0 oy
221 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (77 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar Ben yeni lazere başladım ve lazer epilasyon yaptırdığım yer lazer seanslarım boyunca Yani yaklaşık 10 ay hiçbir başka dedorant krem ya da sprey kullanmamam gerektiğini söyledi lazer yapılan yerlere farklı peeling ve losyonlar olarak da söyledi sadece kendi ürettikleri ürünleri kullanmamı söylediler eğer başka markalar ve ilaçlar kullanırsam ya da losyonlar kremler kullanırsam kıl kökünü besleyip tekrar çıkacağını ve lazerin işe yaramayacağını söylediler ama sattıkları kendi ürünleri de oldukça pahalı Sizce almam için bana mı yalan söylüyorlar yoksa normal lazerini yapıp başka deodorant ya da kremler kullanan oldu mu deodorant kullanmayınca da biliyorsunuz insan ter kokuyor ister istemez ama öyle bir korkuttular ki beni yok başka oraya bir şey sürmeyin başka deodorant başka krem sürmeyin yoksa lazeriniz boşa gider kıl köklerinizi Besler falan diyerek

10 Cevaplar

0 oy
(1,111 puan) tarafından
Deodorantın zarar verebilceği ihtimalli var ama önerdiği krem ve losyonlar tamamen satış amaçlı nerden biliyorsun dersen ablam güzellik uzmanı :)) 
(77 puan) tarafından
Anladim ben zaten sprey deodorant kullanmıyorum krem deodorant kullanıyorum iyi bir markanin kullanabilirim yani değilmi peeling v.s
(1,111 puan) tarafından
Ayrıntılı bilmiyorum canım ama ben lazer yaptırdığım günler sürmüyordum hiç bişi ama sonrasında stick roll on parfüm kullanıyordum ama harici hiç birşey ne aldım ne sürdüm canım sadece tenin hasassa yatıştırıcı kremler oluyor onlardan alabilirsin ama bence çok bişi kullanma çünkü kıl köklerini beslediği doğru özellikle vazelin gibi kremler
-Reklam-
0 oy
(149 puan) tarafından
Bizim firmada eplasyon sonrasin kulanilan losyon var icerigi bitkisel eczanelrde de satlyor iaterseniz alabilirsiniz
(77 puan) tarafından
Ismi ne acaba bide fiyati ne kadar
0 oy
(2,183 puan) tarafından
Kendi ürünü satmak için bahane üretiyorlar eşim gidiyor lazere hiç birsey demediler bazen onlar bazen biz kendimiz güneş kremi sürüyoruz 
0 oy
(399 puan) tarafından
Bana dediler krem verelim ben istemedim bişey de sürmüyorım 
0 oy
(4,287 puan) tarafından
Yalan ya kendi ürünlerini satmak için yapıyorlar 
0 oy
tarafından
Ben özel hastanede Alex gittim iki doğum yPtim çıkmadı tüy gibi çok az bir bölgede var 

Hiç öle birsey duymadım yalan söylüyorlar oraya devam etmeyin bence
0 oy
(893 puan) tarafından
İçeriğinde e vitamini olmayan bütün ürünleri kullanabilirsiniz. E vitamini saçı ve kökü besler doğal olarak kılları da. Kendi ürünlerini satın almanız için öyle baskı uyguluyolar. Deodorant kullanımını içindeki alüminyumdan dolayı önermiyorum. Kokuyu gidermek için glikoik asitli tonikle duştan sonra koltuk altınızı silebilirsiniz. Kayınvalidem karbonatla silmeninde işe yaradığını söyledi ama şahsen denemedim 
0 oy
(1,549 puan) tarafından
Biraz para için gibime geldi lazer nasıl.bende yarın başlayacağım.m korkuyorum da acidan 
0 oy
(3,285 puan) tarafından
Açık açık yalan söylüyorlar canım öyle bisey yok 

Bende gittim 
(77 puan) tarafından
Ozaman krem deodorant surebilirim yani
(3,285 puan) tarafından
Surebilirsin canım sorun yok
Ayrıca lazer sonrası karinca yagi sür, tüyleri azaltiyor
0 oy
(141 puan) tarafından
Tamamen satış. İçeriğinde E vitamini olanlar hariç hepsini sürebilirsiniz.
(141 puan) tarafından
Yok estağfirullah zaten haddim olmadan konuşmamam lazımdı, benim gereksiz atılganlığımdan dolayı yoruldum yoksa kimsenin bir şey yaptığı yok :D Allah razı olsun
(888 puan) tarafından
Estağfurullah canım haddini bilmeyen insan değilsin sen.  Allah senden de razı olsun
tarafından
Şeymacım insanın kendinden asılı bir şey bu .Mesela sen hayatta her şeyi usteleyip yükü kendi üzerine alan biriysen ..bu fark etmiyor burda da ister istemez ayni olucaksın ..hayat öyle ogretiyor cunki...sorumlu gibi hissediyorsun .
Kendimden biliyorum ..bende yaşım az ama her seyde öne atılan taraf oldum ..malesef hayat bunu ogretti ..annemin küçükken hastaligindan dolayi baslayan aliskanlik hala da böyle devam ediyor .
Dogru anlata bildimmi fikrimi karisik oldu biraz .. turkcemin yettigi kadar:)
(141 puan) tarafından
Çok güzel anlattın bitanem yaşın da bu sorumluluk meselesiyle inan alakası yok. Ben ne 30lar gördüm hala çocuk, ne 5 6 yaşlar gördüm ruhu olgun...
Gerçekten de öyle, fıtrat neyse değişmiyor.
tarafından
Aynen ..benim yaşım 19 şu an ama 25 gibi hissediyorum .. herşeyden sorumlu gibi .. bakıyorum yaşıtlarıma tamamen farklı kafalardayız ..

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 140 göst.
29 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Olacakmi bilmem (13 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 76 göst.

408,434 soru

12,271,642 cevap

37,612 kullanıcı

Kategoriler

...