0 oy
87 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (12 puan) tarafından
Kızım 5 yaşına girecek 1.5 yaşından belli sürekli kanda enfeksiyon tekrarlıyor ve bugün 130 olmuş enfeksiyonu ateş kusma nerelere kadar götürdüm gitmedigim bölüm kalmadı ama yine aynı sürekli tekrarlıyor aynı durumu yaşıyan varmı ne yapabilirim artık psikolojikmen çökmüş durumdayim

3 Cevaplar

0 oy
(1,866 puan) tarafından
Hemotolojiyr goturdun mü
(12 puan) tarafından
Hayır neden hematoloji
(1,866 puan) tarafından
Kan inceliyor ya ondan dedim yoksa benimde 10 senedir crp degerim yuksek 38 falan 23 oluyor  romatojiye gittim sedimantasyon degerimde yuksekti ondan gittim
(12 puan) tarafından
Yani 1 buçuk yaşında götürdüm 1 kere birşey çıkmadı o zaman
-Reklam-
0 oy
(11,367 puan) tarafından
Kızım 12 ayından 20 ayına kadar 8 ay hastanede yattı seni iyi bilirim. Gitmediğim araştırma has kalmadı. Takipteyiz diyip yolladılar. Hep test yapıyorlardı bişey çıkmıyordu 21. Ayından beri hiç olmadı çok şükür 
(12 puan) tarafından
Neler yaptınız peki
0 oy
(600 puan) tarafından
Çocuk romatoloji bölümüne götürüp gen testi yapılmasını isteyeceksin.  Benim oğlum dört buçuk aylıkken başladı bu durumu ve iki ayda bir tekrarliyordu.  Çok yüksek çıkınca değerleri doktor Akdeniz ateşinden şüphelendi. İstanbul'da Cerrahpaşa hastanesinde çok iyi bir doktora götürdük çocuk romatoloji bölümüne.  Gen testi aldılar ve oğlum taşıyıcı çıktı. Bir buçuk yaşına kadar devam edip bitti bu sıkıntımız. Kızınız hasta da olabilir taşıyıcı da 
(12 puan) tarafından
Götürdüm canım ben verdim o testi temiz çıktı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 118 göst.
5 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
17 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde buglemm_Ela (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 420 göst.
0 oy
3 cevap 51 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mlkars (419 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,555 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...