0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından
kizlar camsakurada dogum yapan var mi  normal dogumhanede erkek var mi

6 Cevaplar

0 oy
(789 puan) tarafından
Devlet hastanelerinde erkek olması yasak. Burada ve instagramda da çamsakura ile alakalı hiç iyi şeyler okumuyorum 
(50 puan) tarafından
evetya  hasekiden cok camsakurada daha cok sikayet var
(340 puan) tarafından
2 sene önce cam sakurada normal doğum yaptım gayet iyiydi önceki doğum yaptığım hastane kabustu gerçekten aşırı aşırı kotulerdi çam sakurada hiç olumsuz bişi görmedim doğumdan 4 gün sonra taburcu oldum bebeğimin böbrek sorunu vardı Haseki hastanesine kadın doğum vs hiç gitmedim çünkü normal dahiliye acil doktorlarindan memnun olmadığım için hijyen vs kötü olduğu için doğum için falan adım atmadim
(2,390 puan) tarafından
Yeni bişey mi çıktı 6 sene önce kızımı doğururken 2 tane erkek vardı nöbette erkek denk gelirse erkek de oluyor diye biliyorum beb
(789 puan) tarafından
Dün haberlerde kan alan hemşirelerin  telefonla oyun oynadıklarını eldiven dahi takmadıklarını okudum hatta video kaydına almışlar . Burada ki önceden açılan postların altında ki yorumları da okuyabilirsiniz .
-Reklam-
0 oy
(951 puan) tarafından
Giren çıkamıyor arkadaşım 10 gün de imzayla zorla çıkti
(50 puan) tarafından
neden öyle
(951 puan) tarafından
Bir sorun var diyerek sürekli tahlil vs kontrol diye diye cinnet geçirtiyorlar
0 oy
(1,109 puan) tarafından
İki kizimida orda normal doğum yaptım küçüğü 2.5 yaşında doktorlari falan kötü valla ne yalan soyliyim çok acımasızca davranıyorlar ama diğer türlü iyi yani tek odada kalıyorsun yatış verdiği odada doğum yapıyorsun temiz bi yer ben iki kizimdada sadece bir gün kaldım çıktım iki dogumumdada bayandan çok erkek vardı 
(50 puan) tarafından
erkek  olunca gelen sancida  geri gider jdjsjs
(1,109 puan) tarafından
Kız valla o an çektiğin sancidan acidan gözün bişey görmüyor ki biran önce bitsin istiyorsun ikinci doğumda erkek hem doğum yaptırdı hem dikiş atmıştı şimdi bile aklıma geldi hamilelikten fena korkuyorum
0 oy
(314 puan) tarafından
Kardeşim bir ay önce normal doğum yaptı orda çok kötü davranmislar sakın gitme oraya
(50 puan) tarafından
hasekiye gidicem gibi hayirlisi ins
(314 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Ben doğum yaptım hiç erkek girmedi fakat doğumdan sonra muayeneye gittiğimde uzman yoktu yardımcılası erkekti dedim dışardaki kadına niye uzman yok diye dedi benim doğuma 5 kişi erkek girdi dedim öyle şey mi olur benim doğuma girmedi dedim sana denk gelmemiş dedi giriyorlar dedi muayene de olmadım gittim kadın özele.
(50 puan) tarafından
ay yok vazgectim Rabbim iyilerle karsilastirsin ins
0 oy
(5,751 puan) tarafından
6 gün önce sezeryan oldum orda ameliyata hem erkek doktor hem bayan doktor girdi.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 141 göst.
0 oy
7 cevap 277 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Mekace (1,563 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 122 göst.
19 Şubat 2023 Diğer kategorisinde minikbimesele (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 106 göst.

408,338 soru