 puan) tarafından
Gece gece sinirlerim bozuldu hamile çekimi için gün aldım bana diyorki o elbiseler yakışmazki g*t göbek gidiyor diyor çok zoruma gitti tam bir saat ağladım düğünümde kötü oldu balayımda kötü oldu diye ben çirkin oldum diye çok zoruma gitti ama hamileyken çirkinleştin demek istemesi

4 Cevaplar

0 oy
(2,455 puan) tarafından
Kocan mı diyor 
(286 puan) tarafından
Evet o diyor
(2,455 puan) tarafından
Hadi ben çocuğumuza gebe kaldığım için oram buram çıkıyor peki seninki neden başını alıp gidiyor anca ye iç s.ç
Ben olsam öyle derdim :)
Çok takma kafaya canısı çünkü senden harika bir anne olacak ❤️
(286 puan) tarafından
Sırf hamile çekimini yaptırmayım diye diyor bence
(2,455 puan) tarafından
Hee orasını bilemicem bacım
-Reklam-
0 oy
(243 puan) tarafından
Kim diyor öyle esinmi cnm 
(286 puan) tarafından
Evet o diyor
(243 puan) tarafından
G.ö tleri yiyorsa kendileri bı doğursun ococugu bakım kendi nasil olck sakın cirkinlestim diyipte hamileliği kendine ızdırap etme kadın her haliyle güzeldir s.iktir et kafaya takma şuan okadar sinirliyim ki kendine bak de can cikicak ordan hamilelik aksine güzelleştirir kadini
(286 puan) tarafından
Bencede sinir oldum bir saat ağladım hiç susmadan tatile gittik ordada bütün gün içti hiç bişey anlamadım ordanda bunu istediğim gibi yapcam oda süsletecektim balayında adama bahşiş verdi süsle demeyi unuttu şimdi burda böyle sinirlerimi bozuyor
(243 puan) tarafından
Vaalla hiç takma canın ne yapmak istiyorsa yap hiç sorma su elbiseyimi alıyım deme benim eşimde karnımda çatlak oldu diye cildiye doktoruna göndermişti beni doktor eşin dogursun bide onu goriyum dedi
(286 puan) tarafından
Oh ağzına sağlık doktorun iyi demiş
0 oy
(17,144 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Göbek değil o cahil,  bebek o bebek  Karnım dümdüz olsa adı hamile çekimi olmaz zaten desene kız ayy için şişti 

Ben aksine hamilelikte kadınların çok daha güzel olduğunu düşünüyorum ömrüm boyunca da hep kilo problemim vardı hala da var ama hamileliğimde şiş karnımı seviyordum ilk kez çok güzel bir sebeple kilo aldım diyordum :) 
(286 puan) tarafından
Evet herşey gereksiz onun için herşey
(17,144 puan) tarafından
Gereksizse o dahil olmasın ama boş boğazlıkta etmesin
(286 puan) tarafından
Onuda diyo ben gelmeyim diye dışardan birini bulurum artık karnımı tutar foto çekeriz dedim sinir oluyorum ya süs yaptırıyorum ne gerek var çikolata yaptırıyorum ne gerek var her şeye böyle söylüyor
0 oy
(61 puan) tarafından
Ay vala eşim de hep bana sen kilo aldın kilolusun götun büyük şuran şoyle ne blim bir sürü laf sen dön kendine bak önce aynada diyorum yani kısacası alıştım takmıyorum 
(286 puan) tarafından
Boğasım geliyor benim
(61 puan) tarafından
Benimde geliyro ama takmıyorum istediği kadr konuşsun aman onun laflariylami ugraşcam ne desemde adam aynı kilolusun diyor
(286 puan) tarafından
Sırf hamile çekimi yapmayım diye yapıyor benimki düğünde yapmamak için elinden geleni yaptı bundada öyle yapacak
(61 puan) tarafından
Nasıl yani düğününüz olmadı mi
(286 puan) tarafından
Yok düğündeki dış çekim olmadı

İlgili sorular

+2 oy
50 cevap 813 göst.
0 oy
7 cevap 187 göst.
+1 oy
20 cevap 442 göst.
0 oy