0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (133 puan) tarafından
Sorum yukarıda zevkine güvenen hanımları bekliyorum. 

Koltuk alcam hem kullanışlı hem goze hitap eden  türden Öneri bekliyorum  canimlar

8 Cevaplar

+1 oy
(1,104 puan) tarafından
Kumaş olarak en kolayı tay tüyü olan. Temizliği kolay leke tutmuyor, görseli de hoş. Araştırdığım zaman en çok söylenen o olmuştu. Ama ben ne yaptım, gidip mağazada gördüğüm ilk koltuğu aldım kumaşını bilmiyorum bile :)
-Reklam-
0 oy
(161,580 puan) tarafından
bende bekliyim surda 
0 oy
(2,359 puan) tarafından

image

image

image

Geçen sene almak istediğim ama alamadığım koltuğun fotoğrafı atayım.

Ben oturma odası için alacaktım salonumda ayrı koltuk takımı var.

(133 puan) tarafından
Güzelmiş canm
0 oy
(14,447 puan) tarafından
Dikis izinin az olmasına ve sirtinin minderinin olmamasına dikkat et. Oturulan yer bütün olsun minder gibi 2 li olması sıkıntı oluyor sürekli aralarına bisi gidiyor hatta altı sandıklar daha iyi çünkü sırtı ile bütün ve o birleştiği yeri supurmesi kolay oluyor.

Benimki sandiksiz, minderli,  dikisi çok supururken çok zorlanıyorum 
(133 puan) tarafından
Neden arka  yastık olmasin  dediniz temizlik açısından mi ben de yastıkli istiyorum
(2,092 puan) tarafından
Yastikli almicam dedim dedim gene yastıkli aldım maalesef yastıklar eziliyor yamuluyor normal insan dayanır ama erkek çocuğu üstüne biniyor seklini bozacak şekilde üstten ağırlık vererek kullanıyorlar
(133 puan) tarafından
Bende yastikli istiyorum bakalım atabilirsen sendeki modeli görebilir miyim
(2,092 puan) tarafından
Bellona sanvito modeli. Dogudayken aldım çok seçenek yoktu öyle aldım 3 sene önce. Kaba değil küçük evlere uygun özellikle altında 10cm kadar sandığı var birkaç eşya koyuyorum
(14,447 puan) tarafından
Temizlik açısından olsun örtü örtmek istesen bi garip duruyor yani her türlü sorun. Benim yamulma veya içe gomukluk yok olmadı ama kızım kanepenin sırtına çıkıyor o yastıklar hemen düşüyor bi yiginti gibi kalabalık duruyor
0 oy
(133 puan) tarafından
Yok mu ya hanımlar 
0 oy
(88 puan) tarafından
Kesinlikle keten kumaş almayın su dökülse dahi altından sarı renkte daha fazla yayılmış halde lekesi kalıyor. Bir de marka yerden alın bence biz magaza gezdik istikbal, bellona, mondi 3 marka da satiyordu. Biz slak. Gibi karar veremedik gittik mondide beğendik. Satıcı istikbalde aynı yerde üretiliyor aynı kalite dedi inandık ama asla öyle değil. Ucuz etin suyu kara olur misali paraya kıyıp alacaksın valla. 
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Aldığım koltuklar harika ama şu an fotoğraf çekemiyorum çünkü eşim uyuyor üzerinde ben de bebe sallıyorum ortalık azıcık da dağınık her gören nereden aldığımı soruyor
tarafından
Kız söylese netten bakalım merak ettim bu kadar övdün
(2,220 puan) tarafından
Aşağı attım canım fotoğraf. Bende yarın eklerim kendi koltuklarımı. Daha bir albenisi var
0 oy
(2,220 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

bacım bak çekemedim diye burdan atayım dedim. 

Ben 3 tane 3 lü aldım.

Berjer almadım bir halta yaramıyor diye .

2 tanesini koyu gri aldım 

1 tanesini de resimdeki griden aldım.

Çok memnunum 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 149 göst.
26 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde & Madamcoco & (2,199 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 27 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 09090945 (557 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 122 göst.
0 oy
7 cevap 167 göst.
3 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,745 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,682 soru

23,820,776 cevap

318,289 kullanıcı