0 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde (1,694 puan) tarafından
,,,,,,,,,?,,,,,,,,,,,,

5 Cevaplar

0 oy
(820 puan) tarafından
Canım bı vidyo izlemiştim bende emzirirken bebeğin gazı oluyordu direk diğer gogusme alıp emziriyordum fazla süt toplaniyor belki doya doya içer gazını çıkartır diye ama yanlış yapıyormuşuz emzirdigimiz taraftan devam etmek lazımmış diğer göğüste nasıl sit doluyorsa o kdr da gaz varmış yani
-Reklam-
0 oy
(5,824 puan) tarafından
e yani. beim biri acio diye on gun kadar tek meme verdim . bi gogsum kucuk bi gogsum buyuk oldu.oyle kalici kaldi. emzirdigim gogsum daha cok sut diluyordu daha buyuktu.on gun emzirmeden sagdigim gogsum kucuk kaldi daha az sut doldu hep . yillardir da ayni degismedi suan biri buyuk biri kucuk mememin
(1,694 puan) tarafından
Valla ilk cocugumdan benimde aynı. Sağlıkla göğsüm küçük sol buyuk
0 oy
(11,697 puan) tarafından
sağ göğsü emecek bitirecek sonra sola geçecek 
0 oy
(35 puan) tarafından
Ben solağım sağ taraftan bebeğimi emziremezdim hep soldan emzirirdim sağ göğsümü vermeye vermeye mastit oldu şimdi de gebeyim sol göğsüm şişiyor süt topluyor ama sağ göğsüm mastit olduğu için süt toplamıyor doktorum doğurdupunda sık sık sağ göğsüni verki onuda açsın dedi sana tavsiyem bi sağ göğsünü bi sol göğsünü verki hem sen rahatla hemde bebek doysun
0 oy
(52 puan) tarafından
Ayy bn ağırlıklı bi göğsümü verdim biri büyük biri küçük kaldı bilseydim yapmazdım mutlaka ikisini de ver

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 495 göst.
30 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde Minnoş bir anne;) (1,232 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.
6 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 147 göst.
25 Mayıs 2022 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.
8 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,028 soru

12,171,552 cevap

36,639 kullanıcı