0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından
tarafından kapalı
soru basligim otomotikmen oldu. kizlar ne yazacagimi bilemiyorum gercekten esim 41 yasina girecek ve rahatsiz 2 cocugum var ve hamileyim 6 aylik Allah basimizdan eksik etmesin bugun ise gitti rahatsiz oldugunu bacaklarinin agridigini ve basinin agridigini ve midesininde bulandigini soylemisti nefes kesikligide  yasiyormus  hani izin alsin doktora gitsin diyeceksiniz pazarda calistigi icin oyle imkan yok gecen gitmisti acilden anjuy oldu damarda tikaniklik var mi yok mu diye gecen bir doktora anlatirken doktor gizli kalpde olabilir dedi ya valla aglayarak yaziyorum ev kira annesini yeni kaybetti hersey ust ustte geldi cok zor ben esimsiz  ne yaparim cocuklarim babasiz dusunmesi bile kötü her zaman duam su paranin caresi vardir ama sagligin yoktur Rabbin bizleri saglikla evlatla sinamasin  esim icin duaniza yer verir misiniz Allah rizasi icin
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

3 Cevaplar

0 oy
(1,073 puan) tarafından
Allah acil şifalar versin inşallah evlatlarına bağışlasın 
-Reklam-
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Ohoooooo sen ölmeden adamı mezara koydun bacım yapma ne hastalıklar atlatılıyor yıpratma kendini boş yere Allah şifa versın dua et ama gönlünü ferah tut böyle üzme kendini hamilesin hormonlar etkıler illa kı ama lütfen yanı mantıklı ol birşey olduğu yok eşine 
(50 puan) tarafından
dogru  soyluyorsunux yine de sukur tabi ama ilk lohusalikta kalp krizine benzer bir sekil durumu yasamistim gozlerimin onunde Rabbim korusun cok sukur halimize
0 oy
(2,381 puan) tarafından
Rabbim şifa versin ama hastaneye gitmesi gerekiyor kendiliğinden geçecek durum değil belli ki , iş yerindekilerde çok vicdansız değildir herhalde çok kötüyüm hastaneye gitmem gerek dese izin verirler 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 156 göst.
0 oy
20 cevap 366 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gul karaaa (814 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 631 göst.
+1 oy
7 cevap 509 göst.
7 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu

407,869 soru