0 oy
107 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (33 puan) tarafından
Kızlar cuma günü doğum için sarma sardım bir arkadaş vardı onu çağırdım yardım etsin diye sardıktan sonra çayın yanına birşeyler hazırladım turşu da koydum o arkadaş ne güzel olmuş Turşun  nasıl yaptın bn yapamıyorum felan dedi habu halinde lahana aldın sarma sarıyosun iyi iş yapıyon felan dedi bn 2 gündür çok kötüyüm kasıklarım belim başım ve bacaklatım ağrıyo yataktan kallamıyorum sizde arkadaşın nazarı mı değdi dua edin bana 36+1 haftalık gebeyim 

3 Cevaplar

0 oy
(12,611 puan) tarafından
gebelikte böyle ağrıların olması normal ki
-Reklam-
0 oy
(572 puan) tarafından
Bazı insanların nazarı var benim de öyle o yüzden maşallah suphanallah derim ve dillemem genelde çünkü o anda bir şey oluyor isteyerek yapmıyorum Ayetel Kürsi okuyorum çünkü yüksek enerjim var o saniyede oluyor 
(33 puan) tarafından
Ya bu kişinin ben ev aldığım zamnda aynı şeyi yaşadım bn 10 senedir burdayım bi ev alamadım sen dün geldin ev aldın dedi bn 2 sene panik atakla savaştım sonra bu arkadaş burdan uzağa taşındı ondan sonra bnm sorunlarım bitti gözü değiyo sanırım aramızda 15 yaş var büyük bnden
(572 puan) tarafından
Göz var maalesef evine kendine bol bol oku duaları ,ben artık yorum yapmıyorum kendimi bildiğim için ablamın arkadaşının evine gittik iç mimar döşemiş ablam bak ne kadar güzel görünüyor dedi yok dedim yorum yapmıyorum bakmıyorum da :)sonra zavallının eşyası kırılır,evine bir şey olur korkuyorum kendimden çocuklarıma bile kendim nazar vururum o yüzden artık çirkin diye seviyorum oğlumu çünkü çocuğun hep gözü şişiyor başına iş geliyor
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Bence daha cok 36 haftalik olmanla ve bu halinle is gormenden kaynakli. Sicagi sicagina belki hissetmedin ama sonra yorulduğunu hissetmissindir. Ben normal halimde bir gun sarsam ertesi gun heryerim agriyir 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 765 göst.
12 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Zeynepamine (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 187 göst.
10 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehragm (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 285 göst.
29 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bsranaz (609 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 394 göst.
14 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cgdmgnn (80 puan) tarafından soruldu

408,402 soru

12,270,148 cevap

37,572 kullanıcı

Kategoriler

...