0 oy
275 göst.
Diğer kategorisinde (30 puan) tarafından
Merhabalar. 10 günlük bebeğim var. İlk hafta kontrolünde dil bağı var dedi doktorumuz. Yarın cerrahi doktoruna götürücem. Küçük bir işlem diye geçiyor ama yinede korkuyorum. Emmede problem yaşıyoruz.Göğsümün sadece ucunu tutabiliyo sadece ucunu emdiği içinde çok canım acıyo böyle olup kestirip güzelce emzirebilen anneler varmı acaba ? 

2 Cevaplar

0 oy
(1,738 puan) tarafından
Var canimmm BEN :)) 
(30 puan) tarafından
çok sevindim inşallah derdime derman olurr
(1,738 puan) tarafından
Korkacak bisey degil . Özel hastanede 750 tlye kestirdik 5 dakika bile surmuyor. Benim 1 gogus  ucum yarim yara bagladi oyle kaldi dogdugunun 2. Haftasinda kesildi o zamana kadar gece mama gunduz meme verdim dil bagi kesilince yavas yavas tam kavrayarak emmeyi ogrendi. Suan 50 gunluk gayet emebiliyor
(30 puan) tarafından
Çok teşekkürler cevap için inşallah benim oğlumda öğrenebilir emmesini. Bende sağıp biberonla veriyordum sütümü tam emmediği için sütüm çok geç indi mamayla destekledik mecbur.
(1,738 puan) tarafından
Ben humana emziren aanneler icin  yazan çaydan ictim o artirdi sutumu eczaneden alabilirsin  icin rahat olsun bizde ayni süreçlerden gectik duzeliyor
(30 puan) tarafından
Allah razı olsunnn sağolun
-Reklam-
0 oy
(2,654 puan) tarafından
Ben canim nerdeyse iki ay ne çektim göğüs ucum yara olmuştu hep. Hemen gittik devlette doktora 2 saniye anca sürdü hemen kesti çok az bi damla denecek kadar kanama bile olmadı hemen ardindan 10 dk sonra güzelce emmeye başladı o da rahattı ben de rahattım
(30 puan) tarafından
İçim rahatladı Teşekkür ederim eşim kestirmeyelim diyo ama onu dinlemicemm
(2,654 puan) tarafından
Ileride daha sıkıntı olur canim. Benim oğlum büyüdükçe dil şekli bi değişik duruyordu. 2 ay kontrolune gidince sağlık ocağında hemşire farketti cok kalın dil bağı var dili büyüdükçe kalp şeklini alır annesi demişti. Hemen gidip hallettirdik. Konusmaya da sıkıntı olur

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 253 göst.
20 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde muallime.hanim (300 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 682 göst.
0 oy
17 cevap 805 göst.
0 oy
3 cevap 244 göst.

Kategoriler

1,491,617 soru

24,373,761 cevap

348,186 kullanıcı

...