0 oy
179 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (24 puan) tarafından
Bugün kahvaltıdan sonra tartilma fırsatım oldu ve moral yerlerde 80 kilo olmuşum ne yapicam ben ya inanamadim 

Hemen program yaptım kendime hafta içi annem gelecek kişi bende geçirecek o gelince hemen diyete başlıyorum aralıklı oruç ve detoks suları inşallah veririrm hedefim 65 şimdilik moralim 0

6 Cevaplar

0 oy
(225 puan) tarafından
Diyetisyenle çalışmanı tavsiye ederim canım. 27 haftalık hamileyim 3 haftadır diyetisyenle takip yapıyoruz hiç kilo almadım. Çok şükür bu sürecte bebiş yeterince kilo alıyor. Biz bilinçsiz bir şekilde zayıflıyoruz sonra hoop fazlasıyla geri alıyoruz. 
(24 puan) tarafından
Ben daha önce diyetisyene gittim ama üç ana üç ara öğün le inan veremedim ya o yüzden gitmek istemiyorum geçen sene bu zamanlar tam yine doğum.kilolarimi verdikten sonra 80 de kaldım aralıklı oruç ile 8 kilo vermiştim ama bir buçuk ay yapmıştım devam etseydim daha da düşerdi ama şimdi devam edecem ve 65 i ilk etapta gerçekten görmek istiyorum
(225 puan) tarafından
Üç öğün vermek zorunda değil ki. Ben iki ana iki ara öğün yapıyorum. Bence diyetisyen üç öğün diye diretiyorsa farklı biriyle görüşmek lazım. Ben de genelde 70-75lerde biriyimdir. Kendi kendime 60ı gördüğüm oldu ama başaramadım 3-4 ay sonra yeniden kilo almaya başladım. :( ben tek başıma başaramıyorum malesef.
-Reklam-
0 oy
(191 puan) tarafından
Ne gibi olanbyaptin anlatır mısın 
0 oy
(9,547 puan) tarafından
Dikkat edersin verirsin canım 

Biraz da spor ekle 6dan sonra bişey tüketme 
(24 puan) tarafından
İnşallah ya 65 i görmek istiyorum gerçekten
0 oy
(17,128 puan) tarafından
Ben 93 ten 85 e geldim ama daha gitmiyor yapıştı kaldı maalesef baya inceldim ama 
0 oy
(326 puan) tarafından
Canım burdan kızlarla grup kurduk önce telegram da kurduk grubu birbirimizi tamıdık ettık bır ay olacak neredeyse grubu vatsapa tasıyıruz şimdi birbirimizi motive amaclı send ekaltılmak istersen senı de eklerım 
(24 puan) tarafından
Teşekkür ederim peki nasıl.besleniyorsunuz aralıklı oruç olarak mi
önce (326 puan) tarafından
Canım herkes istediği diyet tarzıyla beslenıyor. Birbirimizi motive etmek amaclı grubumuz var haftada bır tartı günü. Ben egzersız atıyorum kızlara hedef belirliyoruz o haftada hedefe ulaşamayan ekstra ceza veriliyor :)
0 oy
(429 puan) tarafından
Son postuma ve altındaki yorumlara bak nolur 
(24 puan) tarafından
Defne merhaba inceledim duvarını ama benim iki tane bebeğim War bu hareketleri yapamıyorum şu an için hafta da dört gün Leslie yapıyorum ama onu da tam 40 dk yapamiyorum max.20 dakika dediğim gibi annemi bekliyorm o gelince hem sıkı bir diyet hemde spor ağırlıklı olacak inşallah
önce (429 puan) tarafından
Leslie yine bırak hiçbir işine yaramaz. 20 dikkat bu hareketlerle plan oluştur. İki bebeğinle daha uzun bir ömür geçirmek istiyorsan böyle ürünler kullanma  :(

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 378 göst.
2 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Papatyalar (1,293 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 415 göst.
15 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.
0 oy
4 cevap 83 göst.
6 Kasım 2024 Aile kategorisinde hanimeli (571 puan) tarafından soruldu