0 oy
166 göst.
önce Aile kategorisinde (845 puan) tarafından
Bugün bizimkiler çok şükür evlerini aldılar 2 katlı alt katın kapısı ayrı eşim bize versinler kiraya millete kira vereceğimize onlara verelim hem senin içinde iyi olur dedi 2. Çocuğum olcak bakma konusunda falan 

Sizce mantıklı mı

3 Cevaplar

+2 oy
önce (11,608 puan) tarafından
ne kendi ailem ne de eşimin ailesi. ikisinden de uzak durmak en iyisi. 
önce (845 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum kayınvalıdemgille oturdum 2 yıl öldüm resmen en ufak tartışma olsa duyarlar hemen o yüzden çekiniyorum
aynı şey işte. en az 1 sokak uzak olacak mümkünse dolmuş mesafesi
Ama benim ailem öyle düşüncesiz değiller çocuğa bakım konusunda falan yardımcı olurlar aklım karışık
dünyanın en iyi ailesi olsun, iki tartışın durumlar değişir.
Haklısın canım
-Reklam-
+1 oy
önce (86 puan) tarafından
Ben olsam tercih etmem. 

Ailemin çocuk bakımında müthiş bir desteği var yalnız alt - üst oturuyor olsam, ufacık bir tartışmaya şahit olurlar, annem üzülür ve babam öfkelenir. İş başka raddelere bile gidebilir. 

Örneğin dün eşimle tartıştım ve çok ağladım. O an tesadüf annem aradı, açmadım. Çocuk hiç durmuyor, sonra ararım diye mesaj attım.

Sonra bir şekilde eşim ile yumuşadık. Sanıyorum ki annem üst katımda olsa, çıkıp hüngür hüngür ağlardım. Sonra eşimle barışmış olsam bile içine dert olurdu. Çünkü birkaç tane kötü kavgamıza maalesef (ben anlattığım için ) şahit olmuş oldu. Ve bazen aradığımda bir şey mi oldu diye soruyor. Unutmamış yani, anne yüreği. Bu nedenle ben alt üst oturmak istemezdim. Yürüme mesafesinde olsun, yakın olsun ama alt üst olmasın bence. 
0 oy
önce (6,646 puan) tarafından
İki ailedende ne kadar uzak o kadar iyi diye düşünüyorum bir şekilde müdahil oluyor ve çekirdek aile kalmıyor ortada 
Haklısın canım kafam karışık şuan ya
Karar senin ama ben tercih etmezdim annanemlerin alt katında büyüdük biz bu arada dedem almış yanlarına annemleri halada annemle alt üst oturuyorlar annem hep der aklım olsa uzağa giderdim ,
☺️
Bir yandan iyi olur diye düşünüyorum çünkü 2. Bebeğim olcak bakım konusunda diğer yandqnda olmaz diye düşünüyorum en ufak tartışma olsa duyarlar diye
Evet o konuda haklısın dedem ve annanemin çok emeği var üstümüzde ama düz avantajlarıda bi hayli fazla
Haklısın canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 315 göst.
2 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,407 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sendeee (281 puan) tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 533 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Esra93 (221 puan) tarafından soruldu