+2 oy
815 göst.
Diğer kategorisinde (841 puan) tarafından
Günaydın hanımlar 42 günlük bebeğim var son 1 haftadır uyumadigi için sürekli emmek istiyor sütüm yetmediginden mi emmek mi istiyor bilmiyordum son 2 gündür geceleri o kadar ağladı ki ağlamaktan sesi kısılmış kurban olduğum dün akşam birden içime doldu eşime dedim ki bu bebek aç olabilir mi eşimde olabilir dedi mama almaya gönderdim 90 ml yaptım nasıl içti içtiği gibi uyudu 5 saat uyudu açmıydi bebeğim bende kolik bir bebek diyordum mama verdiğim için kendimi çok kötü hissettim halen öyleyim sütümü nasıl arttırabilirim bilgisi olan

24 Cevaplar

+9 oy
(4,296 puan) tarafından

Neden bu mamaları zehir  vermiş gibi bir algı yaratıyorsunuz çok merak ediyorum mama veren kötü annemi oluyor veya cocugunun annesi olmuyor mu 

tarafından
Canım burada herkes yaratanın kim olduğunu bilecek yaşta ve zekada sadece yorum yapmış belki de bu kadar alıngan olmamalisin
(13,095 puan) tarafından
Mamalar bebeklere uygun ayarlanır. Aç kalmasından iyidir. Yaratma ifadesi o anlamda kullanılmamış siz de farkındasınız bence. Süt  artmayacaksa artmaz bazen bazen de hiç gelmez. Sizin yazdığınız da sütü hiç gelmeyen bir anne için yaralayıcıdır sözün tartısı lazım yani. Süt arttırıcı rezene kimyon yeşillik bol su. Bunları deneyin ve bolca emzirin fakat sağım yapıp miktara da bakın ne kadar geliyor sütünüz elektrikli pompalar sütü artırıyor da çoğu kez. Mama verdim diye suçlu olmazsınız bunu da aklınızdan atın henüz lohusa sayılırsınız
(1,062 puan) tarafından
Ikı çocuğunu da saglık sorunlarım yüzünden emzırememıs bır anne olarak post sahibine çok kızdım bebegının aç kaldıgı mama ıcınce doyup sustuguna sevineceği halde oturmuş mama verdım dıye üzülüyor o mama olmasa hala aç ağlıyordu bebegın nıye burdan bakmıyorsun? Ayrıca zehır değil mecbur kalınca veriyoruz kuru fasulye verecek degılız ya o kadar vıcdan yapıyorsan vermeyecektin sütte yok napacaksın? Allah askına herşeyin en doğrusunu sız mı biliyorsunuz? Mama vermetın dıyorlar çünkü emdıkce süt artsın dıye ama bazen yok işte bebegı 24 saat memede de tutsan, bütün aktarı eve de dolduran gelmeyince gelmıyor ama afrıka gibi bır yerde kadınlar yıllarca emzırıyor bebeklerını o açlık yokluk ıcınde bıraz nasip işi dıye bakmak lazım
(2,201 puan) tarafından
Yaratmak kelimesi şirk koşmak anlamında mı kullanılmış Allah aşkına ya Allah adı verdim madem bu kadar hassassınız Allah konusunda neden manipülasyon yapıyorsunuz. Sever mi yaradan manipülasyonu...
Mama konusuna gelince, evet risk hep var ama anne sütü de ne kadar temiz ki artık? Hep tarladan, ilaçsız, hormonsuz beslendiysen, topraktan işlenmemiş kaynak suyu içtiysen, asla radyasyon görmediysen, egzoz solumadıysan ak pak sütün olur ama yıl 2024 biz radyasyon nesliyiz. Artık anne sütü de mama kadar steril.
(1,729 puan) tarafından
Smyra hanım palem yağı diye birşey yok palm yağıdır o.... Ayrıca içeriginde palm yağı olmayan similac mamasini verebilirsiniz. Çocuğunuz açlıktan ağlamaz....
-Reklam-
+5 oy
(4,746 puan) tarafından
Sütüm hiç gelmedi mama ile besledim hiç vicdan azabı çekmedim çocuğumu aç bıraksaydim vicdân azabı çekerdim zehir vermediniz merak etmeyin
(4,296 puan) tarafından
Geliyor linç  ben diyene kadar kötü oldum
(748 puan) tarafından
Aynen öyle benimde sütüm yoktu ne yaptıysam gelmedi bebeğim şu an 2 buçuk aylık bende mama verdim . Sanki zehir veriyormuş gibi tepkiler alıyoruz kim ister sütü varken yeterken mama vermeyi .
(4,746 puan) tarafından
İstediği kadar linç edebilir mama ile besledim mama verdim kendimi çok kötü hissediyorum vicdan azabı çekiyorum deyince mama ile besleyen anneleri dolaylı yoldan vicdan azabı çekmesine neden oluyor
(4,296 puan) tarafından
Gerçekten de öyle oluyor bende doğumdan sonra felç geçirdim oğlum mama ile büyüdü böyle postlar görünce biz anne degilmiyiz diye düşünüyorum
(4,746 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım saçmalama annelik sütle ölçülebilen birşey değil mamalar tıbbi olarak anne sütü ile beslenemeyen bebekler için üretildi anne sütü ile beslensende sen iyi annesin mama ile beslensede
+2 oy
(397 puan) tarafından
Mamalar öcü değil bu kadar korkmayın ya aldığın pakette içeriği yazıyor gidip içimde palm yağı olan mamayi al demiyoruz sana hipp sma golden goat bunlarda palm yağı yok araştır ben kızıma 3 aydan şuan 15 aylık hala mama veriyorum. 
+1 oy
tarafından
İlk başlarda Bu duygu olabiliyor ama sonradan kalmıyor merak etme canım ben ilk bebeğimi sadece anne sütüyle besledim 2 bebeğimde hiç süt olmadı 2 aylıktan beridir sadece mama ile besleniyor gelişimi de gayet güzel o yüzden hiç canını sıkma boş yere
(841 puan) tarafından
Son günlerde kusmalari da olmuyordu bebeğim büyüyor bundan dolayı yetmiyor olabilir erkek bebek birde. Son kontrolde kilosu çok iyi demişti hemsireniz gelişimi iyi gidiyor dedi neden birden sütum yetmemeye başladı anlamadım
+1 oy
(65 puan) tarafından
Hayırlı sabahlar. Kendini suçlu hissetme. Mama yiyen birçok bebek mayışıp uyuyor. Sütünün az olduğunu düşünüyorsan sağım yap bence. Bir de evolvia diye bir mama var onun besleyiciliği daha yüksek. İstersen süt arttırıcı tavsiyelerde bulunabilirim
(65 puan) tarafından
Aptamil kullanan birçok arkadaşımın bebeğinde gaz problemi oluştu ve mama değişikliği yaptılar. Birçok eczanede var. Öncelikle kuru dut çayı, promalt mavi olan e bebek, hoşaf, çorba, bulgur yemekleri( bulgur pilavı, kısır vs), göğüslerine sıcak uygulaması, bol su, bol yeşillik, duş alabilirsin. Bir de kendine elektrikli göğüs pompası al ve bir sağım yap bence. Böylelikle sütün var mı yok mu anlarsın. 5 dk bir göğüs 5 dk diğer göğüs olacak şekilde
(841 puan) tarafından
Bugün uğrarım eczaneye e bebeğe çok teşekkür ederim canım beni anlayıp tavsiye verdiğin için ❤️
(65 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
E bebeğe uğrarsanız mama orada da bulunmaktadır.Sağlıcakla büyüsün yavrunuz. Rica ederim umarım işinize yarar:)
(841 puan) tarafından
Bu mama sadece e bebekte mi var
(65 puan) tarafından
E bebek ve birçok eczanede bulunmakta
+1 oy
(360 puan) tarafından
Ay yok ya niye kötü hissediyorsun benim de aynısı başıma geldi mecbur verdim ama sonra mamayı bıraktık tabi biz biraz geç bıraktık ek gıda sayesinde oda bol  bol su iç bol bol mesala helva ye kompostolar var iç onları Allah'ın izniyle sütun gelir korkma sen bak ne güzel içmiş sende bebisin de güzelce uyumuş 
(841 puan) tarafından
Palm yağı var içeri kötü bu yüzden vermek istemiyorum çaresizlik çok kötü mecbur verdim fakst sütüm artması için elimden geleni yapacağım mama yemesin diye öyle yapicam inşallah canım
(360 puan) tarafından
Valla ilk kızıma anne sütü bile içmedi düzgün mecbur verdim
+1 oy
(303 puan) tarafından
 Merhaba canım Ben de aynı Durumdan muzdariptim. ne yaparsam yapayım ne içersem içeyim artmadı.denemediğim hiçbir şey kalmadı vücudum ne kadar üretiyorsa o oluyor bence. şu otu al bunu iç dediler pilav bulgur bol bol ye dediler Eczaneden almadığım ürün kalmadı. Süt artırıcı damla ,çaylar..... Hatta haddinden fazla su içtim ama bünye üretebildiği kadar süt üretiyor. Sen ne yaparsan yap olmuyor... .  Ben de bebeğime mama vermek zorunda kaldım. Senin yaşadıklarının aynısını yaşadım. çocuğum 3 gün ağlamaktan sesi kısıldı mama verdiğimde çok güzel uyudu. bunu kabul etmek lazım. demek ki süt yeterli gelmiyor .Ve hala mama vermeye devam ediyorum. onların canı sağ olsun da yapacak bir şey yok artık... mamalar anne sütüne çok yakın derecede üretiliyor kendimi bu şekilde teselli ediyorum...
(841 puan) tarafından
Bir snne için kabullenmesi zor bir durum çok iyiye gidiyorduk birden ne oldu anlamadım belki bu yüzden kabullenemiyirum bir kaç öneri var onları deneyeceğim olmazsa kabullenirim mamayı dün akşam verdim 5 saat kesintis6uyudu birazdan tekrar veririm doyursun kendini sütümü de ara öğün olarak içsin bakalım işe yarayacak mı bu damlalar anne çayları Rabb'im yardımcımız olsun beni en iyi sen anlarsın şuan bebeğim sağlayamıyor bile bende kolik bir bebek ondan ağlıyor diyorum:(((((
+1 oy
tarafından

Benim kzımda yemiyodu normal bebek 2saatden bir emzirilirdi ya benim kızım 3saatden biz uyandırmasak kalkmazdı 

Mama da kötü birşey değil ki öyle algı yaratmayın kendinizi kötü hissetseniz sütünüz daha kesilir öyle düşünmeyin 
(841 puan) tarafından
Benimkinin uyku sorunuda var uyumuyor işte kucakta uyumak istiyor kucakta yarım saat uyur bıraktığım anda çığlığı basar temas bağımlısı sanırım mamaların kötü olduğunu biliyorum yakın bir doktorumuz söylemişti bu yüzden sıcak bakmıyorum mamalara bu yüzden üzülüyorum
0 oy
(4,228 puan) tarafından
Ahhh kuzum kıyamam ikinizede. ..

Allah bağışlasın öncelikle. 

Benim sütümü maltana içeceği var ya o aşırı arttırmıştı. Bir de bol bol su sıvı tüketimi ve ılık duş. 

Burda bi post vardı memeler patlayacak gibi bir şey olması lazım bi tarif vermişti biri herkes memmun kalmıştı ,bulabilirsen onu da dene derim. Rabbim bebişinin rızkını arttırsın inşAllah .
(841 puan) tarafından
Nerde satılıyor aktarda mı canım amin inşallah canım herkesin versin mamaların içeriğini bildiğim için vermek istemiyorum bir sabah bir gece vermeyi düşünüyorum o tarifi bulamam bebeğim doğduğumdan beri telefonu elime alamıyorum fazla burayada fazla bakmadım haliyle bu tarifi bilen varsa bana yazsın lütfen
0 oy
(7,431 puan) tarafından

Sut damlası kullanabilirsin 

Bol bol çorba ve su tüketmeye özen gosterebilirsin..

(7,431 puan) tarafından
Evet bana iyi gelmişti
(841 puan) tarafından
Uğrarım bugün eczaneye aktara e bebeğe kullandıktan sonra yazarım işe yaradı mı diye çok teşekkür ederim canım ❤️❤️❤️
(7,431 puan) tarafından
Bol bol sıvı tüket. İnşallah ise yarar ;))
(841 puan) tarafından
İnşallah canım doğum öncesi komposto yapıp buzluğa atmıştım tükettim onları annem çağırıp bana tekrar yapmasını soyleyeyim
(7,431 puan) tarafından
Olur bnde içmiştim
0 oy
(1,525 puan) tarafından
Saglikla buyusun bebeginiz. Bence emzirmeye devam edip sut gelsede gelmese de  makine ile sagim yapmalisiniz ve ilk zamanlar kac cc geldigine  takilmayim duzenli emzirme sagma ile artar bence sut. Onun disinda tavsiye olarak sabahlari saglam kahvalti yapmalisiniz onun disinda bol su komppsto e bebekten malt icecek oglen yemegi ara ogunler ceviz badem findik yiyebilirsiniz  ve aksamlari mutlaka et balik veya tavuk  tahillar. Sebze  yogurt mutlaka yiyin. Bir de tabsiye olarak bence bir sure meme arti mama.olarak devam edin ben oglumda oyle yapmistim. Baktiniz sut artti doktor kontrolu ile mamayi birakirsiniz belki.
(841 puan) tarafından
Şuan öyle yapmayı düşünüyorum sabah ve gece olmak üzere mama vericem bunun dışında bebeğim gün içinde sürekli uyanık emiyordu bundan dolayı mı yetmiyor sütum uyudugu zaman göğsüm yanıyor süt doluyor anlıyorum. Çok dikkat ediyorum beslenmeme kızımda hiç mama kullanmadım anne sütüm var anne sütü ile beslenmesini istiyorum ha sütüm olmasaydı tek çarem mama olurdu üzülmezdim
(1,525 puan) tarafından
Mutlu anne mutlu bebektir. Zamanla daha iyi olur insallah. Ben gogus ucu yaralarindan dolayi ne kadar  sutum oldugunu ilk oglumda anlamamistim ilk haftadn itibaren meme arti mama ilerledi. Sua 2.5 yasind gece yatarken 120 cc iciyor.
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Rezene çayı , alkolsüz malt içeceği,bulgur ,kıvırcık bunlar sütü arttırıyor. Fakat artana kadar önce meme ardından mama takviyesi yapabilirsin. Zaten sütun yetiyorsa mamayı içmez.
(841 puan) tarafından
Değil mi eşimde içmez reddederdi diyor. Her akşam rezene içerim su meyve suyu içerim sürekli uyanık kaldığı için mi yetmiyor acaba çünkü göğüslerimden taşıyor yanıyor içi dün hiç uyumadı gün boyu kucağımda gogsumdeydi. Malt ne ilk defa duyuyorum nerde satılıyor canım
(4,380 puan) tarafından
Yok yetse icmiyorlar. Benim bebeğim de sarılık olmuştu sezaryenden dolayı süt geç iniyormus . Ben de çok üzüldüm ama hemen mama aldık doktor tavsiyesi ile . Önce emzirdim sonra verdim içti çok acıkmış. Sonra hemen rezene aldım onu içmeye başladım zaten sütüm arttı bir iki gün içti mamayi sonra bir kaç kere daha vermeye çalıştım icmedi. Sütümun yettiğini öyle anladim. Kontrole de gittim doktor da mamayı almiyorsa sütun artmjstir dedi. Sarılığı da atlattık sukur.Ebebekte var canım
(841 puan) tarafından
Çocuğunuz kız mıydı erkek mi sanki erkekler daha çok beslenmeye ihtiyaç duyuyor gibime geldi içtikçe içiyor kızım öyle değildi emer uyurdu 3 4 saat tekrar uyanır emer uyurdu hiç kesmek bile istemedin o kadar boldu sütüm bu velet doymak nedir bilmiyor kontrolümüze daha çok var doktora danışmadan mamaya verdim eczacıya sorarak. Uğrarım bugün aktara eczaneye e bebeğe tavsiyeniz için çok teşekkür ederim canım
(4,380 puan) tarafından
Ben kızımda yaşadım bu sorunu. Hepsi emiyor canım her zaman aciktigi içinde emmiyorlar susayinca emmek istiyorlar korkunca güvende hissetmek isteyince. Bu arada doktor bana sma optipro 1 i onermisti onu kullandim bir hafta kadar filan kullandım zaten. Benim iki çocuğum var biri kız biri erkek ikisi de 2 buçuk yasina kadar emdi. Sık sık emzirerekte sütünü arttirabilirsin. Makinen varsa sağım yaparak bakabilirsin de
(841 puan) tarafından
Makinem yok üzgünüm canım alırım ama bugün sağlık kuruluşunda giderim doktora anlatırım beni yönlendirir
(4,380 puan) tarafından
Aynen canım en iyisi gitmek kilosuna filan bakarlar zaten almış mi vermiş mi sütun yarıyor mu anlaşılır
0 oy
(10,221 puan) tarafından
Bende son cümlene gelene kadar bebeğin şimdiye kadar aç kalıp ağladığı için kendini kötü hissediyorsun sanmıştım. Meğersem mama verdiğin içinmiş. 

O zaman sen verme canım bebeğin ağlamaya ve aç kalmaya devam etsin, ne dememizi bekliyorsun yani? Bu mamalar zehir mi Allah aşkına. O bebeğe yazık değil mi açlıktan ağlamasını mı tercih edersin mama vermek yerine.. çoğu annenin sütü bile hiç olmuyor sadece mama ile besleniyor bebekler..

Sütünü nasıl artıracağına gelince, kuru incir hurma ye, çerez ye.badem fındık fıstık kaju yağlı olanlardan. Bol bol su iç, en az 2 litre. Ve fırsat buldukça uyu..
(841 puan) tarafından
Sütüm hiç olmazsa son çare zaten mamadir veren anneleride kjnamiyorum fakat ben çocuğumu mama ile büyütmek istemiyorum yakın bir doktorumuz ilerde çocukta şeker yapabilir demişti hiç sütüm olmazsa tamam diyeceğim sütünün artması için tavsiye istiyorum beni ikgilendirmez kim çocuğuna süt mama veriyor sorgulamam da veren anneler niye kendini işin içine katıyor şahısları adına mı konuştum mama zehir mi bizde veriyoruz diyorlar verin kardeşim beni bağlamaz evet benim için sağlıklı değil sütum var sütümün bol bebeğimin sağlıkli büyümesini istiyorum bunu istemek benim en doğal hakkım kimse bunu sorgulayamaz bu tür yorumlara cevabım bu cevap vermeyeceğim ben kendi derdimle meskulum beni bağlamaz kim bebeğine ne vermiş ne ile büyütmüş iyi günler
0 oy
(2,329 puan) tarafından
• Süt yapan şeyler •

Tahin helvası 

Dereotu, roka 

Dereotu çayı( kaynat suyunu iç)

Petibor bisküvi ve çay 

Dut

5-6 adet kuru inciri 1 litre suya kaynatip suyunu aksama kadar git gel ic incirleri de ye

Bestlak damla ve humana çayı 

Havuç 

Burçak bisküvi 

Bulgur pilavı 

Kimyonlu rezene çayı e bebek te olan

Dut hoşafı (dutu özellikle ballı dut olanlardan al) 

Bunları önerebilirim canım dene inan hepsinin faydası var 
(841 puan) tarafından
Ayyy canım çok teşekkür ederim uygulayacağım inşallah
(2,329 puan) tarafından
İnşallah artar canım sütün moralini bozma ve bol bol su iç su çok güzel süt yapıyor
0 oy
(1,213 puan) tarafından
Bebeğim 2 aylıktk aynı o dediğin gibi yapıyordu bende bir gece sütümü sagdim hiç sütüm yoktu bebek onun için agliyormuş mama hemen aldım verdim meme reddi vardı zaten önceden zaten bir dahada sütumu içmedi yani mama veren annneleri kötü veya mamayı zehir gibi girmeyin lütfen hepizimiz çaresizlikten vermişiz sana bir sır vereyim mi kızım mama ile büyüdü şuan 4 yaşında maşallah sağlıklı kolay kolay hastalanmaz kilosu  yasitlarini geçiyor boyu öyle oğlum 8 yaşında 2 yıl anne sütü içti çocuk öyle bir zayıf boyu uzamiyor gören 3 yaşında sanır hep hastaydı sürekli hastanede yatardı  şuan bile sürekli hastalık kapıyor 
0 oy
(4,250 puan) tarafından
Anladigim kadariyla ilk etapta sut kisminda sikinti yoktu. Sut artimi ve emzirme ile ilgili sunlari diyebilirim Bebekler buyudukce daha sık meme isteyebilir. Ama acliktan ama susadigindan ama uyumak icin. Onemli olan sık emzirmek(bebek her emmek istediginde) ve aktif emdiginden emin olmak. Memeyi tutar ama emmez yani uyuyabilir o zaman doymaz. Buyudu diye az emziriyo olabilirsiniz. Her iki memeyi de degistire degistire aktif sekilde en az 20 25 dk emzirin. Emdikce sut cogalir. Ve tabi stres yapmamak ve bol su icmek onemli. Mama vermeniz kotu bisey degil kendinizi ayrica bunun icin strese sokmayin.
(841 puan) tarafından
Evet başta çok iyi gidiyorduk kilo alımı gelişimi çok iyiydi evet buyudugunun ve daha çok beslemeye ihtiyacı olduğunu biliyorum sütüm artsın diye tavsiye istiyorum sürekli uyanık kaldığı için emiyor hiç boşta değiliz belki bu yüzden dolmuyor süt sürekli emdiği için biraz uyusa süt dolsa tamamdır sütüm az geliyor bu durumda
(4,250 puan) tarafından
Sut dolmaz zaten. Sise gibi dusunme. Benim kucuk oglum suan 19 aylik gorsen memende bi gram sut yok dersin ve bazen yeni dogan gbi dakka basi ister :) aksine emdikce sut iner memene. Dogru ve uzun emdiginden emin ol. Stres yapma. Mama daha cok tutar anne sutu cabuk sindirilir daha cabuk acikir bebekler. O yuzden sık istemesi normal. Uzun uzun emzir. Daha cok kucuk.
0 oy
(540 puan) tarafından
Benim de sütüm yetmedi 2 aylıkken bile hala doğduğu kilodaydı doktor derhal mamaya başlamalısın dedi mamaya başladım hem ağlamaları azaldı hem de toparlandı kilo olarak mama bu kadar kötü bir şey değil aç kalmasından iyidir
(841 puan) tarafından
Mecbur kalınca verir insan fakst benim sütüm vardı birde şu azalması beni üzdü mamaların içeri kötü temiz olanlar var fakat ilerde çocukta şeker obezite gibi hastalıklara sebep olabiliyor neyseki toparladım dünkü tavsiyeler işe yaradı canım
(540 puan) tarafından
Çok sevindim
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Sık sık elle sağım yapıp memeye uyarı verirsen sütün artar canım bol bol su da iç hatta hoşaf yap iç çok güzel süt yapıyor benim de sütüm azaldığında öyle yapıyordum iki gün düzenli sağım yapınca üçüncü gün sütten göğüsüm ağırıyordu ama bebeğim çok güzel emip doyuyordu
(841 puan) tarafından
Elhamdülillah benim şuan sütten ağırlıyor dünkü tavsiyler işe yaradı hoşafı bugün da bugün yaparım inşallah
(1,333 puan) tarafından
İnşallah canım çok sevindim senin adına
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Mama kötü bişey değil ilk oğlum 3 aylık olana kadar mama içti sezeryan oldum süt gelmeyince mama verdik meme redii vs çok çektirdi . Benimde 41 günlük bebeğim var aynıyız nerdeeyse aynı şekil uyumuyo hele gece asla uyumuyo doğru düzgün uykusu yok zamana oturur inşallah bundafa ilk iki gün sütüm gelmedi azzdi mama verdim şuan hala sutumjn yetemedigini düşündüğüm anda mama yapıyorum hiç kendini kötü hisetme ilk bebeğimde bana onu çok yaşattılar mama mi veriyosun diye açlıktan acı mi çeksin çocuk 
(841 puan) tarafından
Belki bu gece uykulsrindan dolayı azalmıştır uyutmuyor çünkü meme ağzına alınca ağlıyor biraz emil tekrar çığlık çığlığa kalıyor saatlerce böyle yorulunca uyuyor belki bundan dolayı sütte azalma olmuştur
(1,276 puan) tarafından
Sık sık emzir memenin uyar bol su iç en önemlisi su bidr bende helva çok işe yaradı sende ye tahinli  gazını cikarmadan yatağına bırakma yağla falan ov bisiklet şeklinde bacaklarını falan yap bizde kısmen ise yariyo daha küçük annesi geçecek bu günlerde inşallah kendimede snaada sabır diliyorum sksk
(841 puan) tarafından
İnşallah hayırla çabuk geçer artık kollarım kalkmıyor birşey tutamıyorum bebeğimin olmasını çok isterdim oldu elhamdülillah fakat izin vermiyor seveyim
0 oy
(1,612 puan) tarafından
Aç bıraktığın için kötü hissetmiyorsun da mama verdin diye mi kötü hissediyorsun. Bu işte bir terslik yok mu?

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 288 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 152 göst.
10 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tansugoc (520 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde oburhanim (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 833 göst.