0 oy
40 göst.
Aile kategorisinde (79 puan) tarafından
Oğlum dün 1 yasina girdi. Geceleri uykusunda ağlarken eş zamanlı olarak popodan gaz çıkardığını fark ediyorum. Ayni zamanda kendini geriye doğru atıyor sanki karin ağrısı var gibi. Her seferinde gaz çıkarmasıyla tam o sırada aglamasi tesadüf olamaz herhalde. Gece gaz problemi yaşamamak için ne yapabilirim? 

2 Cevaplar

0 oy
(512 puan) tarafından
Gece uykusuna geçmeden önce gaz masajı yapabilirsiniz. Ayaklarını bisiklet sürer gibi hareket ettirebilirsiniz. Emekliyor ya da yürüyorsa belki soğuk alıyordur, üşüttüğü için de gaz sancısı çekebilir. 
(79 puan) tarafından
Gece emiyor uykudan hemen önce. Emekliyor ve tüm gün parkede oyuncaklarıyla oynuyor. Ne kadar halıya koysam çorap giydirsem de parke de oynamak hoşuna gidiyor
-Reklam-
0 oy
(1,656 puan) tarafından
Nurse harvays colex şurup kullanabilirsiniz beb oplumda 2 ysşıns kadar gaz problemi çeltim bana bi bu şurup iyi geldi doktora danışıp kullanabilirsiniz etkiisni göreceksiniz rahat bi uyku hem kendisi hem siz uyursunuz 
(79 puan) tarafından
Dediğiniz şurubu ilk 4 ay kullandım hiçbir işe yaramadı bizde. Simdi ki çocuk doktorum da tamamen para tuzağı olduğunu soyluyor. Denedim ama asla etki etmedi. Yinede teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 256 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 57 göst.
0 oy
1 cevap 43 göst.
0 oy
2 cevap 109 göst.
15 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Aysenr42 (348 puan) tarafından soruldu

407,061 soru