0 oy
314 göst.
Diğer kategorisinde (7,740 puan) tarafından
İyi akşamlar herkese 

Salı günü eşimin bi akrabası intihar etti ve eşim çok etkilendi çünkü adamla yakındılar ve onu ölü şekilde görmüş eşim o günden beri iyi değil dalgın sinirli geceleri rüyasına giriyor bağırarak kalkıyor onu gördüm rüyamda diye duygularını bastırıyor bi nevi ne yapmam lazım benim kendi haline bıraksam daha kötü olacak yardım al desem şuan kabul ediceğini sanmıyorum konuştum bi kaç kez duygularını bastırma yaşa hissettiklerini diyorum ama nafile nasıl destek olmam lazım nasıl yaklaşmam lazım eşime yoksa dahada kötüye gidecek durumu

8 Cevaplar

0 oy
(2,818 puan) tarafından
Bence psikologa gitmesi lazim kendi kendine zor gecer
(7,740 puan) tarafından
Sanmıyorum cnm ya konuştuğumda bile benim bişeyim yok abartma diyor bana ama bariz belli iy değil
-Reklam-
0 oy
(398 puan) tarafından
Duygularını yaşaması daha önemli bastırması çok sıkıntı bence bekle kötüleşirse doktora gidin. Ama insan bazı şeyleri şıp diye unutamıyor 
(7,740 puan) tarafından
Unutmasını beklemiyorum ama duygularını dolu dolu yaşasa bari oda yok
0 oy
(7,740 puan) tarafından
Kızlarrrrrrrrr rrrrrrrrrrr
0 oy
(2,257 puan) tarafından
İçinden söylediklerini içindeki duyguları birgün evde boş bir odada dışından söylesin sesli. İçten konuşunca bilinç altına birşey olmuyo ama sesli söyleyince beyin bunu içine atılan duyguların dışarıya vurulduğunu algıladığı için hem bilinç altına etkisi oluyo hemde sağlığı olumsuz etkilenmez fazla ne oluyosa içimizde yaşadığımız için oluyo. Sesli konuşup bağırıp atması lazım.
(7,740 puan) tarafından
Onu yapmaz yapacak yakını yok maalesef tuhaf birşey gibi dalga geçerler onun için eşim hiç yanaşmaz ama ilk dediğini mutlaka uygulatcam cnm
(2,257 puan) tarafından
Tamam canım odada konuşsun iyi olana kadar hergün.
(7,740 puan) tarafından
Tamam cnm çok teşekkürler
(2,257 puan) tarafından
Rica ederim  umarım iyi olur ve kendine gelir..
(7,740 puan) tarafından
Umarım cnm
0 oy
(336 puan) tarafından
Ölüm hak buna inanması gerek dua okutun bol bol
(7,740 puan) tarafından
Eceli ile ölse başka cnm kendi kafasına sıktı maalesef eşimde o halde görmüş atlatamıyor
(336 puan) tarafından
Eceli ile öldü zaten iste bunu anlaması gerek
0 oy
(5,777 puan) tarafından
Heraninda yanında olup bu süreleri birlikte atlatcagnza inandırmak herşeye zamanla alışıyor insan cnm
(7,740 puan) tarafından
Sözle ve davranış olarakta gösteriyorum ama bilmiyorum cnm ya inşallah alışır bi an önce
(5,777 puan) tarafından
Alışır alışır  biz abimi 3 gün morgta beklemiş halde gördük maalesef savcı bı türlü teşrif etmiyordu gerisini sen düşün
0 oy
(516 puan) tarafından
Yakın zamanda eşimin genç akrabası da yaptı esım hala atlatamadı maalesef... 
0 oy
(5,023 puan) tarafından
Yanında olacaksın,ek8ni bırakmayacaksın. Uzun uzun sarılıp ilgini azaltmayacaksın. Mümkün olduğunca yanlış bırakmayacaksın. Bir de benim eşim uyuyamıyordu uyku için de ilaç kullandı.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 363 göst.
0 oy
0 cevap 42 göst.
+1 oy
2 cevap 117 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Melissan (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 86 göst.
29 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alpingo!!45 (730 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,579 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...