0 oy
163 göst.
önce Aile kategorisinde (15 puan) tarafından
Arkadaslar evli ve cocukluyim sukur hersey youlunda,calisiorum. Bu son gunlerde cocuklar hasta evdeyim bazen kendimi cok yalniz hisediyorim.ben bi kac arkadasim var hic yazmasam yazmazlar ,ne soran var ne arayan,cocuklar kucuk kendime varit ayiramiyom ,ayiraamsamda yorgun oluyorum, annem uzak sehirde yasiyor,hani  bibyarim saat cocuklari biraksam is yapsam oda yok. Kendimi bazen cok yalniz hisediyorum,bazende ALLAHIN gucune gider diye korkuyorum.sizce abartiyorummuyim?

5 Cevaplar

0 oy
önce (2,826 puan) tarafından

Nerdesin gel bana kahveye kafan dağılır :angel: ne iş yapıyorsun 

-Reklam-
0 oy
önce (1,628 puan) tarafından
Bende ailemden uzakta yaşıyorum ve çok yalnız hissediyorum anneme yakın olsaydım keşke 
0 oy
önce (910 puan) tarafından
Aynısını çoğu kişi yaşıyoruz yanlız değilsin bende mesela aynı durumdayım doğum yaptım çocuk 14 aylık oldu birgün biri destek olmadı öyle böyle geçiyor işte ne yapalım Rabbim sabır güç kuvvet versin bize
0 oy
önce (2,253 puan) tarafından
Canim bende aynıyım. Yani ha diye gorusebilecegim kimse yok. Birazda ben mesafe seviyorum galiba, ama bu durumlarda çocuğu parka filan goturdugumde bzen teyzeler veya anneler olunca iki ayakustu muhabbet bile cok iyi geliyor. Temizliği arka plana atıyorum, yaz veya kis disari cikmayi seviyoruz ve cok iyi geliyor o hava almak
önce (15 puan) tarafından
Benim Temizlik hic bitmiuor yapmayinca strese giriom
önce (1,050 puan) tarafından
Bende aynı öncelik temzlık değil onu bekleyen ona müsade eden çocugum yoktu birdi iki oldu aralarda hep temzlık günü yok anlık bir bir zor yapıyorum hava güzelse hemen park
önce (2,253 puan) tarafından
Temizlik hic bitmez, bu durumda stresinde hic bitmez. Kendine deger ver venonceliklerini degistir bence. Hayat cok kısa, cocuklar cabuk büyüyor, bu donemler geçici
0 oy
önce (1,050 puan) tarafından
Aynıyım ben çalışmıyorum tek fark:)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 79 göst.
30 Eylül 2024 Aile kategorisinde mehal (741 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 55 göst.
0 oy
17 cevap 220 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pppppp (964 puan) tarafından soruldu