Kızlar kızım 2 yasina girecek.Hamile olduğumu öğrendim dün .Henüz beklemiyordum ama sürpriz oldu.Cunku adetim gecikiyordu doğumdan 1 buçuk yıl sonra anca adet olabildim.Duzenli de değildi.Bir de Sadece eşim yardım ediyor bana .Kızımı büyütürken çok zorlandım hep ağlıyordu O ağladıkça ben de agladim.Esim de imam olduğu için vakit aralarında olsada faydası oluyor.Tabi ne kadar olacak erkekler bı sure sonra bebek annesini istiyo diyolar : Kendi annem calisiyo.Kayinvalidem de köyde inekleri ,köy isleri vs .Aslında kimseden bı beklentim yok hatta doğum yaptıktan sonra bile kimsenin bı yardımı olmadı maddi manevi bilmiyorum çok garibime gidiyo bazı şeyler .Susuyorum.Konussam bizim için mi dogurdun derler belki de . Gerçekten hiç kimseden fayda yok .Bu hayatta tek başımayım.Simdi de 2.cocugum olacak yine tek başımayım kimsede bilmiyo eşimden başka .Doğum zamanıni bile düşünüyorum .Şimdiye kadar kimseye kızımı bırakmadım.Bazen bakıyorum bazılarının anneleri kızlarına ne kadar da yardımcı oluyolar .Her anlarında yanındalar.Bir mevlüt bile yapamadım .Şikayet etmiyorum .Sadece biraz yalnızlık var içimde ...