0 oy
1,029 göst.
Diğer kategorisinde (540 puan) tarafından
Barış boyun diye birinin mafya  örgütüne mensupmuş 4 genci 200 mermi ile öldürdüler uykularında  kaynım da içlerinde 21 yaşındaydı daha hayatının baharında bu işlere girmekle en büyük hatasını yaptı.  Yarın bebeğimi anneme emanet edip cenazeye gideceğiz Antep'e daha önce eşimin ailesiyle hiç konuşup görüşmedim beni istemedikleri için hiç bir diyalog olmadı sadece abileri ile görüntülü konuşma vs oldu nasıl destek olabilirim elimden ne gelir ne yapabilirim evlat ve kardeş acısı zordur. Eşim de perişan halde 

7 Cevaplar

0 oy
(6,055 puan) tarafından
yazik ya.  arada bir samimiyet yokmus normal sekilde teselli edeceksin ailesine bas sagligi dilersin . ortama gire zaten senin modun sekil alir. basiniz saohilsun bu arada. esnin esini toparlaman lazim esine
(807 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım haberlerde yazıyor
tarafından
Böyle işlerdeki adamlar için ölüm hep kapı komşusu malesef
(336 puan) tarafından
Şebnem sen roman şebnem değil misin eşin seni terk etmişti annenin yanında kalıyordun ben senin bebeğine geçen sene bez mama almıştım senin soyismin vatanseverdi Yalova Çınarcıkta oturuyordun hatırlıyorum seni eski nickinde sebnem77
tarafından
Anlamadım bana mı dediniz?
(336 puan) tarafından
Pist sahibine canim
-Reklam-
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Ne olursa olsun sessiz kal tepkilerini kestıremedım o acıyla saçma sapan bırı çıkar bısı der umursama acısına ver esıne bır dertte siz eklemeyin

Bunun dışında baş saglıgı dilemen yeterli esını kendı halıne bırak moral vereceğim dıye sürekli hatırlatma ne kadar kafası dağılsa o kadar iyi
(540 puan) tarafından
Çok sağolun yorumunuz için
0 oy
(2,075 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Bebeğiniz kaç yaşında ayrılmanız uygunmu acaba diye düşündüm çok küçükse bilemedim orda evet bir can gitmiş fakat bebekde varmis ... ben gitme konsunda biraz düşünceli olurdum yavrum daha önemli çünkü ... başınız sağolsun Allah rahmet eylesin 
(1,070 puan) tarafından
Yok artık ya abart bırde bayıl  ferıha  anne olduğu kadar da bir eş bu kız esını yalnız mı bıraksın ne kadar ayıp ya
(724 puan) tarafından
Esra çok haklısın++++
(833 puan) tarafından
Allahım yarabbim ne insanlar varya! Bebegi sanki sokağamı atacak annesine emanet edecek
(1,070 puan) tarafından
Kendi kardeşi olsa ölen  yıne böyle yapar mıydı acaba çok yazık
(833 puan) tarafından
hayatımda böyle bencillik görmedim duymadım
(2,075 puan) tarafından
Bayan soru sormuş yorum yazdım sordum sizemi sorcam ne cevap yazacağımi pardon siz kimsinizki?)
(7,773 puan) tarafından
Soru sormuş ama sadece ailesine nasıl davranması gerektiğine dair soru sormuş. Bebeği ile alakalı bir soru değil.
(540 puan) tarafından
1.5 yaşında 20 saatlik yola getirmek istemem açıkçası anneannesinde kalacak 2-3 gün
(606 puan) tarafından
O değilde annenin yeni eşi için kardeşini bi nevi taciz ediyor demiştin nasıl güveniceksin ki
(2,075 puan) tarafından
Sonbahar ben yorumları bilmem ama beni gerçekten tefe tuttular yani cenaze için çocuğunu bırakıp gitmesi için küçükse ben düşünürdüm dedim nerdeyse neyse...herkesin annelik içgüdüsu farklı bilemem bırakır bırakmaz güvenir guvenmez herkesin tercihi yani..
(2,075 puan) tarafından
İşte böyle durumda ben diyorum önceliğim yavrumu nasıl bu durumu anlatirim yani çocuğu bırakıp gidicek ya neyse ne herkesin düşüncesi güven durumu farklidir.benn bırakıp gitmem çocuğumu bu kadar net bencillik dediler evet kendi sorunum bu kimseyi ilgilendirmez ayrıca... ben  soru sormuş bayan düşüncemi soyeldim kimseyi ilgilendirmez
(2,075 puan) tarafından
Bilemiyorum sizin aile yapınız birakirsiniz gidersiniz 1.5 yaşındaki çocuğumu ben bırakıp gitmem benim için daha önemli...kendi ailemden birisi vefat edersede eşim mecbur değil cenazeye gelmeye kimseyide zorlamam..bana yorum yazanlar sanki dört Dörtlük süper iç içe koyun koyunada gelmişler bana yorum yaziyorlar kendinize bakın..
(540 puan) tarafından
Ben sizin yorumunza saygı duyarım saygunuzi bozmadan edebinizle yorum yapmışsınız çok teşekkür ederim bunun için de sizs
(606 puan) tarafından
Ayferak bende senin gibi düşünüyorum açıkçası kalabalıkta kollanmıyo bide burda asıl mesele annesinin çok güvenilir olmaması
(2,075 puan) tarafından
Sonbahar bilmiyorum arkadaşı tanımam etmem ben açtığı posta soruya göre cevap verdim benim düşüncem devir o devir değil güvenme zamanı degil annesinde bilmem bayanın benim annem yanımda anneme bile bırakıp gitmem ha dışarı gezdirir parka götürür eder okadar isim varsa1 2 saatlik bırakır giderim ama şehir dışına asla bırakıp gitmem nitekim öyle oldu eşimin anne annesi babaannesi arka arkaya vefat etti eşim hiç sormadı bile gidermisin diye çünkü çocuğum küçük gidemem,cocugumuda götürüp kışta kıyamette rezil edemem dimi?.cenaze evinde ne gibi faydam dokunacak ? Yeme içme pide yeme çay içme muhabbeti... ölen ölür hepimiz öleceğiz yani bukadar nedir bilemedim, insanlar gercekci hayata dönse daha iyi olacak bu hayat
0 oy
(745 puan) tarafından
Başınız sağolsun ne denir ki Allah eşinize ailesine öncelikle sabır versin. Eşinin en büyük destekçisi sen olmalısın bunun acısı tarifi yok   
0 oy
(2,832 puan) tarafından
Yazik olmus insan neden boyle birseye uye olur ki basiniz sagolsun
0 oy
(7,655 puan) tarafından

Allah affetsin demekten başka ne gelir elden

(540 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
tarafından
Başınız sağolsun 

Kaynınız mafyamıydı anlamadım? 
(540 puan) tarafından
Mafyanın alt tabaka bir adamıydı emir alıyordu baskın vs o işlere bakıyordu uyardik ama dinlemedi gençliğini bitirdi
tarafından
Peki siz korkumuyormusunuz herkese açık olan bir uygulamada altını çizerek "mayfa suikast" yaptı demeye yani çünki bunların elleri fazla uzun
(540 puan) tarafından
Buraya kadar ulaşacaklarını zanentmedim paylaşırken akımla gelmedi daha doğrusu doğru söylüyorsunuz ama şimdi postu kalırsam beni yalanlayanlar inanmayanlar bak yalandı kaldırdı diyip birdaha ciddi bir olay hakkında post açtığım zaman direkt Gine yalan diyecekler eminim

Yapan kişilere de birşey diyemem kaynım da onların canını yakmıştır muhakkak yaptığı vukuatlar ile sadece içlerinden biri arkadaş gibi gözüküp sattı birde uykuda 4 kişiye 200 mermi sıkmak kahpece
tarafından
Su testisi su yolunda kırılır işte

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 420 göst.
+6 oy
35 cevap 1,776 göst.
6 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Balbazar (913 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 546 göst.
29 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy