0 oy
108 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (25 puan) tarafından

Sadece marketten sürekli olarak aldığımız  zorunlu ihtiyaçlardan alarak ek gelir elde etmek istermisin ? 

Önce ürünleri kendin kullan bir dene beğeneceğinden memnun kalacağından Emin’m 

Bugün o ürünlerden sana sipariş verip bir deneme yapmak istermisin %100 bitkisel ve Türk malı

5 Cevaplar

+1 oy
(688 puan) tarafından
Aklı olan girmez o işlere 
(577 puan) tarafından
Saadet zinciri işte.
(25 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Bu markayı duymusmuydunuz
(25 puan) tarafından
Siz diş macunu yağ sökücü zorunlu ihtiyaçlarınızı nereden alıyorsunuz :) kim alıyor
(688 puan) tarafından
Homm bitkiselden almadigimiz kesin:) defnedefne o kadar haklısın ki
(25 puan) tarafından
O zaman devam edin çünkü biz hem zorunlu ihtiyaçlarımızı alıyoruz hemde gelir elde ediyoruz hangi marka bunu yapıyor :))))))
(688 puan) tarafından
Bacım biz zorunlu ihtiyaçlarımızı almıyor muyuz??? Biz de zekamız sayesinde hem zorunlu ihtiyaçlarımızı alıyor hem de gelir elde ediyoruz:))) Üye dilenmeye devam. Siz de ekmeğinizin peşindesiniz:)
(688 puan) tarafından
Tamam sensin sen. Aklı olan girmez o işlere diyorum sen bana hangi markadan ek gelir alıyorsunuz diye soruyorsun. Kitap okuyun azıcık:)
(25 puan) tarafından
Saolun :))) kardeşim o iş dediğin benim yaptığım iş sen yapmadığın için böyle düşünmen cooooooook normal ;) düşüncede saygım var ben de senin gibiydim cidden emin olabilirsin :) ama dar açıdan değilde geniş açıdan bakınca değişisiypr düşünceler

İyi günler dilerim size :))))
Den otur kitap oku
-Reklam-
0 oy
(5,623 puan) tarafından
Galiba hom bitkiselden bahsediyorsunuz
(25 puan) tarafından
Şevval Yücel ekibini duymusmuydunuz :)
(5,623 puan) tarafından
En son Hazal dayan ekibindeydim istifamı verdim :D
Dediğinizi duymadım ama çok ekip var
(25 puan) tarafından
Sevval Yücel ekibi harika gerçekten ben öz güvensiz biri olduğum halde bu hale geldim 2. Ayıma gireceğim
(5,623 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
(25 puan) tarafından
Teşekkür ederim :))
0 oy
(796 puan) tarafından
Bı o kadarda pahalı homm bitkisell:)
(25 puan) tarafından
Çevrenin olmasına gerek yok ki satış yapmıyorsun da burada önce bir dinlemeni tavsiye ederim
(796 puan) tarafından
Yaptım daha önce gelen uyelerim aktif olmadı, verilen üyelerde aktif olmadı hiç bı şekilde sanki bilerek verilmiş gibi, baştaki müdürün sözü vardı sipariş girene üye verilcekti 3 ay sonra verdi uyemi 2 sefer aktif oldu o da devamını getirmedi
(25 puan) tarafından
Hangi ekip
(796 puan) tarafından
Bülent arslan
(25 puan) tarafından
Bizim ekip öyle yapmıyor:) sevval yücel araştırabilirsiniz ben daha pimpirikli olduğum halde çok güvendim güvenimi de boşa çıkartmıyorlar ekip harika neşeli geçiyor birbirimize bir şeyler öneriyoruz soru sorduğumuza cevapları alıyoruz güzel bir şekilde
0 oy
(25 puan) tarafından

image

Bu ekibe giren ilgisinden samimiyetinden güler yüzlülüğündeb çıkmak istemeyecek eminim ☺️
0 oy
(1,288 puan) tarafından
2.ayinizda nasl ek gelir sagliyorsun ki 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 193 göst.
0 oy
2 cevap 131 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Kai (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
0 oy