0 oy
416 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

.......... 

12 Cevaplar

+5 oy
(1,862 puan) tarafından
Öncelikle onu eve almazdım . Bırakın hatır işlerini.

Direk söylerdim usturuplu giy bu evde çoluk çocuk var. Eşim var kabul etmiyorum diye . İsterse küssün banane.

Ben çocuklarımın yanında dekolte giymem açık saçık giymem. Başkasına da giydirmem
(1,862 puan) tarafından
O işler belli olmaz canım..

Para ile iman kimde olur belli olmaz
(6 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Aynen öyle Allah imanımızı kuvvetlendirsin. Ama tek isteğim oda evlenirse onun gibi bir yosma göz diksin kocasına
(1,862 puan) tarafından
Çalma kapıyı çalarlar kapını dememişler boşuna
-Reklam-
+1 oy
(12,583 puan) tarafından
bir daha ne evine giderim ne de evime alırım
+1 oy
(2,577 puan) tarafından
Çağırma bir daha, gidip kalmada. Konuştuğu zaman boz bir iki kere hayirdir noldu sana bir değişik konusuyorsun,  giuim tarzin bozulmus vs
+1 oy
(1,729 puan) tarafından
Hatır için yuvani mi yikacaksin arkadaşım bir daha çağırma 
+1 oy
(2,560 puan) tarafından
Valla benim ne kadar kıskanç olduğumu yedi sülale bildiği için öyle kimse kocama bakıp konuşamaz. Ayrıca kimsenin evimde yatıya falan kalmasına izin veremem. Madem kocana bakıp konuştu, ben buradayım canım yanlış tarafa bakıyorsun diyip bozacaksın. Giyimi yanlışsa burası aile evi pavyon değil deseydin. Buraya yazana kadar kızın ağzının payını verin. Okuyunca bile sinir bastı
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Bir daha muhattap bile olmazdım 
(2,322 puan) tarafından
Böyleleri utanmaz ki Allah korusun ya
0 oy
(2,280 puan) tarafından
Bizimde vardı böyle bi akraba şimdi pavyonda çalışo. Dayımın eşi çok rahatsız olurdu herkesde abartıyosun derdi ama hiç abartmamış yani. Bidaha denk gelmiceksin böyle şeylerde hatır diye bişey olmaz 
(2,280 puan) tarafından
Valla kocanın gözü kayarsa bi kere olan sana olur teyzen kusura bile bakmaz
(2,280 puan) tarafından
Annesinin namazıyla kızını da kıyaslaman doğru değil ama bak benim de teyzem çok iyi kendi kızına ne nasihatlar verdi ne badşreler atlattılar ama kız akıllanmadı 2 çocuk doğurdu annesinin başına bıraktı düştü pavyona. Daha 24 yaşında anca ana babanın da lafı geçmiyo biyerde
(2,280 puan) tarafından
Doğru elde kusur aramaktan kendinde olandan haberi yok desene allah ıslah etsin ne denir
(2,280 puan) tarafından
O yanına sokmaz kimseyi :D
0 oy
(104 puan) tarafından
Uzak durman da fayda var çok rahatsız edici belli birde kendi evinde ne rahat insanlar var ya 
0 oy
(397 puan) tarafından
Ana kız kudurmuşlar herhalde 
(397 puan) tarafından
Rabbim akıl fikir versin böylelerine
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Kahpenin hatrı olmaz
(2,280 puan) tarafından
:))))))))))
(2,280 puan) tarafından
O sadece senin koca değil ki nerden kimi düşürürsem kafasında onlar o akrabamız daha 15 16 yaşındayken dayıma 35inden büyüktü yaşı onun yanında minnacık şortla dolanıp bağdaş kurup oturuyodu her yeri meydanda sülelede beni kaçır benimle evlen demediği bi erkek kalmadı heralde ablamın düğünü oldu 2 sene önce düğüne kocasıyla geldi nerden bulduysa kaç kişinin instagram hesabını bulup msj atmış beni kaçır diye tövbe yarabbim neler var neler aman diyim siz uzak durun
(2,280 puan) tarafından
Allahım ya böyle densiz çok gerçekten allah akıl versin
0 oy
(7,431 puan) tarafından

Bilinçli yapıyorlarsa ilişkiyi keserim :angry::O

0 oy
(7,944 puan) tarafından
Yaşı kaç bu kızın araya mesafe koy bence 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,124 göst.
12 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehraaltun (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 303 göst.
4 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Oykum0 (291 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 492 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Beytnurrr2727277 (1,730 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 899 göst.
14 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde ASENA40 (20,453 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,660 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...