0 oy
487 göst.
Diğer kategorisinde (47 puan) tarafından
2 senedir kaynım bizimle beraber eşimle aynı yerde çalışıyor diye bizimde evde kalıyor hani iyidir saygılıdır ama ben sıkıldım eşime defalarca dile getiriyorum sen git ama kardeşim bu evden gitmez diyo ne yaptıysam olmuyor bu hafta sonu ailemin yanına gidicem burnu sürtsün eve gitmiycem ama eşimde inadindan düşmez çok kararsızım napican Hanımlar 

13 Cevaplar

0 oy
(7,644 puan) tarafından
Niye evleri yok mu canim bekar mı anne babası yok mu 
(47 puan) tarafından
Kaynanam gil köyde bekar bizimle kalıyor
(7,644 puan) tarafından
Ne yapıp edip kocanı ikna edeceksin ama onda iş bitiyor o da inat edip yok diyorsa ne yapacaksın
(47 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum bıktım artık
-Reklam-
0 oy
(2,688 puan) tarafından
Kaynanan yokmu 
(47 puan) tarafından
Köydeler onlar
(2,688 puan) tarafından
Valla insan kendi evinde rahat edemez Allah yardım etsin
0 oy
(2,113 puan) tarafından
Benim en nefret ettiğim Şey ya tm kardeşimiz gibidir ama rahat etmiyoruz  o nasıl rahat ediyor ya benim kaynimda burda ailesi uzakta ama sağolsun bende yengemde rahat etmez diyip bekar evinde kalıyor 
(47 puan) tarafından
Kendiside düşünmüyor o akıl yok onda h.a.y.van gibiler nefret ediyorum
(2,113 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin ya
0 oy
(4,355 puan) tarafından
Kaynananlar niye düşünmüyor bunu genç çiftin yanında ne işi var 
(47 puan) tarafından
Yok biz burda sahip çıkıyormuşuz
Göz kulak oluyormuşuz o yüzden
(4,355 puan) tarafından
Çocuk mu ki yaşı kaç canım göz kulak olcaksiniz
(47 puan) tarafından
Kiz yok nerde 25 yaşında benle yaşıt
0 oy
tarafından
Herkesin kendi tercihi belki siz rahatsız oluyorsunuz eşiniz anlayış göstermeli 
(47 puan) tarafından
Eşimde de o anlayış yok
tarafından
Bir ara görümcem bize gelmişti eşim utanmasa kendi elleriyle zorla göndericekti
(47 puan) tarafından
Ah ah keşke eşim öyle olsa
0 oy
(2,231 puan) tarafından
Bunlardan bir cacık olmaz ya.
(2,231 puan) tarafından
Benim eşim ne işi var benim abimin benim evimde yatılı kalmaya derdi hep. Onunda başka sorunları var işte bunu kabul etmemesi doğru ama bir konuda beni üzdüler diyeyim duygularımı önemsemez mesela. Hepsi değişik oyüzden bir cacık olmaz diyorum.
(47 puan) tarafından
Az öncede kızıma bağırdı çağırdı eşim demedi niye böyle yapiyon diye sinirimden patliyorum
(2,231 puan) tarafından
Güzelcene konuşurmusun yengem deseydin
(47 puan) tarafından
Bunlar guzellikten anlamıyor aksine eşim gelir bana kızar sanane yeğeni diye yaşandı bu cnm
(2,231 puan) tarafından
Yaparlar niye evlenirler bilmem
0 oy
(19 puan) tarafından
Ben Güvenmiyorum Erkek milletine Esin yokken Falan evde olur Yani ne olacağı belli olmaz Niyetini bilemezsin , Benim Kuzenimin Kayni onu gizli gizli İzlermis Duşa girerken falan , sonra bunlar boşandılar diğer Kayni da Kıza mesaj atıp durmuş Buluşalım görüşelim diye , Evliyken kardeşim ayağına yatıyorlar , Sonrasında Böyle pislikleri çıkıyor , Kendine ev Tutsun gitsin olmaz böyle 
(47 puan) tarafından
Allah korusun
(19 puan) tarafından
Söyle işte eşine bunları , Hayat bu belli olmaz
0 oy
(549 puan) tarafından
İnat diyosun geri adım atmayacağını biliyorsan hiç o topa girme nasıl tıpış tıpış geldin diye artık hiç önemsemez.
0 oy
(152 puan) tarafından
Sen git o gitmez diyorsa bırak git kardeşiyle evlensin . O nasıl bir söz . Az değerin varsa gelir alır yoksa da bişey kaybetmezsin emin ol. Hiç mi mahrem nedir namahrem nedir bilmezler . Kendisi yokken ikinizin aynı evde tek başınıza olmanızdan rahatsızlık duymuyor. Özür dilerim bizde böyle bişey yok yapana ga.vat derler . 
(47 puan) tarafından
Kocamda ki rahatlık kimsede yok
0 oy
(2,503 puan) tarafından
1-2 gün değildi, eşiniz nasıl izin veriyor. Kocaman adamla karısının aynı evde olmasına. Kardeşi olabilir ama siz rahat oluyorsunuz belli. Bir de neler okuyoruz kardeşe bile güven olmaz, nefis bu
0 oy
(540 puan) tarafından
Yatak olayı istediği zaman da postala kardeşinin yanında uyusun o zaman sonuçta sen bir bayansın evlisiniz özel hayatınız var rahat giyinmek istersen rahat düşününü yapmak istersin salonunda rahat oturmak istersin özel bir şeyler konuşmak istersin ne kadar düşüncesiz bir yapı ya
(47 puan) tarafından
Eşimde de diyoki ne zararı var sabah gidiyor akşam geliyo
(540 puan) tarafından
İyi o zaman sen de kendi kardeşini getir o ona getirsin bu buna getirsin ev yol geçen hanına dönsün bu erkekler neden böyle ya
0 oy
(2,522 puan) tarafından
Sen git ama.karfesim gitmez diyen birinin yaninda durmazdim. Giderdim. Baksinlar baslarinin caresine. Terbiyesiz adama bak sen hele, durdugun hata. 
0 oy
(3,333 puan) tarafından
Öyle diyorsa bence boşuna gidip sonra eve dönme tepene biner 

O kaynına laf sok eşin duymadan evlilik yok mu sana ne zaman ev döşüyoruz falan de gülerek 
(47 puan) tarafından
Kız söylüyorum diyo ben 30 yaşıma kadar da evlenmem böyle devam edicem diyo
Eşimle  sayısız kavga ettik

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 717 göst.
0 oy
6 cevap 576 göst.
4 Şubat 2022 Aile kategorisinde Fikose24 (101 puan) tarafından soruldu
+1 oy
44 cevap 433 göst.

407,869 soru