0 oy
267 göst.
Diğer kategorisinde (83 puan) tarafından
En son açtığım post üstüne eşimle konuştuk. Konuşmak denirse tabi. Yine ben haksızmışım. O bir kıza mini giymek yakışıyor dedi ve ben haksızmışım. Nerem haksız dedim. Aslında ablama laf atmış. Herkes kendine baksın demeye getirmiş. Başkasını eleştiriyor kendisine bakmıyor dedi. Ben de o zaman öyle söyleseydin beyninden geçenle dile döktüğün aynı değil dedim. Siz anlamak istediğiniz gibi anladınız dedi. Hadi ben öyle anladım. Ablam da mı öyle anladı, kardeşim de mi öyle anladı. Özür bekliyormuş. Daha çok beklersin köpek gibi ayağıma geleceksin dedim. Beni ne duruma düşürdüğünün farkında mısın dedim. Hâlâ kendini savunuyor. Allah aşkına ablam gitse evde anneme eniştem böyle böyle dedi dese hoş mu olur. 

4 Cevaplar

0 oy
(18,186 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
O zaman size ne elalemin giydiğinden deseymiş

Kimse kimseye karışamaz deseymiş 

Siz önce kendi giydiklerinize bakın sonra elaleme laf edin deseymiş....
-Reklam-
0 oy
(1,746 puan) tarafından
Gerçekten size ne milletin eteğinden ya. Eşinin yanında başka kızın eteginden bahsetmesi de yanlış bana göre. Ama eşin de yanlış bir şey demiş. İki tarafta yanlış bana göre.
0 oy
(742 puan) tarafından
Herkes işi gücü bıraksın, milletin eteğinin boyuna baksın:))))
0 oy
(13,278 puan) tarafından
Bir kere muhabbet çok sakil. Size ne insanların etek boyundan annesi bizle ilgili konuşuyor demişsiniz bu size de aynı çirkin hareketi yapma hakkı vermese keşke. Bu tarz bir muhabbet aile ortamında dönerse çirkin ifadelerin olması da normal. Ablanın eliyle etek boyunu göstermesi eşinin hem de 2 kez yakışıyor demesi falan. Eşin de laf döndürüyor ahlaken eksiği olmasa boşverin insanları size ne der geçer. Haksız olduğunun o da farkında. Nerden tutsan elinde kalıyor bana göre.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 716 göst.
9 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 615 göst.
3 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 490 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Allah&buyuk02 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 850 göst.