0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (342 puan) tarafından
Kızım 31 aylık oldu ama hala konuşmuyor her seyi anlıyor masallah her şeyi yapıyor ama konuşmuyor anne baba sadece ikili üçlü cümle kurmuyor dul terapistine götürmeyi planlıyor um birde dil bağı diye bir şey duydum konuşmaya engel mi acaba bilginiz varmı teşekkür ederim şimdiden 

5 Cevaplar

0 oy
(872 puan) tarafından
Dil bağı olsaydı beslenme sorunu yaşardınız ilk doğduğunda birde konuşamamaktan ziyade pelteklik denen harfleri farklı çıkarma gibi durumlar olurdu sizin kızınızda daha farklı gibi durum ekran maruziyeti varsa o da etkilemiş olabilir konuşma gelişimini 
(342 puan) tarafından
Oğlum öyle oluyor aslimda emerken bir anda boğulacak gibi oluyor çık cık cık ses geliyor emerken kızımda öyle oldu ama zamanla emdi yani omda kaynaklanır mi
(7,849 puan) tarafından
Alakası yok canım benim kızımda dil bağı vardı ama gayet güzel emiyordu.
(2,046 puan) tarafından
Aynen emen bebek emiyor dil bağıyla alakalı değil
(342 puan) tarafından
Sukufe peki konuşması nasıldı geç konuşma yada hiç konuşmama oldu mj
(7,849 puan) tarafından
Yok canım çok erken konuştu ama biz 2,5 aylıkken kestirmiştik.
-Reklam-
0 oy
(2,441 puan) tarafından
Benkmde cocugum 3 yaşında Kreşe baslayinca dili acildi. Anliyordu tek tuk cevap veriyordu ama cumle kurmayi orda pekistirdi.
(342 puan) tarafından
Hiç konuşma yok yaa sadece anne anee başka yok deli oldum artık
0 oy
(21 puan) tarafından
Aynısı Benimkide tahmini kaç kelimesi var.  Kelimeleri eksik yanlış söylüyor mu  psikologa gittin mi aynısı bnm kizimda oyle
(342 puan) tarafından
Anne baba dede nene hala kaka gaga möö vak vakk diyo o kadar yani başka hiç kelimesi yok
(342 puan) tarafından
Sizinki kaç aylık hiç gitmedim ben piskologa
(21 puan) tarafından
Bnm kelimesi var ama eksik yanlış diyor.  Psikolog bişey yok dedi
(342 puan) tarafından
Benimkinin hiç yok yaa dua okuyor um sürekli ama inşallah ise yarayacak
(21 puan) tarafından
Benimkide yok gibi zaten gelisimleri herşeyi geridir
0 oy
(21 puan) tarafından
Tv izletme inş daha iyi olur. Ben tv kapatım konuşmaya başladı yani kelime bazen basit kelime ağzında kaçıyor benimkisi. yani içi dolu ama konuşamıyor cok caresizim bende
(342 puan) tarafından
TV izlese canıma Kurban telefon izliyor sürekli biraktiramadim
0 oy
(5 puan) tarafından
Hiç üzülme canım benim kızımda öyleydi kelimeleri vardı ama ikili 3 lü cümleler kuramıyordu baktım böyle olmayacak bütün zamanımı ona ayırdım kitaplar aldık okuduk burda napıyolar bu hangi ****** nasıl ses çıkarır diye diye bide ben çok aşırı konuştum öyle çocugu sorguya çekmek gibi sorular degilde normal karşımda büyük bir insan var gibi sohbet etmeye başladım çok şükür 3 aydır herşeyi konuşuyor bazen ne dediği anlaşılmıyor ama olsun oda düzelir 
(342 puan) tarafından
Keşke öyle öyle açılsa taa gerçekten konuşamıyor anlatamıyor derdini sinirleniyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 23 göst.
0 oy
4 cevap 57 göst.
2 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Adalett (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 194 göst.
24 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Hatice.1234 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 392 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde elifcfcf (25 puan) tarafından soruldu