0 oy
105 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,860 puan) tarafından

Kızlar selam geçen ay idrar yolu enfeksiyonu olmuştum 2 gündür de hem mantar hem de enfeksiyon olmuşum pazartesiye randevu aldım hijyene dikkat ederim vajinal duş vs yapmam acaba sebebi nedir sürekli tekrar etmesinin o kadar yordu ki 1 aydır geçer gibi oluyor geçen ay toz ilaç antibiyotik kullandım kültür testi oldum oda temiz çıktı daha öncesinde yoktu 4 ay önce açık miyom ameliyatı oldum acaba ondan mı oldum ister istemez sonda falan takıldı operasyon geçirdim ondan mı diyorum 

Yasmin kullanıyorum o mu yapıyor acaba diyorum Allah'ım gerçekten delircem ikisini birden yaşıyorum özel hayat desen yerlerde uyku desen yok kaşıntıdan pazartesi de başka doktora gitcem :(

Doğum kontrol hapı yapar mı ??

Var mı başına gelen ?? 

Yada stres tetikler mi bu aralar biraz stresli zamanlar geçirdik de :(

Ne çok imtihanim varmış kadınlıktan yana yaşa yaşa bitmedi :(

4 Cevaplar

0 oy
(1,636 puan) tarafından
Kızılcık kullanmanı öneririm. İdrar yolu enfeksiyonları için birebir. 
(1,636 puan) tarafından
Bilmiyorum canım. Hapın kutusu ve içerisindeki kâğıdını atmadıysan ya da internetten kullanmış olduğun markanın yan etkilerine bir bak istersen.
(3,860 puan) tarafından
Baktım canım yapabilir diyor bazı durumlarda kadınlarda görülebilir diyor. Yasmin içiyorum ama 3 aydir içiyorum ayy düşünmekten kafayı yicem :(( dün gece uyumadım bugün bütün gün de uyumadm ama hala zerre uyku yok :((
(1,636 puan) tarafından
Sen önce hapını değiştir sonra da kızılcık kullan.
(3,860 puan) tarafından
İşte tekrar gitcem pazartesiye randevu aldım. Fitil mi veriyor yatış mi yapıyor napcaksa yapsın derman kalmadı vücudumda. Teşekkürler canım ♥️
(1,636 puan) tarafından
Rica ederim. ❤️ Allah şifa versin.
-Reklam-
0 oy
(3,860 puan) tarafından
Kızlar bilgisi olan yok mu 
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Eşli tedavi görmen gerekir canım mantar enfeksiyonu esindede vardir tabi onda belirti vermez sen antibiyotik kullanırsın geçer ama sonra eşinden sana tekrar bulaşır ilişki oldukça .o yüzden eşli tedavi şart .biz yaşadık eşli tedavi ile atlattık şükür .bende iki sene doktor doktor gezmistim en son bir doktor sağolsun ikimizede iğne ilaç yazdı düzenli kulandik geçti gitti
(3,860 puan) tarafından
Anladım canım evet eşim de belirti yok bende yok diyor
(1,106 puan) tarafından
Erkekte olmuyor ama sürekli ondan tekrarlıyor işte yoksa niye geçmesin antibiyotik kullanınca .her doktor vermiyor eşli tedaviyi zaten
(3,860 puan) tarafından
Bakalim yarın gitcem ne dicekler kullandım toz da kullandım
(1,106 puan) tarafından
Geçmiş olsun inşallah geçer gider zor süreç gerçekten 2 sene çektim ben
(3,860 puan) tarafından
Sorma bütün hayatını etkiliyor insanın
0 oy
(135 puan) tarafından
Bende de vardı idrar yolu enfeksiyonu aylar önce sürekli tekrarlıyordu habire hastanelik oluyordum Nioli Yağı alıp kullandım uzun zamandır birşey olmadı tavsiye ederim çok faydası oluyo 
(3,860 puan) tarafından
Vajinaya mi sürülüyor canım
(135 puan) tarafından
İç çamaşıra damlatılarak kullanılıyor her gün değiştirmek suretiyle gün de 1-2 damla
(3,860 puan) tarafından
Fitil kullanıyorum canım geçmez gibi olursa denerim dediğini
(135 puan) tarafından
Allah şifa versin
(3,860 puan) tarafından
Sağolasın

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 128 göst.
0 oy
1 cevap 44 göst.
0 oy