0 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kahveden mi artık makinadan mi bilemiyorum acı oluyor baya acı kulkanananlar yoruma bı bakabilir mi 

Kahve Mehmet efendi 

Ama dibek kahvesini çok güzel yapıyor makinada sıkıntı olsa dibek kahvesini de kötü yapmaz mı ?

9 Cevaplar

0 oy
(2,217 puan) tarafından
Kahveden dir aynısını kullanıyorum şuan hatta kahve içiyoruz maşallahı var :) aldığın kahve acıdır 
tarafından
Hangi kahve alıyorsun canı bende alayım hatta eşim acı yapıyor yeni alalım makina dedi bende dedimki dibek güzel yapıyor makinada sıkıntı yok
-Reklam-
0 oy
(6,330 puan) tarafından
Kahve ile alakalıdır canım bendede arzum okka minio var kahvemide çekilmiş alırım hiç sıkıntı yaşamadım 
tarafından
Tamam canım bende çekilmiş kahve Alayim çok teşekkür ederim canım ❤️ cevabın icin
0 oy
(2,053 puan) tarafından
Dibek her makinede olmuyor dibeği yapıyorsa sorun yoktur bence. Mehmet efendi biraz acı bir kahve taze öğütülmüş varsa çevrende en güzeli
tarafından
Bende çok severim taze kahve canım alacağım bulursam
0 oy
(542 puan) tarafından
Arzum okka kullanıyorum canım ama gayet güzel yapıyor Mehmet efendi kahvede iyi ama bilemedim ben memnunum 
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
(122,384 puan) tarafından
okkanin hangi modeli makinan
tarafından
Minio jet
(122,384 puan) tarafından
sorun kahvemde olabilir baci farkli kahveyle dene yina ayni olursa servisi ara
0 oy
(902 puan) tarafından
Arzum okka kullanıyorum, suyu kendi alan tam otomatik kahveyle alakalı. Paketli Mehmet efendi acı bir kahve
tarafından
Evet acı canım kahveden galiba ki direği okadar köpüklü güzel yapiyorku masllalah diyim yani ama türk kahvesini acı yapıyor
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Mehmet efendi kahvesi biraz acı oluyor onunla alakalıdir 
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️ herkes aybi cevap oh iyi şükür makinada sorun var sandım
(2,385 puan) tarafından
Evet canım çünkü bı kaç kez eşim de almış o kahveden çok acı böyle boğaz yakıyor cezve de de yapsan aynı oluyor . Afiyet olsun ♥️
tarafından
Aynen canım almayacağım bidaha ya
0 oy
(850 puan) tarafından
Ayni makinayi kullaniyorum boyle bisy olmadi gayette memnunum
tarafından
Makinada sorun yokmuş yorumlara göre canım kahve ile alakalı
0 oy
(4,083 puan) tarafından
Mehmet efendi sert acı kahve ondandır 
tarafından
Ac içim rahatladi herkes ona öyle yazmis

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 145 göst.
0 oy
3 cevap 87 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Fairy.han (5,567 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 84 göst.
8 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde El1997 (2,004 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 145 göst.

403,610 soru

12,092,455 cevap

36,385 kullanıcı

...