+1 oy
316 göst.
Aile kategorisinde (204 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar kızım 2 yasina girecek.Hamile olduğumu öğrendim dün .Henüz beklemiyordum ama sürpriz oldu.Cunku adetim gecikiyordu doğumdan 1 buçuk yıl sonra anca adet olabildim.Duzenli de değildi.Bir de Sadece eşim yardım ediyor bana .Kızımı büyütürken çok zorlandım hep ağlıyordu O ağladıkça ben de agladim.Esim de imam olduğu için vakit aralarında olsada faydası oluyor.Tabi ne kadar olacak erkekler bı sure sonra bebek  annesini istiyo diyolar : Kendi annem calisiyo.Kayinvalidem de köyde inekleri ,köy isleri vs .Aslında kimseden bı beklentim yok hatta doğum yaptıktan sonra bile kimsenin bı yardımı olmadı maddi manevi bilmiyorum çok garibime gidiyo bazı şeyler .Susuyorum.Konussam bizim için mi dogurdun derler belki de . Gerçekten hiç kimseden fayda yok .Bu hayatta tek başımayım.Simdi de 2.cocugum olacak yine tek başımayım kimsede bilmiyo eşimden başka .Doğum zamanıni bile düşünüyorum .Şimdiye kadar kimseye kızımı bırakmadım.Bazen bakıyorum bazılarının anneleri kızlarına ne kadar da yardımcı oluyolar .Her anlarında yanındalar.Bir mevlüt bile yapamadım .Şikayet etmiyorum .Sadece biraz yalnızlık var içimde ...

21 Cevaplar

0 oy
(1,146 puan) tarafından
Bende aynı durum bide düşün asker eşim günlerce evde olmadığı oluyordu depremde selde haftalarca   kardeşim birşeyimde yok gelecek gidecek son haftamda bıle oğlumla parklarda geziyordum ev taşıdım riskim vardı üstelik iğne vuruluyor dum oğlumla gidiyorduk acımıyor değilmi anne diyodu  yapacak birşey yok canları sağolsun başka şehire taşındım bir kaç gün annem vardı gtti 
(204 puan) tarafından
Allah kolaylık versin bizlere
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
41 cevap 662 göst.
11 Mart 2022 Diğer kategorisinde Susam (4,360 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 192 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Bbsbsb (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 221 göst.