0 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde (841 puan) tarafından
Hanımlar bebevit mama hakkında bilgisi olan var mı nasıl bir mama kullanıp memenun kalan var mı 

6 Cevaplar

0 oy
(397 puan) tarafından
En ucuz en kalitesiz mama alma derim biz sma optiro kullanıyoruz onun dışında hipp güzel 
(841 puan) tarafından
Yaaa bir kaç yorum okudum memenun kalanlar var şuan Aptamil kullanıyorum hipp arastiyorum şuan belki ona geçerim
-Reklam-
0 oy
(129,283 puan) tarafından
o markayi bilmiyorum ama mamayi sen degil bebegin seciyo ☺️
(5,976 puan) tarafından
:)) mama postu gorunce gecen inek sutu daha dogaldir mamadan bebege katkili mama verecegime inekten sagilan sütu veririrm diye. arkadas geldi aklima acaba naptiki inek sutu verdimi acaba
(841 puan) tarafından
:)))))☺️Şuan Aptamil içiyor geceleri severek içiyor içeriği temiz olmadığı için arayıştayim birde çok kötü kokusu var mama ile beslenmeyeck gece yatarken 30 ml veriyorum tok tutsun diye
(841 puan) tarafından
Ha hayyyyyyyyyy ☺️☺️:))))))
(261 puan) tarafından
Aynısını bı profesör de söyledi. Sulandırılmış inek sütü verdiğiniz mamalardan daha iyi dedi. Bilemiyorum artk
(5,976 puan) tarafından
bikere herseyden ince pastorize edilmesi lazim . marketteki paket sutler pastorize en azindan .arkadas inekten sagilan sutu dogal ve iyi saniyor. kaldiki mamalar bebege uygun vitamin meneralle uretiliyor. inegin memesinden cikan sek sut ile bir olmaz hem bakteri hem de vitamin degerleri acisindan. ama tabiki anne sutu gibi saglikli hicbiri degil. inek sutu bebekte kansizlik yapar. mama yada anne sutu yapmaz
0 oy
(3,927 puan) tarafından
Kalitesiz bir mama ben mamayı biraktiracagim zaman kullanmıştım o da 18 aylıkken. Sma ve hipp maması öneririm 
(841 puan) tarafından
Sma boykot üründü sanki yanlış hatırlamıyorsam hipp arastiririm canım
(3,927 puan) tarafından
Boykot yapmadığım için bilmiyorum. Hippde güzel
(841 puan) tarafından
Hipp kullanacağım sanırım teşekkür ederim canım
(3,927 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(2,813 puan) tarafından
İçeriğine bakarak almalısın. İçinde palm yağı ayçiçek yağı gibi zararlı yağlar ve rafine şeker bulunmamalı
(841 puan) tarafından
Aptamil kullanıyorum şuan palm yağı var diye arayistayim sadece geceleri veriyorum 30 ml
0 oy
(2,027 puan) tarafından
Onu kullanmadım ama hipp organik combiotic kullanıyoruz çok memnunum eğer ki bu bütçene uygun gelmezse Bebelac Gold a bakabilirsin 
(841 puan) tarafından
Hipp kullanacağız bundan sonra okudum yorumları canım teşekkür ederim ❤️
(2,027 puan) tarafından
Rica ederim sağlıkla büyüsün inşallah
(841 puan) tarafından
Amin canım ❤️❤️
0 oy
(3,073 puan) tarafından
Dediğini hiç kullanmadım ama hip organik kullandık çok ama çok memnundum ama kolay kolay bulunmuyordu şu an Bebelac Gold kullanıyorum memnunum
(841 puan) tarafından
Bebelac goldü kızımda kullanmıştım bir onu sevdi oğlum içinde hipp kullanacağız inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 104 göst.
10 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pembikmor (1,549 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 286 göst.
2 Aralık 2022 Diğer kategorisinde ZelihaAytac (636 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 221 göst.
0 oy
4 cevap 93 göst.
13 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Bulut12 (258 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,600 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler