0 oy
53 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (8 puan) tarafından
Merhaba ben lazere gidiyordum 10 seansım bitti ama tüylerim bitmedi azaldı ve incelip seyrekleşti genitalde kaldı bikısımda ve sonrasında nasıl almalıyım tüyleri bilgisi olan varmı lazerciye sordugumda tekrar paket al dedi ama gidip gidip komple bitmeyenlerde var ben ömür boyu gidemem ki oraya bide artık para verememde zor biriktirip gitmiştim sizce ne yapmalıyım nasıl almalıyım

2 Cevaplar

0 oy
önce (2,865 puan) tarafından
Canım makineyle alabilirsin benimde çok seyrek çıkıyor ben makineyle alıp karinca yağı sürüyorum 3 gün 
önce (8 puan) tarafından
Makina derken döner başlıklı cımbızlı epilasyonmu ne zamandır kullanıyosunuz tüylerde çogalma oldumu
Canım bende gittim zamaninda lazere 10 seans sürdü tamamen yok olmuyor
Çok incelip azalıyor o çıkanları da makineyle alıyorum ardına 3 gün karinca yag sürüyorum
Suan yok denecek kadar nadir çıkıyor ve geç cikiyor
önce (8 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim ama makine kısmını anlamadım hangi makina döner başlıklımı
Epilasyon aleti evet canım döner baslikli
-Reklam-
0 oy
önce (6,669 puan) tarafından
Ben 20 seans paket  aldım hala tam bitmiş değil % 80 dökülme için bı 30 seyans gitmen lazım etrafimda gidenler öyle diyorlar benim şuan 10 seans olmamış tır daha bittikten sonra azalmama göre tekrar paket açtıririm yada actirmam bilmiyorum bakacağım 

Bende epilatör var geri kalanları onunla alırım artık 
önce (8 puan) tarafından
Yani ben paket açtırmam artık büyük bi ihtimalle inşallah çogalmaz eskisi gibi

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 74 göst.
0 oy
4 cevap 440 göst.
0 oy
5 cevap 134 göst.

406,131 soru

12,176,063 cevap