0 oy
108 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (885 puan) tarafından

Evvetttttttt çok kısa süre önce oğlum otizim demiştim gittiğimiz özel eğitimde otizim değilde uyaran eksikliği olduğunu öğrendik . İki haftadır özel eğitim alıyoruz ekran sıfır ve oğlum acayip değişti. Göz temasımiz arttı oyun oynamalarimiz arttı ve en önemlisi oğlum cümle kurdu babaanne parka gidelim dedi şaka gibi:))) hocamız çok çok iyi ve oglumdan çok umutluyum. Hocamız okadar rahatlattiki içimi inşallah herkesin karşına böyle bir insan çıkar . İki haftadır bu kadar değiştiyse oğlum önümüzdeki günlerde neler olur çok merak ediyorum. Çok şükür ya Rabbim 

Bu arada oğlum konuşuyordu kelime hazinesi çok fazla fakat cümle yoktu . Komut alıyor dediğimi yapıyor ama kendi halinde takılan bir çocuktu. Ama şimdi oyunlar oynuyoruz zor hareketler yaptırıyorum yapıyor . İnşallah daha da iyi olacağız . Maşallah diyin lütfen ben bu günleri bilinçli cümle kurduğu günleri çok bekledim çok hayal ettim . 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Maşallah canım devamı da gelir inşallah yeterki sen güçlü dur bak ne güzel sonu daha da güzel olacak Allahin izniyle 
(885 puan) tarafından
İnşallah inşallah çok istiyorum zaman geçsin oğlum bir an önce kendine gelsin . İlk gün çok umutsuzdum çok kötü olmuştum. Ama hocamız sayesinde çok çok rahatım
-Reklam-
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Oğlum aşıları oldu mu
(885 puan) tarafından
Evet yaptırdım hepsini . Fakat bundan sonrası yaptırmayı düşünmüyorum
(3,355 puan) tarafından
Benim oğlumda aşıdan sonra kekelemeye başladı bildiği her şeyi unuttu adını bile söylemiyordu sonra düzeldi çok şükür ama o zaman ömrümden ömür gitmişti şimdi ikinci oğluma aşı yaptırmıyorum zararın neresinden dönersek kârdır
(885 puan) tarafından
Aşılar artık eskisi gibi değil hiç güven vermiyorlar. Korkuyorum açıkçası..hatta kullanılan ilaçların hiçbiri bile güven vermiyor . O yüzden ilaç dahi vermiyorum evde doğal şeyler kullnmaya dikakt ediyorum. Geçmiş olsun sizede ❤️
0 oy
(6,743 puan) tarafından
Maşallah inşallah en kısa sürede atlatır canım ☺
(885 puan) tarafından
İnşallah inşallah ❤️❤️
0 oy
(2,536 puan) tarafından
Oğlunuz kac yaşında acaba
(885 puan) tarafından
3.5 yaşında

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 250 göst.
0 oy
23 cevap 1,398 göst.
12 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,518 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 491 göst.
26 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,373 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 275 göst.

409,789 soru

12,319,904 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...